Відгуки покупців про Чоловічі домашні капці з натуральної шкіри чорні 46 розмір

• Дмитро Н***
    Відгук від покупця. Продавець: StatokStore. Колір: Чорний. Розмір: 45

Дякую, цілком задоволений

• Продавець  StatokStore

Дякуємо за гарні слова. Нам приємно, що Ви задоволені покупкою.

• Гожая Е***
    Відгук від покупця. Продавець: StatokStore. Колір: Чорний. Розмір: 42

Как всегда хороши натуральные, кожаные.
    Пользуемся не первый раз.

• Продавець  StatokStore

Щиро вдячні за теплі слова! Нехай капці служать довго й дарують комфорт щодня.

• Ганна С***

Відмінні

• Продавець  StatokStore

Щиро дякуємо за теплий відгук і добре слово. Нехай Ваша покупка буде корисною, а в домі панують мир і достаток.

• Ирина Л***
    Відгук від покупця. Продавець: StatokStore. Колір: Чорний. Розмір: 43

Не могу понять, почёму подошва через месяц пользования начала прилипать к ламинату, покупала папе в возрасте, полы все как будто каучук рассыпается , к тапкам все налипает , начала протирать подошву , а она вся как молью побита

Переваги:
    Верх всё ок
    Недоліки:
    Не качественный материал подошвы , я как товаровед предполагаю , хранение при неправильных температурах
    • Продавець  StatokStore

Дякуємо Вам за відгук і за те, що поділилися своєю ситуацією.
      Замовлення були зроблені понад місяць тому, і так, підошва ЕVA може реагувати на вагу людини та тиск на підлогу. Якщо на поверхні є дрібне сміття, крихти чи інші частинки, підошва дійсно може їх притискати до себе, через що інколи з’являються подібні сліди або враження «побитості».

Рекомендуємо звернути увагу, щоб підлога була чистою та без сторонніх дрібних предметів — це допоможе уникнути деформацій поліуретанової підошви під тиском.

Якщо у Вас залишилися запитання або потрібна додаткова допомога — будемо раді підтримати Вас у приватних повідомленнях.

• Елена Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: StatokStore. Колір: Чорний. Розмір: 44

Качественный товар, внимательный и вежливый продавец! Рекомендую!

Переваги:
    Цена качество
    • Продавець  StatokStore

Щиро дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно знати, що товар та обслуговування виправдали Ваші очікування. Завжди раді співпраці й будемо раді бачити Вас знову!

• Людмила Р***
    Відгук від покупця. Продавець: StatokStore. Колір: Чорний. Розмір: 44

Капці чудової якості. На 43 розмір ноги взяла 44. Швидка доставка. Дякую.

• Продавець  StatokStore

Приємно знати, що Ви задоволені своєю покупкою! Дякуємо за відгук і сподіваємося на подальшу співпрацю.

• Михайло
    Відгук від покупця. Продавець: StatokStore. Колір: Чорний. Розмір: 44

Звісно, що це не преміум бренд. Але якість гарна і ціна приємна.

• Продавець  StatokStore

Щиро вдячні за Ваш позитивний відгук! Ми дуже цінуємо, що Ви поділилися своїми враженнями. Хай кожна покупка у нас буде для Вас приємною подією!

• Владислав Б***
    Відгук від покупця. Продавець: StatokStore. Колір: Чорний. Розмір: 46

Дякую. Капці чудової якості. Єдиний нюанс, трішки запах шкіри, але він швидко вивітрюється. Рекомендую.

Переваги:
    Ціна, якість.
    Недоліки:
    Невиявив.
    • Продавець  StatokStore

Дякуємо Вам за відгук, нам було приємно працювати з вами! Сподіваємося на нові зустрічі та подальшу співпрацю.

• Владимир Б***

Спасибо,подошли ношу

Переваги:
    Устраивает