- Ірина Д***Відгук від покупця. Продавець: Склад 24/7
Стелажі класні, трошки звісно хиткі, але якщо затиснути всі гвинтики, то стоять нормально. Дуже легкі в збірці, зібрала сама за пів години один. Купила два. Покупкою дуже задоволена
- Переваги:
- Швидка збірка, розмір, легкі і функціональні
- Недоліки:
- Трохи погана стабільність
- Продавець Склад 24/7
Дякуємо вам за відгук і за те, що обрали наші стелажі!
Раді чути, що збірка була легкою та швидкою, а розмір і функціональність повністю виправдали очікування.
Щодо стабільності — дійсно, дуже важливо добре затягнути всі гвинти при остаточній фіксації. Після цього стелаж стоїть значно міцніше. Також за бажання можна додатково закріпити його до стіни для максимальної жорсткості.
Щиро дякуємо за покупку двох стелажів і вашу позитивну оцінку! Якщо виникнуть додаткові питання — завжди раді допомогти.
- Наталия П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
красива ,брала для орхідей
- Переваги:
- зібрала сама досить швидко , бюджетна
- Недоліки:
- хитка конструкція , потрібно десь прикріпляти її хоч квіти не важкі , не вистачмло пару кутиків для скріплення полиць з ніжками
Мобільний телефон +38 067 321-02-82
Просимо зв`язатись із нами для оперативного закриття проблеми та доукомплектації
Дякую
- Михайло Р***Відгук від покупця. Продавець: Склад 24/7
Нам для квітів добре прийшов як на малюнку зібрав швидко
- Продавець Склад 24/7
Дякуємо за відгук! Радий чути, що стелаж чудово підійшов для квітів та швидко зібрався. Гарного користування і нехай ваші рослини ростуть ще краще!
- Гезь А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
На такі гроші, супер.Всі деталі в наявності, але краще було б, якби уголки були на кожну полицю.
Представник брендуДякуємо за відгук. Гарного користування
- Денис Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Стилаж хороший. Но комплектация не полная. Брали два стеллажа в одном не хватает пластиковой ножки а в другом усилителей 8 шт всего это реально мало.
- Переваги:
- Лёгкий в сборке, стильный.
- Недоліки:
- В комплекте может чего-то не хватать
Просимо Ваас звязатись із нами, Мобільний телефон +38 067 321-02-82
Ми відправимо забраклі деталі
- МаргаритаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Все гарно, але не вистачає кутиків для кріплення, а також болтів з гайками. Так як треба забрати стнлаж терміново, то вимушені їхати шукати відповідні кріплення.
- Недоліки:
- Не вистачає деталей кріплення.
- Маргарита
Хотіла доповнити попередній відгук, але редагувати його,нажаль, неможливо.
Знайти куток кріплення це та ще проблема. Навіть не знаю, чи вдасться десь знайти необхідний.
Представник брендуДоброго ранку. Просимо набрати нас за номером +38 067 321-02-82, ми зможемо оперативно відправити кріплення.
- НаталяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже гарний і простий у збірці стелаж. Але не вистачило кутиків кріплення
Дуже хочу зв'язатися з виробником для уточнення можливості доставки додаткових елементів- Переваги:
- Надійне пакування, простота збірки
- Недоліки:
- Недостатньо кутиків для кріплення полиць
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.
Просимо звязатись із нами Мобільний телефон +38 067 321-02-82
Ми зможемо оперативно все відправити
- Люба П***Відгук від покупця. Продавець: Склад 24/7
Чудовий стелаж. Зібрати легко. Мені сподобався і колір , і сама конструкція. Взяла під дрібний товар - по функціях супер . Продавця рекомендую. Можна сміливо брати і під щось важче .
- Переваги:
- Чудовий товар. Швидка доставка. Зрозуміла збірка .
- Сергей С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
В целом всё хорошо, спасибо, но есть одно замечание.
На сайте в разделе характеристики товара указано буквально такое:
"Упаковка: стеллаж поставляется в картонной упаковке и помещается в багажник легкового авто."
Однако на самом деле размер картонной упаковки не по размеру багажника легкового авто, а на длину вертикальных стоек, что составляет примерно 175 см. Я конечно нашёл способ погрузить товар в салон, однако там сидели пассажиры и пришлось всех беспокоить. Зачем писать то, что не соответствует действительности? Прошу исправить описание и не вводить людей в заблуждение. И ещё, желательно сразу писать реальный габарит упаковки или хотя бы размер вертикальной стойки
(моно или пара).- Переваги:
- Соотношение размер стеллажа -качество-цена.
- Недоліки:
- Пока не выявил, так как ещё не успел собрать, но есть претензия к описанию упаковки стеллажа.
Представник брендуДоброго дня.
Дякуємо за відгук. Відкоригуємо опис.
Гарного користування
- Овчиннікова І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
За свою ціну нормальний стелаж. Раджу.
- Переваги:
- Доволі легко збирається. Всі деталі підходять.
- Недоліки:
- Не виявлено.
Представник брендуДякую за відгук. Гарного користування)
- ЮліяВідгук від покупця. Продавець: Склад 24/7
Приїхав трохи стомлений, як на фото, якість бажає кращого, зібрали швидко, іграшки витримує,легкий.
- Переваги:
- Швидко доставили
- Продавець Склад 24/7
Шановна Юліє, доброго дня!
Дякуємо Вам за відгук та за те, що поділилися своїм досвідом. Нам щиро прикро, що товар приїхав із пошкодженнями та не виправдав Ваших очікувань щодо якості. Ми розуміємо, що це неприємна ситуація, адже кожен клієнт розраховує отримати замовлення у бездоганному вигляді.
Хочемо зазначити, що інколи при транспортуванні перевізники можуть допустити механічні пошкодження, через що виріб справді може приїхати «втомленим», як Ви зазначили. У таких випадках наші співробітники завжди радять оглядати замовлення при отриманні та, у разі виявлення дефектів, відмовитися від нього на місці — ми без зволікань відправляємо новий товар. Це дозволяє уникнути подальших незручностей для покупця.
Щиро сподіваємось, що подальший досвід співпраці з магазином Склад 24/7 буде для Вас виключно позитивним. Ми працюємо над тим, щоб постійно вдосконалювати сервіс та якість продукції, адже довіра клієнтів для нас — найвища цінність.
З повагою та турботою,
команда Склад 24/7
- ВіталійВідгук від покупця. Продавець: Склад 24/7
Стелаж сподобався. Дуже "економить" простір у маленькій квартирі. Посилив нижню поличку чотирма кутиками жорсткості, і поличка витримала зарядну станцію вагою 23 кг.
- НиколайВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хороший стелаж за свої гроші
- Анна Б***
Чи не облазить фарба? Бо на інших сайтах, пишуть, що навіть в сухих приміщеннях образить.
- Микола
У мене стоять на балконі та на кухні, фарба досі тримається нормально, наче ніде не облізла
Дякуємо за зворотній зв`язок
- Сергій П***Відгук від покупця. Продавець: Склад 24/7
Добре пофарбований, гарно виглядає, легко збирається. Заявлене навантаження витримує. Щоб зібрати, потрібно мати власну викрутку та гайковий ключ. Є паперова інструкція. Трішки буде хитатися при прикладанні сили, але це ні на що не впливає.
- Переваги:
- Ціна, якість, вигляд
- Светлана И***Відгук від покупця. Продавець: Склад 24/7
Хороший стеллаж. Аккуратный. Беленький. Комплектация полная.
- Олександр В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чудово.Відповідвє заявленим характеристикам
- Недоліки:
Представник брендуДякуюємо за відгук. Бажаємо користуватись з задоволенням
- БогданВідгук від покупця. Продавець: Склад 24/7
Замовляв два стелажі для книг. Продавець оперативно відправив і надав детальну інструкцію для складання. Виглядають гарно, якістю задоволений. До стіни поки що не кріпив, доволі стійкі і так. Стелажі зроблено в Україні, раджу до покупки. Дружина в захваті.
- Переваги:
- Якісний красивий та надійний стелаж
- Недоліки:
- Для мене нема
- Юрий К***Відгук від покупця. Продавець: Склад 24/7
Хороший стеллаж.
- Федорук Л***Відгук від покупця. Продавець: Склад 24/7
За два роки використання не змінив свого вигляду.Гарний і біленький.Зручний,вмістимий,легкий.Рекомендую всім,хто любить порядок в домі,і бажання тримати речі на поличках)))
- Продавець Склад 24/7
Шановна Любов:) Дякуємо Вам за Ваш відгук! Будемо раді бачити Вас знову!
- МаксимВідгук від покупця. Продавець: Склад 24/7
полностью соответствует описанию. Выслали в день заказа
- Переваги:
- легко собирается. +/- аккуратный
- Недоліки:
- конструкция не жесткая, но вполне устойчивая
- Продавець Склад 24/7
Шановний Максим ! Дякуємо Вам за відгук! Будемо раді бачити Вас знову!
- Сергей А***Відгук від покупця. Продавець: Склад 24/7
Всё супер!
Спасибо!- Переваги:
- Цена, качество, размер
- Продавець Склад 24/7
Шановний Сергей ! Дякуємо Вам за відгук! Будемо раді бачити Вас знову!
- Лариса Г***Відгук від покупця. Продавець: Склад 24/7
Болти є в наявності всі, але пару гайок не хватило.
- Переваги:
- Легко збирати
- Недоліки:
- Трохи хитається. Нестійкий.
- Склад 2***
Уважаемая Лариса!
Вероятно всего что вы недотянули Винты и гайки. Пожалуйста, при помощи отвертки и ключика на 8, произведите контрольное стягивание винтов до упора, для того чтобы каркас приобрел жесткость, и дополните Ваш отзыв впечатлениям от данной процедуры;)
С Уважением, КОМАНДА Склад 24/7!
- Виктория Н***Відгук від покупця. Продавець: Склад 24/7
Спасибо, компании за оперативность и качество товара.
- Переваги:
- Соответствует описанию. Приятная цена.
- Недоліки:
- Не обнаружила
- Склад 2***
Уважаемая ВИКТОРИЯ!! Благодарим Вас за позитивный отзыв!!
- АлександрВідгук від покупця. Продавець: Склад 24/7
Метал стоек мягкий как пластилин, может если уголков хватило более чем на полторы полки то стеллаж получился бы более устойчивым,а так он не может даже стоять прямо, перекашивается в стороны, в моём случае стоит намертво между двух стен в подвале так что сойдёт.
- Переваги:
- Если бы комплектация была полная то за эти деньги нормальный стеллаж.
- Недоліки:
- 6 уголков на весь шкаф, болтов с гайками не хватило.
- Склад 2***
Добрый день, Уважаемый Александр!
К сожалению не идентифицировали Вас как клиента, так как над Вашим именем нет галочки *уже купил товар*, в связи с этим, видимо, вы приобрели стеллаж у ДРУГОГО ПОСТАВЩИКА.
С уважением, команда Склад 24/7.
- Левченко Е***Відгук від покупця. Продавець: Склад 24/7
Качество соответствует цене, для устойчивости лучше прикрепить к стенке.Металл легко гнеться пальцами, но в сборе вся конструкция более-менее жесткая, так что ок.Две стойки были погнуты, к сожалению распаковал и увидел уже дома.В упаковке отсутствовала инструкция, крепежных уголков всего 10, то есть по два на одну полку, нехватило болтов с гайками (для крепежа как на фото продавца), не существенно, но надо идти и докупать.
Если в аналоничных стеллажах, у других продавцов, комплектация полная, то при небольшой разнице в цене лучше брать там.- Переваги:
- Недоліки:
- Неполная комплектация
- Склад 2***
Добрый день, Евгений! Уточните пожалуйста верно ли Вы собирали стеллаж?
В 50% случаев, при неверной сборке уголков жесткости и происходит такой момент, когда не хватает винтов.
С уважением, адм
- Елена Б***Відгук від покупця. Продавець: Склад 24/7
- Андрей С***Відгук від покупця. Продавець: Склад 24/7
рекомендую
- Переваги:
- за такую цену,очень хороший стеллаж,вместительный,прочные полки.
- Недоліки:
- неустойчив
- ЯнаВідгук від покупця. Продавець: Склад 24/7
Стильный, есть инструкция, простой в сборке) под силу даже девушке)
- Юрий П***Відгук від покупця. Продавець: Склад 24/7
Гарний сервіс продавця, швидка доставка, проста зборка. Мені стелаж подобається, стоїть, як там і був)
- Переваги:
- Просто і швидко
- Елена Р***Відгук від покупця. Продавець: Склад 24/7
Такой стеллаж-нужная вещь в каждом доме!вместительный,но нужно дополнительно крепить к стене,брали для сьемной квартиры...
- Переваги:
- Вместительный,эргономичный,на все случаи жизни
- Недоліки:
- Требует дополнительного крепления,если собораетесь сильно нагрузить
- Склад 2***
Добрый день, Елена!! Благодарим Вас за позитивный отзыв! Если Вас не затруднит, добавьте пожалуйста фото товара в комментарии:)
- Сердюк А***Відгук від покупця. Продавець: Склад 24/7
Приобрел отличный стеллаж. Честно говоря, сначала думал что он будет хлипким, но в итоге выдержал и ящики с инструментами и туристическое снаряжение в кладовке.
Если брать под бумаги и папки, думаю, будет совсем отлично.- Переваги:
- Отличные стеллажи.
- Недоліки:
- Нет таких
- Склад 2***
Добрый день, Александр! Благодарим Вас за позитивный отзыв! Если Вас не затруднит, добавьте пожалуйста фото товара в комментарии:)
- Алексей Ш***Відгук від покупця. Продавець: Склад 24/7
Очень компетентные вежливые поставщики. Вёл коммуникацию в менеджером Олегом. Сразу заметно высокий уровень профессиональных навыков. Попросил доотправить соединяющих элементов, поскольку был большой заказ с не хватило несколько гаек. Очень лояльно отнеслись и прислали дополнительный набор совершенно бесплатно.
Рекомендую с ними сотрудничать как в разрезе небольших заказов, так и крупных — для расширения мощностей складских помещений. - Виктория Д***Відгук від покупця. Продавець: Склад 24/7
Рекомендую. Отличный товар.
- ВиталийВідгук від покупця. Продавець: Склад 24/7
Отличный стеллаж
- Переваги:
- Цена, качество, простота сборки,соответствует описанию
- Недоліки:
- Не обнаружил
- Сергій Д***Відгук від покупця. Продавець: Склад 24/7
Чудовий стилаж. При збиранні, через легкий та тонкий матеріал, склалось враження про ненадійність конструкції, але коли всі гвинти були закручені, думка змінилась. Має чудовий вигляд, міцний, легкий, підійшов під інтер'єр кімнати.
- Переваги:
- Ціна, якісь
- Недоліки:
- Не вистачило 3х гвинтів та 3х гайок
- Склад 2***
Благодарим Вас за оставленный отзыв! Работать с Вами - одно удовольствие! Надеемся что наш товар будет служить Вам долго, до скорой встречи!
- Марина М***Відгук від покупця. Продавець: Склад 24/7
Вместительный, симпатичный стеллаж. Со сборкой пришлось немного помучится, но если все правильно сделать, то на выходе получаете довольно устойчивый стеллаж, который лично мне очень нравится. Спасибо компании за работу
- Переваги:
- Вместительный
- Недоліки:
- Особенности крепежа уголков
- Склад 2***