- Тарас Р***Відгук від покупця. Продавець: Mesto
1 задоволений покупець
- Володимир Б***Відгук від покупця. Продавець: Mesto
Класна сумка на кожен день
- Олександр Ч***Відгук від покупця. Продавець: Mesto
Міська, невеличка сумка.
- Переваги:
- Невеликий розмір, зручність ременю
- Недоліки:
- Пластикові фіксатори
- Олександр Г***Відгук від покупця. Продавець: Mesto
Дякую все супер
- Переваги:
- 10
- Ярослав П***Відгук від покупця. Продавець: Mesto
Сумка купувалася для можливості носіння документів та дрібниць (повербанк, ключі, окуляри в футлярі). Звісно, ности щось вагою більше 0.5 кг не рекомендую.
- Переваги:
- Пошита досить охайно, декілька відділень, захист "блискавок" від бризок.
- Недоліки:
- Пластикова фурнітура. В принципі, при бажанні легко замінюється металевою (ремінь доведеться міняти повністю).
- Станіслав М***Відгук від покупця. Продавець: Mesto
Качество ужасное, лямка оторвалась в первый день
- Продавець Mesto
Добрий день, Станіславе!
Прийміть наші щирі вибачення за цю ситуацію. Нам дуже прикро, що якість виробу Вас розчарувала. Судячи з фото, при пошитті цієї конкретної сумки швея припустилася помилки (пропустила або погано закріпила строчку на кріпленні лямки), через що тканина розійшлася.
Ми суворо стежимо за якістю, але, на жаль, через людський фактор іноді трапляється одиничний брак. Ми повністю визнаємо цю помилку і хочемо її виправити.
Сьогодні ж ми безкоштовно відправимо Вам абсолютно нову сумку, перед цим особисто перевіривши кожну строчку та вузол кріплення. Наш менеджер уже зв'язується з Вами для уточнення даних для відправки.
Дякуємо, що звернули нашу увагу на цей недолік, це допоможе посилити контроль на виробництві.
З повагою, команда DOMINANT.
- В'ячеслав В***Відгук від покупця. Продавець: Mesto
Дуже зручна сумка. Для водія те що треба.
- Переваги:
- Компактна. Доволі стильна. Багато відділень. Цупкий матеріал.
- Недоліки:
- Не виявив.
- Сергей К***Відгук від покупця. Продавець: Mesto
В процесі експлуатації (5-6) місяців пошкодилася замок. Продавець відреагував миттєво на море звернення. І запропонував декілька варіантів вирішення питання.
- Переваги:
- Дуже міцний і зносостійкий матеріал. Сервіс високого гатунку.
- Олексій І***Відгук від покупця. Продавець: Mesto
Сумочка классная, продавец сразу перезвонил, все уточнил. Рекомендую.
- Сергей К***Відгук від покупця. Продавець: Mesto
Качество ужасное!!!
- Переваги:
- Недоліки:
- Фурнитура(замок)
- Продавець Mesto
Добрий день, Сергію!
Нам дуже шкода, що ви зіткнулися з несправністю фурнітури через 5 місяців після покупки. Ми використовуємо якісні матеріали, тому нам важливо розібратися, що саме пішло не так із замком у вашому випадку.
Ми намагалися зв'язатися з Вами у Viber для уточнення деталей та отримання фото, щоб запропонувати варіанти вирішення проблеми (ремонт або заміну), але поки не отримали відповіді.
Будь ласка, вийдіть із нами на зв’язок у месенджері або через форму зворотного зв’язку. Ми завжди несемо відповідальність за якість наших виробів і хочемо, щоб Ви залишилися задоволені покупкою.
- ЄвгенійВідгук від покупця. Продавець: Mesto
На дотик та вигляд, якісна сумка, але час покаже . Саме те щоб закинути в неї дрібні речі, телефони, ключі, та бадьоро прогулюватися по вулицям рідного міста.
- МиколаВідгук від покупця. Продавець: Mesto
Просто зручна, компактна, здивувало якість матеріалу!
- Переваги:
- Легка та зручна
- Недоліки:
- Поки не знайшов))
- ЯнаВідгук від покупця. Продавець: Mesto
Гарна, компактна та легка сумка. Підійде для подорожей, щоб тримати при собі все найнеобхідне.
Розмір липучки під шеврон, якщо кому цікаво: 6Х3.5 см- Переваги:
- Надійна фурнітура
- Микола Ц***Відгук від покупця. Продавець: Mesto
Сумка хороша
- Николай Т***Відгук від покупця. Продавець: Mesto
Сумка замечательная удобная легкая .
- Эдуард П***Відгук від покупця. Продавець: Mesto
Сумка дуже зручна,неочікувані враження. На повсякдення за таку ціну..просто 10 з 10
- Виталий Р***Відгук від покупця. Продавець: Mesto
Хорошая сумка.
- Переваги:
- Ок
- Виталий Ч***Відгук від покупця. Продавець: Mesto
Відповідає опису.
- Виталий Г***Відгук від покупця. Продавець: Mesto
Сумка супер! Дуже задоволений
- Ольга Г***Відгук від покупця. Продавець: Mesto
Отримала сумку. Сумка класна, трошки менша ніж в описі, але зручна, містка і гарно виглядає. Брала сумку для підлітка (16 років), і йому вона сподобалася, вже пішов з нею.
- Переваги:
- Зручна, містка, класно виглядає
- Олександр Л***Відгук від покупця. Продавець: Mesto
- Сергій К***Відгук від покупця. Продавець: Mesto
Все як на фото- Переваги:
- Міцна
- Тарас Ш***Відгук від покупця. Продавець: Mesto
Хороша сумка,в реальності розмір менший як на фото
- Переваги:
- Зручна
- Андрій К***Відгук від покупця. Продавець: Mesto
Дуже гарна сумка. Качественная, стильная, компактная, дополняет образ. Ожидал чуть побольше размер для своих целей, но чучуть меньше оказалась, а так, сумка просто - супер!
- Ульянов Д***Відгук від покупця. Продавець: Mesto
чудова сумка, дуже зручна і комфортна
- Валентин В***Відгук від покупця. Продавець: Mesto
Саме те, що треба!
- Переваги:
- Прогумовані замки, подвійні блискавки. Місткість - А5 папочка поміщується разом із документами. У великому відділенні класні карманчики де розмістились повербанк та інші дрібнички доя телефона.
- Віталій Т***Відгук від покупця. Продавець: Mesto
Товар гарної якості,модель сумки дуже зручна,все чудово.Дякую виробнику і продавцеві
- Переваги:
- Ціна,якість
- Андрей Х***Відгук від покупця. Продавець: Mesto
Удобная
- Павло Б***Відгук від покупця. Продавець: Mesto
Вма добре
Гарна якість і оправдована ціна - Богдан В***Відгук від покупця. Продавець: Mesto
Все супер !
- Андрей Б***Відгук від покупця. Продавець: Mesto
Забрал с почты сумку, переложил свои вещи в нее,не понятно, толи подкладка уже была порвана толи порвалась !
- Продавець Mesto
Вітаємо! Прийміть наші вибачення за цю ситуацію. Ми вже зв'язалися з вами в особистих повідомленнях для розв'язання питання. Ми обов'язково зробимо заміну товару на новий за наш рахунок, щоб ви залишилися задоволені покупкою. Дякуємо за зворотний зв'язок, він допомагає нам ставати кращими!
- СергійВідгук від покупця. Продавець: Mesto
Сумка-вогонь!
- Віталій Д***Відгук від покупця. Продавець: Mesto
гарна сумка. зручна. матеріал водонепроникний, шви прорезинені. за свої гроші дуже гарний товар.
- РостиславВідгук від покупця. Продавець: Mesto
Дуже задоволений покупкою. Сумка виглядає стильно і мінімалістичний чорний дизайн підходить як під спортивний одяг, так і під звичайний. Матеріал щільний, якісний, тримає форму, блискавки працюють плавно.
- Переваги:
- Гарна, зручна
- Недоліки:
- Поки не виявив