Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про Крем для тіла AREDERMA ATOPIC зволожуючий крем для тіла для сухої шкіри засіб для сухої атопічної шкіри зволожуючий заспокійливий відновлюючий при зневодненості чутливості з пробіотиками аредерма 250 мл 000078

Оцінка користувачів 5/5
  • Малаховська Ю***
    Відгук від покупця. Продавець: probiotic_shop. Об'єм: 250 мл

Купляю вже не вперше. Подобається приємний запах та легка текстура. Помітно зволожує шкіру.

Дякуємо за ваш відгук!

• Марія Н***
    Відгук від покупця. Продавець: probiotic_shop. Об'єм: 250 мл

Крем дуже добре зволожує та відновлює шкіру,рекомендую!

• Продавець  probiotic_shop

Пані Маріє, щиро дякуємо за ваш відгук і високу оцінку нашого крему AREDERMA ATOPIC. Дуже приємно чути, що він добре зволожує та відновлює шкіру, адже саме для делікатного догляду за сухою та атопічною шкірою ми його розробляли.

Пробіотичний комплекс Bacillus spp у поєднанні з пантенолом, ніацинамідом та вітаміном Е допомагає м’яко заспокоювати шкіру та підтримувати її бар’єр, щоб зволоження трималося якнайдовше. Дякуємо, що рекомендуєте наш продукт — для нас це найкраще підтвердження, що ми рухаємося в правильному напрямку.

• Валентин П***
    Відгук від покупця. Продавець: probiotic_shop. Об'єм: 250 мл

У мене постійно суха шкіра на руках і ногах, особливо взимку. Цей крем помітно пом’якшує, подразнення стало менше. Запах легкий, текстура приємна. Пробіотики, здається, реально допомагають заспокоїти шкіру.

• Продавець  probiotic_shop

Пане Валентине, щиро дякуємо вам за відгук і довіру до нашого крему AREDERMA ATOPIC. Нам дуже приємно чути, що він допоміг пом’якшити шкіру, зменшити подразнення та комфортно пережити зимову сухість.

Ми спеціально розробили цю формулу на основі пробіотиків Bacillus spp, щоб підтримувати баланс мікробіому та заспокоювати суху, чутливу шкіру, а легкий запах і м’яка текстура мають робити догляд максимально комфортним. Бажаємо, щоб шкіра й надалі залишалася зволоженою та спокійною, а наш засіб надійно підтримував вас у щоденному догляді.

• Дмитро М***
    Відгук від покупця. Продавець: probiotic_shop. Об'єм: 250 мл

Маю суху шкіру, особливо взимку. Цей крем реально допомагає, зволожує глибоко, без жирного блиску, запах легкий.

• Продавець  probiotic_shop

Пане Дмитре, щиро дякуємо вам за теплий відгук та високу оцінку нашого крему AREDERMA ATOPIC. Нам дуже приємно чути, що він допомагає саме при сухості шкіри взимку, добре зволожує без відчуття жирності та має комфортний легкий запах.

Ми розробили цю формулу на основі пробіотиків та комплексу активних речовин саме для м’якого відновлення захисного бар’єру та балансу мікробіому шкіри, щоб зменшити подразнення й відчуття стягнутості. Нехай крем і надалі підтримує вашу шкіру зволоженою та комфортною у будь-яку пору року.

• Юля Е***
    Відгук від покупця. Продавець: probiotic_shop. Об'єм: 250 мл

Чудовий крем, ефективний. Добре зволожує шкіру.

• Людмила М***
    Відгук від покупця. Продавець: probiotic_shop. Об'єм: 250 мл

Ще не користувалась змінили дизайн злякалась що не та що треба прийшла.

• Продавець  probiotic_shop

Пані Людмило, дякуємо за вашу оцінку та відгук. Розуміємо, що зміна дизайну може збивати з пантелику, але формула крему AREDERMA ATOPIC з пробіотиками Bacillus spp та комплексом активних компонентів залишилась спрямованою саме на відновлення мікробіому та захисного бар’єра сухої, атопічної шкіри.

Будемо раді, якщо дасте крему шанс, коли наважитеся ним скористатися, і поділитеся враженнями про результат. Якщо у вас з’являться додаткові запитання щодо застосування, ми завжди на зв’язку та готові підказати.

• Таисия Л***

Очень понравился
    Буду ещё заказывать

Переваги:
    Надолго оставляет чувство увлажненности,нет липкости
    Недоліки:
    Долговато втирать в кожу
    • Продавець  probiotic_shop

Пані Таїсіє, дякуємо за такий теплий відгук і високу оцінку нашого крему AREDERMA ATOPIC. Нам дуже приємно, що вам подобається тривалий ефект зволоження без липкості — саме до цього ми й прагнули, поєднуючи пробіотики з активними відновлювальними компонентами.

Щодо того, що крем потрібно довше втирати, врахуємо це як важливе зауваження для подальших удосконалень формули. Бажаємо, щоб шкіра й надалі залишалася зволоженою і комфортною, а наш крем надійно підтримував її баланс і спокій щодня.

• Наталія М***

Дуже добре зволожує шкіру

• Вадим Д***

Чи підійде для дитячої шкіри?