- ОлексійВідгук від покупця. Продавець: TEKOSEAT. Колір: Сірий
Всім привіт! Що хочу сказати, стілець просто краса! Що по дизайну, що по зручності. Дуже приємно, коли побачив, що шурупи, щітка та шестигранник знаходяться в гарному мішечку. Це реально дуже приємно і відразу видно, що ставляться до справи з любов'ю і в компанії є не тільки заробіток, а й душа. Упакований просто шикарно. Дякую вам велике! Бажаю вашій компанії процвітання, удачі та хороших покупців. Всім раджу, стільця за такі гроші краще немає.
- Переваги:
- Якість, зручність, дизайн .
- ДмитроВідгук від покупця. Продавець: TEKOSEAT. Колір: Сірий
Пройшло три місяці від замовлення можу дати зворотній звʼязок
Стілець дуже зручний, за свої кошти я би сказав топ)
Зібрано якісно, особливо сподобалось наповнення, спершу незвично, але зручно)
Дякую- Переваги:
- Зручний та міцний
- Людмила Т***Відгук від покупця. Продавець: TEKOSEAT. Колір: Сірий
Действительно очень удобный, ноги не затекают, поясница и спина не болят
К сожалению, не было в комплекте щетки. Продавец очень оперативный. Рекомендую!- Переваги:
- Удобный
- Сергій А***Відгук від покупця. Продавець: TEKOSEAT. Колір: Коричневий
Дуже зручний і комфортний.
- Переваги:
- Якість, матеріали
- ДмитроВідгук від покупця. Продавець: TEKOSEAT. Колір: Сірий
Замінили швидко за що подяка магазину! тепер все як треба однозначно 5 зірочок.
- Переваги:
- Якість збірки Надійність Зручність
- Недоліки:
- Час покаже
- Володимир Н***Відгук від покупця. Продавець: TEKOSEAT. Колір: Коричневий
Повністю перевершив мої очікування! Якщо у вас є надлишкова вага і ви багато часу проводите сидячи - цей стілець створений саме для вас: міцний, зручний і неймовірно комфортний
- Переваги:
- У всьому
- Валерій К***Відгук від покупця. Продавець: TEKOSEAT. Колір: Сірий
Вже третій покупаю,все чудово,раджу.
- Переваги:
- Краще не бачив ще
- Білорус Б***Відгук від покупця. Продавець: TEKOSEAT. Колір: Сірий
Стілець був придбаний для того, щоб кілька годин малювати картини, і потрібно було щось без «наворотів», але з непоганою якістю. Уже 2 години, як сиджу на ньому, і п’ята точка радіє — наповнювач дійсно такий, як вони описують. Спинка теж зручна. Один момент: при доставці «Новою поштою» стілець не був запечатаний. Ніжки огорнули дуже гарно й навіть поклали щіточку для догляду за стільцем, але саме сидіння та спинка не були запаковані. У всьому іншому — просто шикарно. Ставлю тверду 5 із 5.
- Переваги:
- Матеріал
- Недоліки:
- Поки немає
- Валерій К***Відгук від покупця. Продавець: TEKOSEAT. Колір: Сірий
Чудовий стілець,для здорової осанки та спіни самє те
- Переваги:
- Матеріали
- Алла Г***Відгук від покупця. Продавець: TEKOSEAT. Колір: Сірий
Сьогодні отримала. Важкенький, міцненький, зручний, те що мені й потрібно. Скільки прослужить - покаже життя. Продавець просто шикарний. Я задоволена.
- Переваги:
- Зручна спинка, що знімає навантаження з копчика. Ідеальний для людей з вагою трохи більшою, ніж хотілось би.
- Недоліки:
- Ще не помітила.
- Оксана Е***Відгук від покупця. Продавець: TEKOSEAT. Колір: Коричневий
Спинка не прикручена, в комплекті немає болтів, на спині немає отворів для болтів.
- Оксана Е***
Крісло дуже якісне та зручне, деталі всі є, продавець все розказав, крісло успішно склала, покупкою задоволена
- Иванна Щ***Відгук від покупця. Продавець: TEKOSEAT. Колір: Коричневий
Пришло стул, задняя спинка не прикручена, болтов в комплекте нет, отверстий для болтов на спинке нет.
- Иванна Щ***
Большое спасибо, продавец выслал недостающие детали, и дал подробную инструкцию о сборе стула. Стул очень комфортный и соответствует своему описанию. Большое спасибо продавцу.
- Тарас Б***Відгук від покупця. Продавець: TEKOSEAT. Колір: Синій
З недоліків вказав ціну, хоча навряд таки стільці можна купити дешевше. Ті що виглядають так само мають значно тонший метал.
- Переваги:
- Витримує велику вагу