Відгуки покупців про Офісний стілець “Здоров’я” від Ekkoseat. Джинс.
- Олена Т***Відгук від покупця. Продавець: TEKOSEAT. Колір: Коричневий
Стільці якісні, зручні, стильно виглядають, збираються швидко і легко, в комплекті все є, дякую за дуже гарне пакування і швидку доставку
- Переваги:
- Зручність
- Ірина Д***Відгук від покупця. Продавець: TEKOSEAT. Колір: Сірий
Стілець суперський! Жаль тільки, що на фотці воно мені наче було як тканина антигіготь, а насправді рогожка. Вона теж дуже гарна, але хотілося б, щоб для кошколюбів був на вибір таки і антигіготь)) сидушка доволі тверда, але дитина зацінила, не хотіла злазить довго.стідьчик має характерний запах гречаного лушпиння, доречі .
- Переваги:
- Міцний, гарний.
- Недоліки:
- Нема варіантів тканини на вибір
- Христина С***Відгук від покупця. Продавець: TEKOSEAT. Колір: Сірий
Із стільців все добре. Під час розмови із продавцем ми обговорювали спосіб доставки і мені запропонували в точку видачі, щоб було дешевше. Та ми заплатили за доставку більше 500 грн. Цей стілець із Європи доставляли????? Хочу щоб продавець зв'язався зі мною!!! Не хочу писати погані відгуки на магазин
- Недоліки:
- Доставка
- ОлексійВідгук від покупця. Продавець: TEKOSEAT. Колір: Сірий
Всім привіт! Що хочу сказати, стілець просто краса! Що по дизайну, що по зручності. Дуже приємно, коли побачив, що шурупи, щітка та шестигранник знаходяться в гарному мішечку. Це реально дуже приємно і відразу видно, що ставляться до справи з любов'ю і в компанії є не тільки заробіток, а й душа. Упакований просто шикарно. Дякую вам велике! Бажаю вашій компанії процвітання, удачі та хороших покупців. Всім раджу, стільця за такі гроші краще немає.
- Переваги:
- Якість, зручність, дизайн .
- ДмитроВідгук від покупця. Продавець: TEKOSEAT. Колір: Сірий
Пройшло три місяці від замовлення можу дати зворотній звʼязок
Стілець дуже зручний, за свої кошти я би сказав топ)
Зібрано якісно, особливо сподобалось наповнення, спершу незвично, але зручно)
Дякую- Переваги:
- Зручний та міцний
- Людмила Т***Відгук від покупця. Продавець: TEKOSEAT. Колір: Сірий
Действительно очень удобный, ноги не затекают, поясница и спина не болят
К сожалению, не было в комплекте щетки. Продавец очень оперативный. Рекомендую!- Переваги:
- Удобный
- Сергій А***Відгук від покупця. Продавець: TEKOSEAT. Колір: Коричневий
Дуже зручний і комфортний.
- Переваги:
- Якість, матеріали
- ДмитроВідгук від покупця. Продавець: TEKOSEAT. Колір: Сірий
Замінили швидко за що подяка магазину! тепер все як треба однозначно 5 зірочок.
- Переваги:
- Якість збірки Надійність Зручність
- Недоліки:
- Час покаже
- Володимир Н***Відгук від покупця. Продавець: TEKOSEAT. Колір: Коричневий
Повністю перевершив мої очікування! Якщо у вас є надлишкова вага і ви багато часу проводите сидячи - цей стілець створений саме для вас: міцний, зручний і неймовірно комфортний
- Переваги:
- У всьому
- Валерій К***Відгук від покупця. Продавець: TEKOSEAT. Колір: Сірий
Вже третій покупаю,все чудово,раджу.
- Переваги:
- Краще не бачив ще
- Білорус Б***Відгук від покупця. Продавець: TEKOSEAT. Колір: Сірий
Стілець був придбаний для того, щоб кілька годин малювати картини, і потрібно було щось без «наворотів», але з непоганою якістю. Уже 2 години, як сиджу на ньому, і п’ята точка радіє — наповнювач дійсно такий, як вони описують. Спинка теж зручна. Один момент: при доставці «Новою поштою» стілець не був запечатаний. Ніжки огорнули дуже гарно й навіть поклали щіточку для догляду за стільцем, але саме сидіння та спинка не були запаковані. У всьому іншому — просто шикарно. Ставлю тверду 5 із 5.
- Переваги:
- Матеріал
- Недоліки:
- Поки немає
- Валерій К***Відгук від покупця. Продавець: TEKOSEAT. Колір: Сірий
Чудовий стілець,для здорової осанки та спіни самє те
- Переваги:
- Матеріали
- Алла Г***Відгук від покупця. Продавець: TEKOSEAT. Колір: Сірий
Сьогодні отримала. Важкенький, міцненький, зручний, те що мені й потрібно. Скільки прослужить - покаже життя. Продавець просто шикарний. Я задоволена.
- Переваги:
- Зручна спинка, що знімає навантаження з копчика. Ідеальний для людей з вагою трохи більшою, ніж хотілось би.
- Недоліки:
- Ще не помітила.
- Оксана Е***Відгук від покупця. Продавець: TEKOSEAT. Колір: Коричневий
Спинка не прикручена, в комплекті немає болтів, на спині немає отворів для болтів.
- Оксана Е***
Крісло дуже якісне та зручне, деталі всі є, продавець все розказав, крісло успішно склала, покупкою задоволена
- Иванна Щ***Відгук від покупця. Продавець: TEKOSEAT. Колір: Коричневий
Пришло стул, задняя спинка не прикручена, болтов в комплекте нет, отверстий для болтов на спинке нет.
- Иванна Щ***
Большое спасибо, продавец выслал недостающие детали, и дал подробную инструкцию о сборе стула. Стул очень комфортный и соответствует своему описанию. Большое спасибо продавцу.
- Тарас Б***Відгук від покупця. Продавець: TEKOSEAT. Колір: Синій
З недоліків вказав ціну, хоча навряд таки стільці можна купити дешевше. Ті що виглядають так само мають значно тонший метал.
- Переваги:
- Витримує велику вагу