- Ірина Г***Відгук від покупця. Продавець: Tvoya_Kosmetuchka
Товар належної якості, найнижча ціна, швидка доставка. Подяка продавцю.
Бальзам дуже ефективний при атопічному дерматиті. - ТаняВідгук від покупця. Продавець: Tvoya_Kosmetuchka
Єдиний крем який допомагає при атопічному дерматиті, сезонній сухості шкіри.. для дітей і дорослих.
Не пече як інші засоби.
Незамінний кілька років підряд.- Переваги:
- Ефективність
- Недоліки:
- Ціна росте і росте
- ОксанаВідгук від покупця. Продавець: Tvoya_Kosmetuchka
Чудовий засіб, за декілька днів вся сухість шкіри в дитини пройшла. До цього користувалася іншими засобами, але результату не було. Однозначно рекомендую!
- Переваги:
- Дійсно інтенсивний заспокійливий засіб для швидкого відновлення шкіри. Великий об’єм упаковки вистачить на тривалий час.
- Наталя С***Відгук від покупця. Продавець: Tvoya_Kosmetuchka
Крем дуже хороший , зволожує та знімає почервоніння при атопічному дерматиті. Продавець швидко відправив без затримок .
- Оксана О***Відгук від покупця. Продавець: Tvoya_Kosmetuchka
Бальзам беру вже не вперше, єдиний засіб, що допомагає при атопічному дерматиті. Продавця рекомендую! Швидко звʼязалися, швидко відправили, ціна найнижча, яку знайшла на той момент!
- Переваги:
- Якість, ціна, швидкість відправки
- Оксана Ф***Відгук від покупця. Продавець: Tvoya_Kosmetuchka
Біодерма дуже яркий якісний бальзам для тіла . Добре зволожує та захищає шкіру на різних ділянках тіла! Тримається добре та гарно вписується в шкіру ! Рекомендую для використання!
- КатеринаВідгук від покупця. Продавець: Tvoya_Kosmetuchka
Крем чудовий! Дуже вдячна магазину за швидку доставку! Відправили одразу після замовлення!
- Вікторія Г***Відгук від покупця. Продавець: Tvoya_Kosmetuchka
Швидкість реагування продавця на запити - буквально 2-3 хвилини. Відповідають на всі питання, стосовно товару, обʼєму, терміну придатності. Якість товару - супер, пакування теж достойне. Доставка швидка, ціна приємна.
- Переваги:
- Чудова комунікація, швидкість, якість.
- ІринаВідгук від покупця. Продавець: Tvoya_Kosmetuchka
Все чудово і вчасно
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: Tvoya_Kosmetuchka
Товар прийшов швидко. Продавець відразу відреагував на замовлення, швидко відправили. Про сам бальзам покищо не можу нічого сказати, маю багато позитивних відгуків від знайомих, сама ще мало користуюсь щоб щось сказати про нього.
- Переваги:
- Швидко відправили
- Таїсія М***Відгук від покупця. Продавець: Tvoya_Kosmetuchka
Раніше купувала в аптеках. Зараз, через значну різницю в ціні, вирішила замовити тут. Продавця однозначно рекомендую. Товар прийшов вчасно, гарно запакований.
Щодо самого бальзаму - він для нас просто знахідка. З того часу, як його порекомендував дерматолог, у мого немовлятка з атопічним дерматитом, уже кілька місяців немає загостреннь.- Переваги:
- Ціна, допомагає моїй дитинці
- Недоліки:
- Не знайшла
- Ольга Т***Відгук від покупця. Продавець: Tvoya_Kosmetuchka
У дочки АД с рождения, поэтому без эмолентов мы не можем обходиться. Bioderma intensive balm серии atoderm - для нас просто спасение, особенно в период обострения ( смягчает,увлажняет сухую кожу, снимает раздражение и воспаление,при этом нет липкости и жирной пленки ,и ещё - он не печет на раздраженных расчесанных участках). Ещё одним плюсом считаю, отсутствие навязчивого запаха окисленных жиров на коже, как у других эмолентов после нанесения. Работа сотрудников магазина - просто шикарная! Сразу после заказа связались по мессенджеру , уточнили все детали и отправили заказ в тот же день! Посылка приехала на точку выдачи Розетки очень быстро . У бальзамов хорошиме сроки годности ) Ещё приятный бонус от маназина- пробник крема для лица от Weleda))) Рекомендую и бальзам , и , конечно, магазин)) Спасибо большое сотрудникам магазина за отличное отношение к покупателю!)))
- Переваги:
- Бальзам отличный ,заметный результат
- Недоліки:
- Для нас - нет
- АльонаВідгук від покупця. Продавець: Tvoya_Kosmetuchka
Для дитини з сухою шкірою ідеально підходить.