- Аліса Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Купляла сину, коли йому було роки 4 (читали за декілька підходів). Зараз йому 5, 5 років і до сих пір одна з найулюбленіших історій, яку любить перечитувати. Купляли додатково й на подарунок , теж дитина в захваті вже тривалий час.
Рекомендую! - Кравченко С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чудова книга, рекомендую! Купувала на подарунок, а вдома у нас є свій екземпляр - читали безліч разів, одна з найулюбленіших у віці 5-6 років)
- Горбань С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Книжка гарна.Велетенська(як та грушка-))).Тексту мало-картинок багато=те,що люблять діти.
- Переваги:
- Сипатична
- Світлана М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Почала вчора читати - дуже класна книжка. Такі цікаві малюнки і пригодницький сюжет. Малюнки краще за будь-який віммельбух.
- Людмила М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чудова книга. Класне виконання (папір, ілюстрації) . Класний сюжет. Історія довга, можна розтягнути на два заходи))
- АнтонВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Очень интересная книга и красивая книга. Будет интересна даже взрослому. Много красивых иллюстраций
- Переваги:
- Много красивых иллюстраций
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Купляли дитині 5 років, всі в захваті, текст чудовий, історія супер, дитина обожнює цю книгу. Гарний подарунок від 5 років.
- Переваги:
- Ілюстрації, папір
- Валерия К***Продавець: Rozetka
Лучшая книга ! Ещё есть прекрасный мультик . Дети в восторге от этой истории
- Переваги:
- Сюжет , картинки
- ГалинаПродавець: Rozetka
Ми любимо багато читати, тому брала на 3 роки) історій багато, ілбстраціі дуже гарні, тексту не багато, тому можна і з 3 рочків пробувати. Якість хороша, дитині книга зайшла
- Переваги:
- Багато історій в олній книзі