Відгуки покупців про Чоловічі кросівки ECCO MX 40 Чорний 82018402001

Оцінка користувачів 4.2/5
  • Відгуки про товар продавця Take a step
  • Вікторія В***
    Відгук від покупця. Продавець: Take a step. Колір: Чорний. Розмір: 45

Доброго дня,дуже гарно дякую за чудовий товар. Кросівки підійшли ідеально,якість дуже хороша.

• Лозовий О***
    Відгук від покупця. Продавець: Take a step. Колір: Сірий. Розмір: 45

Хорошие и удобные кроссовки!
    Я вообще фанат обуви Экко и всю осенне-весеннюю и зимнюю обувь покупаю только такую обувь, так как именно обувь этого бренда практичная, удобная, не промокает и оооооочень долговечная... у меня есть кросовки, которым уже более 10 лет и они как новые!
    Но это так, лирическое отступление)
    Что касается непосредственно этой модели, мне нравится, что не нужно постоянно завязывать шнурки, так как обувь держится на ноге даже без шнурков и они нужны скорее как элемент декора, ну или для тех, кто любит пожеще)
    Кросовки очень мягкие и в них ходишь как в домашних тапочках... но если слишком сильно затянуть шнурки, возникает дискомфорт при ходьбе и это нужно учитывать!
    За счёт особой формы подошвы у кроссовок очень мягкий и плавный ход, но при этом, хорошее сцепление с дорогой, причем как на асфальте так и на земле.
    При этом я бы рекомендовал эти кроссовки для не длительных прогулок и для города.
    В общем я доволен этой моделью, как по комфорту так и по соотношению цена-качество.

Переваги:
    Комфорт, надёжность, практичность и конечно же соотношение цены и качества
    Недоліки:
    Пока не обнаружил
  • Роман К***
    Відгук від покупця. Продавець: Take a step. Колір: Сірий. Розмір: 43

• Відповідність фото

В цілому все начебто норм, але є два нюанси: відсутній жовтий напис, і верх світліший за підошву. По хорошому потрібно додавать фото кросовка як він є.

• Лозовий О***

Купил такие же
      Надпись есть, верх такого же цвета как и подошва, ну может слегка оттенок отличается

• Горбатюк М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 44

• Відповідність фото

Загальне враження - швидше негативне.
    Я дуже люблю ECCO - більше половини взуття у мене цього бренду, але ця пара для мене стала розчаруванням.
    1. Кросівки виявилися холодними і доволі незручними для ступні.
    2. Невідповідність розміру. Завжди (вже років 10) купую розмір 44 європейський, 9.5-10 англійський (CN 280). Навіть без примірки завжди підходили. Куплена модель кросівок виявилася десь на розмір більшою. Це просто нереально для ЕССО - з мого досвіду у них завжди розміри прораховані до міліметра.
    3. Взуття, яке продає Розетка (номер моделі 82018402001), відрізняється від еталона, розміщеного на офіційному сайті ECCO. Найперше матеріалом верху (текстура шкіри сильно відрізняється) і розміщенням етикетки. На Розетці - шкіра майже гладка, етикетка пришита збоку, на сайті ЕССО - шкіра ворсиста, більше схожа на нубук, етикетка пришита на язичку.
    Посилання тут: посилання
    3. Виробник. Кросівки, що продаються в Україні, вироблені в Індонезії, на сайті ЕССО (напевно, для європейського ринку) - вироблені у Таїланді. Номер моделі у обох виробників співпадають.

Не можна стверджувати, що це підробка - кросівки пошиті якісно, хоч у деяких місцях не дуже акуратно. Але знайдені відмінності наштовхують на думку, що партії для українського і європейського ринку дещо відрізняються.

Якщо надумаєте купувати - тільки міряти!

Переваги:
    ECCO, дизайн
    Недоліки:
    Холодні, не відповідають розміру
    • Відповідність повноті

Широке

• Відповідність підйому

Середній

Завелике

• Синельников В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 42

• Відповідність фото

Обычно смена кроссовок для меня - это проблема, т.к. приходится притираться и разнашивать обувь. Эти кроссовки как будто пошиты специально для меня, в них очень удобно ноге

Переваги:
    Качественный товар по адекватной цене
    • Відповідність повноті

Середнє

• Відповідність підйому

Середній

Відповідає

• Polzovatel182
    Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 45

Красивые, удобные, но нужно мерять - подошва, как будто с небольшим бугорком посередине. У меня узкая нога подъем маленький, но шнурками фиксируется нормально. Дня через 2 на носках уже стали видны места изгиба кожи. Язычки не из кожи, а текстиль. Под дождь не годятся - сразу промокают.

• Микола А***
    Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 40

• Рекомендуєте даний товар?

Маючи багато взуття 40 розміру, нога 25.5 дана модель кросівок на розмір або півтора більша, хоча написано аналогічно - 40 Евро 25.6. Шкода але розміру для мене не існує цієї моделі, конкретно в Україні. Тому замовляючи ці кросівки потрібно тільки міряти, так як інформація просто не відповідає дійсності.
    НЕ знаю чому але замовляючи через сайти в Україні я вже 2 рази маю таку проблему. Проживаючи закордоном, я замовляв 5 пар різного взуття таких брендів як Converse, Timberland, Adidas і орієнтувався на вказані заміри в таблицях на сайті - все сходилось і носиться на ура.

Переваги:
    гарні, якісні
    Недоліки:
    розмір не підійшов
    • Відповідність розміру

Завелике