- Марта Н***Відгук від покупця. Продавець: Green bear. Колір корпуса: Синій
Самі санки чудові, а шнурка в комплекті не було( чим тепер тягнути, не ясно, доведеться шнурок докуповувати. Якщо ви не ставите шнурок в комплект, то так і напишіть!
- Продавець Green bear
Вітаємо. На фото явно видно, що шнурка в комплекті немає. В описі так само немає згадки про шнурок. Виробник виготовляє 2 товари. Ця модель 5132 та модель 9842 (вона такая сама, але зі шнурком в комплекті. І вона вартує дорожче. В моделі 9842 на фото є шнурок і в описі. Ми надаємо максимально точно комплектацію і розмірі. Якщо у вас є якійсь додаткові питання по товару, незрозумілі з опису, ви завжди можеите поставити питання продавцю перед оформленням замовлення і отримати актуальну інформацію.
- Ольга М***Відгук від покупця. Продавець: prodobro
Дитина була задоволена
- Роман С***Відгук від покупця. Продавець: Igrussimos
Швидко! вдячний безмежно за оперативність!!!)
- Переваги:
- Швидко, якість!
- Тетяна Є***Відгук від покупця. Продавець: Igrussimos
Супер дуже класна, дитина в захваті
- Татьяна К***Відгук від покупця. Продавець: ZakazdetShop. Колір корпуса: Синій
Діти задоволені на всі 100, санчата класні, швидка доставка
- Переваги:
- Легкі, якісні
- Юлия Т***Відгук від покупця. Продавець: ЦифроКрам. Колір корпуса: Зелений
Чудові,легкі сани, купували як альтернативу візочку під час відключень світла , все супер
- Переваги:
- Легкі
- Продавець ЦифроКрам
Дякуємо за покупку і зворотній зв'язок. Завжди раді Вам в нашому магазині.
- Євгенія С***Відгук від покупця. Продавець: EFFECT. Колір корпуса: Жовтогарячий
Продавець надіслав взагалі інший товар навіть не попередивши про це!
НЕ рекомендую.- Переваги:
- Не має!
- Недоліки:
- Не той товар без попередження!
- Марч І***Відгук від покупця. Продавець: ЦифроКрам. Колір корпуса: Зелений
Санки дуже сподобалися трирічній дитині. Якість гарна. Швидка доставка. Випробування пройшли на відмінно
- Переваги:
- Легкість
- Недоліки:
- Не виявлені
- Продавець ЦифроКрам
Дякуємо за покупку і зворотній зв'язок.
- Марч І***Відгук від покупця. Продавець: ЦифроКрам. Колір корпуса: Зелений
Санками дуже задоволені. Отримали і одразу на горку, випробування пройшли на - успішно! Дитині 3 роки . Гарний пластик. Швидка доставка.
- Переваги:
- Легкі
- Продавець ЦифроКрам
Дякуємо за покупку і зворотній зв'язок.
- Юлия Р***Відгук від покупця. Продавець: EFFECT. Колір корпуса: Салатовий
Поставила 3 зірочки за помилку відправленнного кольору :(Ми замовляли салатові,в отримали помаранчеві .А так все добре.
- Переваги:
- Одне радує є в санчатах мотузка.
- Недоліки:
- Помилка в кольорі санчат.
- Володимир В***Відгук від покупця. Продавець: РУДОЛИС. Колір корпуса: Блакитний
Все хорошо, только снег редко бывает)
- Переваги:
- За такую цену норм
- НаталияВідгук від покупця. Продавець: РУДОЛИС. Колір корпуса: Блакитний
Связались с нами быстро, отправили сразу. Что приятно, предложили цвет на выбор. Саночки очень понравились ребенку! Рекомендую этого продавца!
- Переваги:
- Отличные санки
- Виталия И***Відгук від покупця. Продавець: РУДОЛИС. Колір корпуса: Блакитний
Маленькие, удобные, цвет яркий, верёвка длинная и толстая, на снег не успели, но по мокрому газону испытали, все супер, для ребёнка от 1 до 4 лет точно подойдёт. Отмечу супер скоростную отправку.
- София О***Відгук від покупця. Продавець: РУДОЛИС. Колір корпуса: Блакитний
Хорошие ледянки) цена не завышена как у многих других продавцов на платформе розетка))магазин быстро отправил, товар в хорошем состоянии) рекомендую продавца и ледянки))
- Переваги:
- Цена по сравнении с другими не завышена
- Продавець РУДОЛИС
Ми раді, що Ви залишились задоволені )
- Костя М***Відгук від покупця. Продавець: BENI
- Олександра Л***Відгук від покупця. Продавець: BENI
Замовила в неділю, обіцяли вислати в понеділок, але вислали у вівторок, так як в мене в селищі не повноцінне відділення, а пункт видачі, прийшло а ж в п'ятницю. Замовляла зелені санки, а прийшли сині, правда колір гарний, то нічого. Із мінусів погане пакування, просто в один слой картону і скотчу наче пожаліли, коли я забирала на посилкі була дірка і відразу видно, що інший колір. І саме головне, на двоє замовлених санок один мотузок, ще й короткий.
- Николай Х***Відгук від покупця. Продавець: BENI
Где мой товар,заказал 4 дня назад он досихпор непришол что делать!?
- Продавець BENI
Добрий день! Ваше замовлення ще вчора було відправлено. Номер ттн у вашому кабінеті ТТН: 20450334013810