- Людмила Г***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Бандаж підійшов, відправка швидка
- Олексій С***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Бандаж чудово виконує свої функції
- Переваги:
- Ціна, якість
- Продавець StarLight
- Ирина М***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Всё супер спасибо большое !) Качество прекрасное доставка вообще порадовала !)
- Сергей В***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Товар соответствует описанию. Оптимальное соотношение цена/качество.
- Юрий Н***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Наколінником задоволений. Тримає міцно. Не сповзає
- Тетяна Ч***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
підійшов, дуже гарної якості, швидко дійшло
- Переваги:
- Хороша якість, підійшло
- Александр К***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
відірвалася наліпка при фіксації, коли займався. потім коли підшивав побачив, що вони приклеєні. але в цілому фіксація суглоба гарна і своїх грошей воно коштує
- Елена С***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Ремені закороткі і не на товсті ноги, обхват коліна 36см і обхват над коліном 42см, при таких розмірах ременів кожного не вистачає десь сантиметрів по 6 кожного так щоб було комфортно. Дотягнути можна і ті що є, але особисто мені перетискає вени під коліном надто сильно, аж нога починає німіти, тому думаю, що це не можна вважати нормою.
- Переваги:
- Вцілому виглядає добротно
- Недоліки:
- Еластичні ремені закороткі
- Продавець StarLight
Дякуємо Вам за зворотній зв'язок, Олено! Обов'язково повертайтесь - будемо Вам раді!
- Олександр Т***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Для повної ноги не піде. Не пишуть розміри.
- Переваги:
- Доставка чудово.
- Недоліки:
- Не підходить для повної ноги, сповзае.
- Продавець StarLight
Дякуємо Вам за зворотній звʼязок.
- Алла С***Відгук від покупця. Продавець: KWAINA. Колір: Black-Green
Купувала мамі чей бандаж. Казала, що їй стало набагато легше, бо в неї артроз. Настрій підвищівся і в неї і в нас. То дуже дякуємо за гарний продукт!
- Переваги:
- якісь та ціна
- Недоліки:
- не побачила
- Продавець KWAINA
Доброго дня! Щиро вдячні Вам за відгук!
- Андрій Б***Відгук від покупця. Продавець: GQbox
дуже хороший бандаж він щільно прилягає до колін
- Переваги:
- щільно прилягає до коліна та звгріває
- Продавець GQbox
Добрий день, вдячні Вам за відгук! Також можете переглянути інші товари нашого магазину, будемо раді бачити Вас знову. Також нагадуємо, у Вас є "Гарантія 14 днів" на цей товар, в разі чого можете звертатись до нас, вирішимо будь-які питання.
- ВалентинаВідгук від покупця. Продавець: ЛІОН. Розмір: L. Колір: Black
Гарний бандаж. Користуюсь уже рік, матеріал тримається, нічого не розлізлося. Рекомендую. Мені особисто зручно без ременів, тому їх акуратно зрізала і користуюся без них. Все працює й так.
- Марина К***Відгук від покупця. Продавець: GQbox
Бандаж комфортно та добре підтримує колінний суглоб. Окрема подяка за швидку доставку!
- Оксана М***Відгук від покупця. Продавець: GQbox
Бандаж на коліно зручний у носінні, добре фіксує суглоб і зменшує біль під час руху. Матеріал приємний до шкіри, не сковує рухів. Ідеально підходить для спорту та відновлення після травм.
- Продавець GQbox
- Владимир Ш***Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Розмір: M. Колір: Black-Green
Дякую, менеджер зв'язалась зі мною, все розпитала, уточнила розмір, товар прийшов якісний.
- Переваги:
- Швидко, якісно.
- Продавець FlashShop
Добрий день, Володимире! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!
- Оксана Ц***Відгук від покупця. Продавець: Vormir
Бандаж добре тримає колінний суглоб, дякуючи консультанту підібрали потрібний розмір. Користуюся більше 3 місяців і всім задоволена.
- Переваги:
- Швидка доставка
- Ігор Я***Відгук від покупця. Продавець: Vormir
Хороші наколінники, добре тримають суглоб. Мав неприємні відчуття в коліні при присіданнях, з наколінником все добре. Продавець приємний, порадив розмір
- Переваги:
- Виконують свою функцію, хороша ціна
- Недоліки:
- Не виявив
- Елена Н***Відгук від покупця. Продавець: GQbox
Купувала бандаж для мами. Прийшов швидко, якість відмінна, зручний в користуванні, але трохи перетискає ногу
- Переваги:
- Якість, зручність, швидка доставка
- Недоліки:
- Хотілося б трохи довші паски, але це не є недоліком виробу, а скоріше залежить від повноти ноги власника. Тому, якщо стегно більше, ніж "худеньке", може перетискати ногу. Враховуйте це при купівлі
- Продавець GQbox
Добрий день, вдячні Вам за відгук! Також можете переглянути інші товари нашого магазину, будемо раді бачити Вас знову. Також нагадуємо, у Вас є "Гарантія на 14 днів" на цей товар, в разі чого можете звертатись до нас, вирішимо будь-які питання.
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: Vormir
Наколінники підійшли, сподобалася робота консультантів, дякую
- Богдан С***Відгук від покупця. Продавець: Vormir
Гарно тримає коліно, зручний і не сковує дії!
- Виктор И***Відгук від покупця. Продавець: GQbox
Очень приличный недорогой бандаж, эластичный, главное не перетянуть
- Переваги:
- Могу ходить по ступенькам
- Продавець GQbox
Добрий день, вдячні Вам за відгук! Також можете переглянути інші товари нашого магазину, будемо раді бачити Вас знову. Також нагадуємо, у Вас є "Гарантія 1 рік" на цей товар, в разі чого можете звертатись до нас, вирішимо будь-які питання.
- Салецкий Ф***Відгук від покупця. Продавець: GQbox
У меня "размер чашечки" - 39 см, выше колена, там , где липучка, 43-44 см., липучка закрывается ремнями полностью, мышцу не пережимает. Было бы чуть больше - или слишком туго натягивать ремни, или часть липучки не закрыта, может цепляться изнутри за брюки.
- Переваги:
- Хорошо держит колено. Ношу около недели, ~ 16 часов в сутки (снимая только на ночь), практически не мешает, греет, чуть сползает - небольшая "волна" ниже колена, которая никак не мешает, на функциональности не сказывается
- Недоліки:
- пока нет
- Продавець GQbox
- Вікторія Г***Відгук від покупця. Продавець: Vormir
Даже хороший бандаж. На моє пошкоджене коліно сів чудово. Завдяки ньому легше ходити, не відчувається біль при ходьбі. А ще цей бандаж чудово зігріває. Однозначно рекомендую!
- Анна Ч***Відгук від покупця. Продавець: KWAINA. Колір: Black-Green
Купувала для військового. Дякую. Все підійшло. В ньому набагато легше ходити, коли болить коліно
- Продавець KWAINA
Доброго дня! Щиро вдячні Вам за відгук!
- Сергій Р***Відгук від покупця. Продавець: Vormir
Брав для походів в гори. Наколінники дуже допомогли в горах - добре розвантажують коліна.
- Переваги:
- Гарна підтримка коліна
- СветланаВідгук від покупця. Продавець: Vormir
Все сподобалось
- Богдан К***Відгук від покупця. Продавець: Vormir
Все просто супер
- Олена Р***Відгук від покупця. Продавець: GQbox
Дуже швидка доставка . товар прийшов неушкодженим.раджу цей магазин
- Переваги:
- Дуже зручно тримається на коліні.
- Олена М***Відгук від покупця. Продавець: GQbox
Брали бандаж для відновлення після операції . Підійшло все чудово, головне надійно фіксує суглоб і є можливість регулювати фіксацію. Бандаж допоміг пройти реабілітацію легко і без болю.
- Переваги:
- Зручний в користувані.
- Недоліки:
- Поки не виявили.
- Олександр С***Відгук від покупця. Продавець: VMP. Розмір: L. Колір: Black-Green
Якість відповідає ціні
- Сергій Д***Відгук від покупця. Продавець: ЛІОН. Розмір: L. Колір: Black
Корисна річ, гарна якість
- Олександр Б***Відгук від покупця. Продавець: VMP. Розмір: L. Колір: Black-Green
Якісні наколінники, мені сподобались
- Продавець VMP
Дякуємо велике за ваш відгук будемо раді якщо ви пореĸомендуете наш магазин друзям і залишите відгук про роботу нашого магазину!
- Вікторія Ф***Відгук від покупця. Продавець: ЛІОН. Розмір: L. Колір: Black
Наколінники отримала. Все підійшло. Дякую.
- Анна Ш***Відгук від покупця. Продавець: ElGoog Shop. Розмір: Універсальний. Колір: Orange
Норм
- Надія Ф***Відгук від покупця. Продавець: VMP. Розмір: L. Колір: Black-Green
Купувала для бабусі, усе підійшло і сподобалось
- Ангеліна К***Відгук від покупця. Продавець: ЛІОН. Розмір: M. Колір: Black
Все добре. Але з розміром трішки не вгадали. Потрібно було брати менші.