Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Оцінка користувачів 5/5
на основі 4 відгуки
  • Євген П***
    Відгук від покупця. Продавець: Ї_жачок

Не очікував такого результату — камінці справді охолоджують, не псують смак, подарунок вдався на всі 100 %

• Продавець  Ї_жачок

Доброго дня, Євген ! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені своєю покупкою. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій. З повагою завжди Ваш Ї_жачок

• Микола Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Ї_жачок

Наборчик супер вартує своїх грошей, досить стильний Кубики добре охолоджують віскі

• Продавець  Ї_жачок

Доброго дня, Микола! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені своєю покупкою. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій. З повагою завжди Ваш Ї_жачок

• Денис Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Ї_жачок

Чудовий дизайн, склянки приємні на дотик, кубики ефективно охолоджують без розбавлення напою.

• Продавець  Ї_жачок

Доброго дня Денис! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені своєю покупкою. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій. З повагою завжди Ваш Ї_жачок

• Василь Х***
    Відгук від покупця. Продавець: Ї_жачок

Класний набір дуже гарно дивиться в живу на фото гірше виглядає)

• Продавець  Ї_жачок

Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені своєю покупкою. Будемо раді дарувати Вам ще більше позитивних емоцій. повагою завжди Ваш Їжачок