- ОЛЕГ Б***Відгук від покупця. Продавець: TytShop. Обʼєм 1 шт рідкого засобу: 500 мл
чудово
- Світлана Д***Відгук від покупця. Продавець: Lacura Shop. Обʼєм 1 шт рідкого засобу: 500 мл
Супер засіб
- Кристина З***Відгук від покупця. Продавець: TytShop. Обʼєм 1 шт рідкого засобу: 500 мл
- Елена П***Відгук від покупця. Продавець: Color. Обʼєм 1 шт рідкого засобу: 500 мл
Отличное средство, рекомендую
- Переваги:
- Не вызывает аллергии, хорошо справляется с пятнами
- Недоліки:
- Выводит только свежие пятна
- Продавець Color
Приходьте ще — у нас багато цікавого
- Олександра Б***Відгук від покупця. Продавець: EIGHT. Обʼєм 1 шт рідкого засобу: 500 мл
За місяць користування не вивів жодної плями. Зовсім не дієвий засіб
- Продавець EIGHT
Дякуємо за відгук. Варто враховувати яке саме походження плям та яка ступінь забруднення
- Олена К***Відгук від покупця. Продавець: TytShop. Обʼєм 1 шт рідкого засобу: 500 мл
Прекрасний засіб, легко видаляє плями. Беру не вперше
- Переваги:
- Плями відходять швидко.
- Недоліки:
- Вячеслав Д***Відгук від покупця. Продавець: TytShop. Обʼєм 1 шт рідкого засобу: 500 мл
Все підійшло,рекомендую,якість гарна!!!!
- Вікторія Ч***Відгук від покупця. Продавець: Wonderland avenue. Обʼєм 1 шт рідкого засобу: 500 мл
Працює
- Больчунас М***Відгук від покупця. Продавець: TytShop. Обʼєм 1 шт рідкого засобу: 500 мл
Делала все по инструкции, нанесла, подержала 10 минут, постирала в машинке. Ни рубашки, ни футболки, ни белые, ни цветные, ничего не отстиралось
- Переваги:
- Недоліки:
- Пятна не убрались ни на одной вещи.
- Галина К***Відгук від покупця. Продавець: PreChisto. Обʼєм 1 шт рідкого засобу: 500 мл
Рекомендую!
- Переваги:
- Добре впорався з різними плямами на одязі дитини!
- Татьяна Б***Відгук від покупця. Продавець: Gastronomia-Italiana
Дуже гарний засіб
- АннаВідгук від покупця. Продавець: Gastronomia-Italiana
Гарний плямовивідник, рекомендуюю
- Переваги:
- Працює
- Недоліки:
- АллаВідгук від покупця. Продавець: Lillytoo. Обʼєм 1 шт рідкого засобу: 500 мл
Супер всі плями гарно видаляє
- Переваги:
- Швидко видаляє
- Ксения К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обʼєм 1 шт рідкого засобу: 500 мл
Отличный пятновыводитель ! Взяла просто попробовать и не ошиблась! Очень хочется снова купить! Но нет в наличии, к сожалению
- Переваги:
- На детский вещах выводит пятна от земли, травы, грязи
- Недоліки:
- Не нашла
- Галина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обʼєм 1 шт рідкого засобу: 500 мл
Хорошее средство!
- Переваги:
- Хорошо справляется с пятнами
- Недоліки:
- МарияВідгук від покупця. Продавець: Wonderland avenue. Обʼєм 1 шт рідкого засобу: 500 мл
Товар гарної якості.
Рекомендую - Ирина Д***Відгук від покупця. Продавець: Lillytoo. Обʼєм 1 шт рідкого засобу: 500 мл
Значно виводе плями з кольорових тканин.
- Переваги:
- Зручний в упаковці
- Недоліки:
- Поки що немає
- Галина К***Відгук від покупця. Продавець: Lillytoo. Обʼєм 1 шт рідкого засобу: 500 мл
Хорошее средство, удаляет любые пятна
- Переваги:
- Удаляет любые пятна
- Марина Р***Відгук від покупця. Продавець: Color. Обʼєм 1 шт рідкого засобу: 500 мл
Много слышала хвалебных отзывов о нем, но меня не впечатлил, ни с одним пятном поставленым пару дней назад на детских вещах не справился, удаляет только свежие пятна и то не все
- Переваги:
- Неплохо удаляет пятна
- Недоліки:
- Справляется только со свежими пятнами
- Виктория Т***Продавець: Lillytoo. Обʼєм 1 шт рідкого засобу: 500 мл
Крутий спрей! Поки що найкращий з тих, що пробувала. Плями від трави вивів безслідно.
- Переваги:
- Добре виводить плями