Картка Rozetka

Відгуки покупців про Бездротовий геймпад Terios T6 для смартфонів та ПК Bluetooth+USB Black (2_009518)

Оцінка користувачів 4.32/5
  • Ілля Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: RKS Shop

Не забирають товар повернення

Переваги:
    Ннмає
    Недоліки:
    Жаливі продавці
    • Продавець  RKS Shop

Доброго дня! Під час узгодження нюансів щодо повернення Вам одразу повідомили, що повернення ми забираємо у п'ятницю або суботу та попросили відправити товар ближче до цих днів. Ви ж відправили одразу в суботу і посилка буде майже тиждень знаходитися на нашому відділенні та чекати доки ми зможемо забрати... То чому ж ми жахливі продавці?

• Ілля Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: RKS Shop

Хочу повернути товар , не підключився до пк

• Продавець  RKS Shop

На менеджер невдовзі зв'яжеться з Вами для вирішення питання

• Дмитро Н***

Працює

• Оксана В***
    Відгук від покупця. Продавець: Bargain Price Service

Замовили на подарунок і коли подарували - виявилося, що половина кнопок не працює. Вони є але як аксесуар. А ще відсутній блюз адаптер, стоїть тільки заглушка
    Викинуті гроші на вітер!

Переваги:
    Недоліки:
    Не працюють кнопки
    • Продавець  Bargain Price Service

Доброго дня. Оксана. Блютуз адаптера дійсно немає в комплектаціїї - про це вказано в описі товару. Щодо непрацюючих кнопок, геймпад має багато режимів підключення. В посібнику користувача на останній сторінці є таблиця з режимами підключень - оберіть потрібний або завантажте програму з Google Play - ShootingPlus V3. З її допомогою можна налаштувати кнопки геймпада для ігор, які не підтримують геймпад взагалі.
      посилання

• Анатолий Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Bargain Price Service

Вдруге купую цей джойстик. Думав знайти інший для ігор на двох, але довго перебираючи знов повернувся до цієї моделі. Новий повністю такий як і старий. Ні на чому поки не наважились зекономити. До різних девайсів підключається та працює без проблем

Переваги:
    Працює чудово. Зручний
    Недоліки:
    Для мене немає
    • Продавець  Bargain Price Service

Дорброго дня, Анатолій. Дякуємо за Ваш відгук, раді, що залишились задоволені покупкою. Приємного користування.

• Андрей Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Bargain Price Service

Спочатку думав що отримав бракований екземпляр так як до телефону підключався, проте кнопки не працювали, виявилося що у більшості або у всіх пристроях з ОС Android 11 проблеми з драйверами для геймпадів, мав таку ж проблему з офіційним геймпадом х-бокса (вирішення проблеми не знайшов), після апдейту телефону на Android 12 все запрацювало

Переваги:
    Зручний, легко підключається, кріплення для телефону
    • Продавець  Bargain Price Service

Доброго дня, Андрій. Раді що Ви залишились задоволенні покупкою. Хочемо додати, що можно встановити безкоштовну програму для цього геймпаду з ПлейМаркет ShootingPlus v3 , за допомогою якої можна вирішити проблему з драйверами, та також налаштувати кнопки геймпаду так, як вам зручно.

• Інна Т***

Доброго дня!
    Підключився до телефона,а кнопки не працюють?
    Що робити?

• Продавець  Bargain Price Service

Доброго дня, Інна Тирон. З Вами зв'яжеться менеджер для вирішення данного питання.

• Продавець  Bargain Price Service

Підскажіть будьласка номер заказу через форму "запитати продавця" щоб ми могли з Вами зв'язатись

• Олег Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Bargain Price Service

Сын довольный ,что святой Николай ему такой подарок под подушку принес)))

Переваги:
    Сыну очень понравился.
    Недоліки:
    Нету
    • Продавець  Bargain Price Service

Доброго дня, Олег. Дякуємо за Ваш відгук, нам дуже приємно, що допомогли Вам порадувати дитину.

• Галина О***
    Відгук від покупця. Продавець: Bargain Price Service

Получила вот такой джойстик.Качество отличное,удобно держать в руках,не хлипкий,кнопки мягкие,плавные...

Переваги:
    Цена и качество
    Недоліки:
    Пока нет
    • Продавець  Bargain Price Service

Доброго дня, Галина. Дякуємо за Ваш відгук, раді що Вам сподобався придбаний геймпад.

• Галина О***
    Відгук від покупця. Продавець: Bargain Price Service

Спасибо Огромное.. Заказала два на подарок,очень быстро отправили,все идеально просто...Надеюсь мои мальчишки тоже будут в восторге)

Переваги:
    Хорошего качества,цена
    Недоліки:
    Пока нет
  • Богдан
    Відгук від покупця. Продавець: Bargain Price Service

Сделал заказ, в этот же день отправили, на следующий получил. Геймпад без проблем подключился к Xiaomi телевизору и телефону.

• Продавець  Bargain Price Service

Доброго дня, богдан. дякуємо за Ваш відгук. Раді, що Ви залишились задоволенні покупкою, приємного користування.

• Александр Ш***

Сервис работает

• Іван Г***

Все гуд

• Продавець  Bargain Price Service

Доброго дня, Іван. Дякуємо за Ваш відгук, нам дуже приємно, що Ви залишились задоволені покупкою. Приемного користування.

• Андрей Г***
  • Анатолий З***
    Відгук від покупця. Продавець: Bargain Price Service

Хто хоче використовувати на ПК через USB Bluetooth 4.0 блютуз адаптер підключайте так як для ноута Home+X тоді буде працювати.

• Продавець  Bargain Price Service

Доброго дня, Анатолій. Дякуємо за Ваш корисний відгук. Дійсно, геймад має 3 режими роботи. Для Андроід, для БТ ноутбуку та для адаптеру. Home плюс Android - для android девайсів, Home плюс Х для БТ ноутбуків та Home плюс L2 для адаптерів. Але інколи, для деякіх девайсів ці режими міняються місцями для підключення.

• Ирина М***
    Відгук від покупця. Продавець: Bargain Price Service

Нам всё понравилось, соответствует описанию, с телефонами нормально сопряжается и взаимодействует. Удобный и качественно сделан. Форма подходит и для детских рук и для взрослых. Отдельное спасибо продавцу, мего быстрое подтверждение и отправка, очень круто, когда магазин работает с такой отдачей!

Переваги:
    Цена, качество
    Недоліки:
    Не нашли
    • Продавець  Bargain Price Service

Доброго дня, Ирина. Дякуємо за Ваш відгук. Раді що Вам сподобався геймпад, приємного користування.

• роман П***
    Відгук від покупця. Продавець: OFFEE

Отримав даний товар. Як правельно підключити до тел андроіда?

• Александр Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Bargain Price Service

Подключение легкое, с приставкой Xiaomi mi box s подружился сразу. С андроид планшетом леново тоже хорошо, айфон тоже подключился, но пока без реакции в играх. С ПК не подружился(ну если только он по юсб заряжает лишь). Wifi(2,4g) не работает или не поддерживает, возможно нужен адаптер, вместо которого в геймпаде стоит заглушка. А так в целом норм. Интересно где взять адаптер и какие подходят?

Переваги:
    Простота в подключении, удобный
    Недоліки:
    мелочные
    • Продавець  Bargain Price Service

Дорого дня, Александр. Дякуємо за Ваш відгук. Для підключення до ПК дійсно потрібен 2.4G адаптер (не входить до комплектації - це указано в описі геймпаду).

• Мар'яна В***
    Відгук від покупця. Продавець: Bargain Price Service

Дякую за швидку доставку та якісний товар,підключилися без проблем,діти задоволені,а -це головне!!!

• Продавець  Bargain Price Service

Марьяна, спасибо за Ваш отзыв. Нам очень приятно, что Вашим детям все понравилось. Будем рады видеть в нашем магазине Вас еще.

• Анатолий Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Bargain Price Service

Подключается к телефону и ПК. Правда к ПК сразу не получилось по инструкции, что идет в комплекте. Когда попробовал инструкцию с описания на розетке - все заработало. Телефон не выпадает. Ничего не люфтит. В игры играть на нем приятно. Свою цену полностью оправдывает.

Переваги:
    Удобный. Прочный. Телефон прочно дердится
    Недоліки:
    пока не обнаружил
    • Продавець  Bargain Price Service

Доброго дня, Анатолій. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Бажаємо приємного користування покупкою.

• Олег А***
    Відгук від покупця. Продавець: Bargain Price Service

Для гонок идеально, намного лучше чем с экрана.

• Продавець  Bargain Price Service

Доброго дня, Олег. Дякуємо за Ваш відгук. Бажаємо приємного користування.

• Виктор П***
    Відгук від покупця. Продавець: Bargain Price Service

К почти всем играм подключается сразу, но на некоторых пришлось программой ShootingPlus V3 подстраивать

• Продавець  Bargain Price Service

Доброго дня, Виктор. Дякуємо за Ваш відгук, будемо раді бачити Вас ще в нашому магазині.

• Евгений Ш***

На Сяоми подключается отлично

• Елена Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Bargain Price Service

После покупки не смогла настроить.Связалась с продавцом, помогли настроить.

Недоліки:
    не нашла.
  • Остап Щ***
    Відгук від покупця. Продавець: Bargain Price Service

Брали ребенку на День рождения. Ребенок в восторге.

• Продавець  Bargain Price Service

Доброго дня, Остап. Дякуємо за ваш відгук. Нам дуже приємно що Ви залишились задоволенні покупкою.

• Владислав Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Bargain Price Service

Добротный геймпад - ничего не скрипит, не болтается, люфтов нет. Подключается быстро, игры тянет

• Продавець  Bargain Price Service

Доброго дня, Владислав. Дякуємо за Ваш позитивний відгук.

• Валерия Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Bargain Price Service

Держать в руках приятно, задержки при кликах нет. Вполне хорошо за свои деньги.

• Продавець  Bargain Price Service

Доброго дня, Валерия. Дякуємо за Ваш відгук. Нам дуже приємно, що Ви залишились задоволенні покупкою.