Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Водовідштовхуючий лежак лежанка спальне місце для тварин зі знімним чохлом Incor сірий M

Оцінка користувачів 5/5
на основі 154 відгуки
  • Анна Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: BrovkoShop. Розміри (ДхШхВ): 60 x 45. Колір: Чорний

Супер дуже сподобався

• Марина Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: BrovkoShop. Розміри (ДхШхВ): 75 x 58. Колір: Графітовий

Матеріал хороший, на волого/брудо стійкість вже перевірили – все чудово

Переваги:
    Якість
  • Олександр Л***
    Відгук від покупця. Продавець: BrovkoShop. Розміри (ДхШхВ): 90 x 68. Колір: Графітовий

Дуже класна лежанка. Міцна тканина, легко прати бо чохол знімається.
    У нас малий Коргі, одразу приютився, скільки гризе - нічого.
    Рекомендуємо!!!

• Ігор В***

Песу подобається

• Надія М***

Гарна якість. Отримувачу дууже сподобався лежак)

• Ольга Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: BrovkoShop. Розміри (ДхШхВ): 105 x 80. Колір: Графітовий

Чудова та якісна лежанка!

• Інна Г***
    Відгук від покупця. Продавець: BrovkoShop. Розміри (ДхШхВ): 90 x 68. Колір: Коричневий

Чудова лежанка! Рекомендую!

Переваги:
    За таку чудову, доступну ціну - лежанка перевершила мої очікування!!!
  • Світлана У***
    Відгук від покупця. Продавець: BrovkoShop. Розміри (ДхШхВ): 75 x 58. Колір: Коричневий

Отлично все подошло. Спасибо!

Переваги:
    Много
  • Діана Ц***

Лежанка супер

Переваги:
    Чохол знімається, легко витирається, воду відштовхує, собака полюбив зразу
    Недоліки:
    Не знайшла
  • Ілона
    Відгук від покупця. Продавець: BrovkoShop. Розміри (ДхШхВ): 75 x 58. Колір: Бежевий

Дякую, наша красуня зацінила

Переваги:
    Якісний матеріал, приємний на дотик, без сторонніх запахів. Знімний, можна прати.
    Недоліки:
    Не знайшли.
  • Максим П***
    Відгук від покупця. Продавець: BrovkoShop. Розміри (ДхШхВ): 75 x 58. Колір: Чорний

Дуже чудовий лежак)

• Маріна К***

Лежак сподобався і мені і песику, зручний, легкий в догляді, гарна якість.

• Алла
    Відгук від покупця. Продавець: BrovkoShop. Розміри (ДхШхВ): 105 x 80. Колір: Сірий

Гарний колір, відмінна тканина, приємний на дотик. Рекомендую

• Зоряна М***
    Відгук від покупця. Продавець: BrovkoShop. Розміри (ДхШхВ): 75 x 58. Колір: Сірий

Дуже зручний лежак, наша бульдожка (15кг) розлягається в будь яких позах) зручно прати чохол

• Юлія Ч***

Чудовий лежак! Рекомендую на 100%

• Софія К***

Чудова якість, розмір і кольори.

• Оксана Н***

Чудове спальне місце. Матеріали якісні. Продавця рекомендую.

Переваги:
    Змінні чохли. Водонепроникний матеріал
    Недоліки:
    Не знайдено
  • Олена В***

Купили спочатку саму меншу. Кіт першим заселився і був задоволений. Собака заздрив і сумував. Довелося купити і йому трохи більшу. Тепер усі щасливі і передають усім вітання.

Переваги:
    Антивандальна тканина
  • Іван

Лежак якісно пошитий, чохол знімається, навіть можна докупити іншого кольору. Все підійшло якраз. Замовляв розмір XL, для середніх і великих собак у графітовому кольорі.

Переваги:
    Великий та якісний
  • Наталия П***
    Відгук від покупця. Продавець: BrovkoShop. Розміри (ДхШхВ): 90 x 68. Колір: Бежевий

Дуже дякую магазину за чітке та швидке виконання замовлення! Завдяки відгукам зрозуміла, що виробнику можна довіряти, тому одразу оплатила замовлення і не пожалкувала: якість відповідає опису, шви якісні, матеріал на дотик не як клеенка, єдине, що собаки спочатку злякались шурхоту, але швидко звикли! Доречі, собачок забрала з притулку і в них, нажаль, немає звички проситися до туалету і тому бувають випадки, що пісяють під себе хоча є і пелюшка , на яку також ходять… сподіваюсь, що цей лежак не буде всмоктувати вологу і собакам не сподобається спати в калюжі, то перестануть так чинити

Переваги:
    Ціна та якість, можливість зняти чохол та попрасувати
    Недоліки:
    Поки не бачу
    • Наталия П***

Хотіла додати, що пожалкувала стосовно світлого кольору((( мої бегемотики постійно лишають на чохлі брудні плями (( Також у дорогу в машину купила менший лежак М, собачки вдвох цілком помістилися, вже обрала графітовий, тепер повністю задоволена

• Марина А***

Гарна лежанка, великий розмір французькому бульдогу дуже сподобалось.

Переваги:
    Якість
  • Олена С***

Гарний ліжак. Біглю підійшов розмір L. Песик задоволений.

Переваги:
    Якість.
    Недоліки:
    Нема.
  • Наталія Р***
    Відгук від покупця. Продавець: BrovkoShop. Розміри (ДхШхВ): 60 x 45. Колір: Графітовий

Дуже задоволена покупкою лежачка:гарний дизайн,
    в міру мʼягенький,зручний для прання.

Переваги:
    Висока якість тканини та пошиву
  • Тетяна

Лежанка чудової якості. Швидко відправили. Приємний продавець. Наш собака задоволений. Дякую!

Переваги:
    Непромокаюча тканина, цупка, чохол можна окремо прати. Ціна приємна.
  • Екатерина Н***

Отличное место для нашей собаки.Быстрая доставка.Качество хорошее.

• Тетяна Л***

Зручний, м'який. Песику сподобався. Спить із задоволенням. Дякую!

• Видута А***

Швидка доставка, хороша якість. В магазинах ціни значно вищі

Переваги:
    Ціна, швидкість відвантаження
    Недоліки:
    Трішки шарудить матеріал
  • Леонид Т***
    Відгук від покупця. Продавець: BrovkoShop. Розміри (ДхШхВ): 105 x 80. Колір: Коричневий

Отличный лежак. Собаке понравился. Кот пытается отжать)

• Юлия В***
    Відгук від покупця. Продавець: BrovkoShop. Розміри (ДхШхВ): 60 x 45. Колір: Бежевий

Дуже крута лежанка. Песик в захваті!

Переваги:
    Якість
  • Марина Б***

Якість супер, хазяйка щаслива!

• Ольга Д***

Лежанка сподобалася, якість пошиття гарна. Тканина водонепроникна добре чиститься, але шелестить)) Можна купити змінний чохол з іншої тканини та іншого кольору- це великий плюс! Ціна лежака набагато дешевша, ніж у зоомагазині. Буду ще звертатися) Рекомендую!

• Софія Ж***

Чудова лежанка, відповідає вказаним характеристика

• Александр Б***
    Відгук від покупця. Продавець: BrovkoShop. Розміри (ДхШхВ): 105 x 80. Колір: Бежевий

Стан відповідає зазначеним характеристикам. В загальному чудовий лежак, рекомендую.

• Марина М***

Лежанка дуже зручна. Розмір підійшов. Собака задоволена.

Переваги:
    Гарно миється.
    Недоліки:
    Не має.
  • Галина Б***

Дуже задоволені
    Дійсно водонепроникна, міцна до подряпин, розмір підійшов.
    Легко чистити.
    Песик з задоволенням йде на своє місце.
    Доставка швидка
    Все супер, дякую

Переваги:
    Практична
    Недоліки:
    Поки не виявили
  • Оксана В***

Все чудово, дуже велика, але у нас ще є кіт)

Переваги:
    Великий, дуже мʼякий
    Недоліки:
    Не виявила