- Константин А***Відгук від покупця. Продавець: Юлмакс. Колір: Венге Магія
Продавець оперативно відреагував, усі недоліки усунуто.
- Продавець Юлмакс
Дякуємо Вам за зворотній звʼязок
- Константин А***Відгук від покупця. Продавець: Юлмакс. Колір: Венге Магія
Комод виглядає симпатично, матеріали так собі. При доставці, мабуть, йому завдали пошкодження на самому видному місці. І що тепер робити? Шурупи 3.5х16 довелося докуповувати 50 штук.
- Продавець Юлмакс
Доброго ранку!Менеджер з Вами сьогодні зв"яжеться.
- Юлія Ч***Відгук від покупця. Продавець: Dominus Form
Комод супер , все приїхало вчасно. Всі деталі на місці, пакування гарне. Дуже місткий.
Рекомендую.- Переваги:
- Місткий , зручний.
- Продавець Dominus Form
Дякуємо за те, що Ви знайшли час, щоб оцінити нас та нашу роботу! Ми цінуємо, що Ви надали перевагу, обравши нашу продукцію і будемо раді допомогти Вам зробити наступну покупку у нас!
- Олена М***Відгук від покупця. Продавець: Dominus Form. Колір: Дуб крафт білий
Класний комод! Швидко відправили, за пару днів отримала.
- Продавець Dominus Form
- Мирошник Н***Відгук від покупця. Продавець: Dominus Form. Колір: Дуб крафт золотий
Хорошего качества комод. Цвет шпона не выглядит искусственным. Прям под натуральное дерево. Цвет идеально подошёл. Собирала сама, трудностей не возникло. Если дружишь с визуализацией и умеешь читать инструкции и ручки с нужного места, то собрать нет проблем.
- Переваги:
- Цвет мне идеально подошёл. Хорошего качества шпон
- Продавець Dominus Form
- Юлія К***Відгук від покупця. Продавець: Dominus Form. Колір: Дуб крафт сірий + Дуб крафт білий
Великий чудовий комод, швидка доставка, одну зірочку забрала із за того що у низу не співпали отвори прискладанні
- Переваги:
- Ціна, швидкість доставки
- Недоліки:
- На нижніх ніжках не співали отвори
- Ольга З***Відгук від покупця. Продавець: Dominus Form. Колір: Антрацит + сірий
Стильно та гарно виглядає. Складання не важке
- Продавець Dominus Form
- Андрій Т***Відгук від покупця. Продавець: Dominus Form. Колір: Білий + Дуб Сонома
Сам но справился...
- Переваги:
- Хорошо упаковано
- Недоліки:
- Внимательно дырки переделывал
- Продавець Dominus Form
Добра стінка. Швидко отримали. Все добре запаковано. Чоловік самостійно зібрав. Усі отвори співпадають. Не має на щастя жодних сюрпризів. Стекла дуже гарно запаковано, все ціле. Єдине те що ми змінили ніжки під стінкою, ну то вже таке, наша примха. На ніжках вона виглядає краще. Та то вже на мій смак. Ще раз дякую.
- Продавець Dominus Form
- Анатолий П***Відгук від покупця. Продавець: Dominus Form. Колір: Венге магія + Дуб крафт сірий
Все супер!
- Переваги:
- Великий гарний
- Недоліки:
- Мало цвяхів для закріплення двп
- Продавець Dominus Form
- Бувалин А***Відгук від покупця. Продавець: Dominus Form. Колір: Дуб Сонома
Доставка до Харькова 1 день новой почтой 640 гр. Привезли прям домой. Упакован отлично спасибо.
- Продавець Dominus Form
Благодарим за то, что Вы нашли время, чтобы оценить нас и нашу работу! Мы ценим, что Вы отдали предпочтение, выбрав нашу продукцию и будем рады помочь Вам сделать следующую покупку у нас!
- Володимир Д***Відгук від покупця. Продавець: Dominus Form. Колір: Дуб крафт білий
щодо побажання виробнику - хотілося б мати більшу глибину для непохитності та більшої ємності, кращі напрямні для більш тривалого використання та більшої зручності (щоб руками кожного разу не дозакривати)
- Переваги:
- сучасний вигляд, відповідність наданим фото
- Недоліки:
- дуже спрощена інструкція зі збирання
- Продавець Dominus Form
Дякуємо за відгук!
Як виробник, зауважимо, що збільшена глибина виробу та покращена фурнітура із доводчиками автоматично збільшує і ціну на продукцію. Брайт - це бюджетна система, в якій ми намагалися знайти оптимальне співвідношення ціни, якості та функціоналу вироба. - Продавець Dominus Form
Щодо інструкції - ми розробили на наш погляд дуже докладну інструкцію для самостійного збирання цього вироба на чотирьох сторінках А4, де на кожен етап складання є схема, вказані нумерація деталей з розмірами та отворами, показана промаркірована фурнітура до отворів, інструмент та спосіб кріплення.