- Вікторія К***Відгук від покупця. Продавець: MirrorRika. Колір: Дуб крафт білий. Ширина: 90. Глибина: 50
Добрий день! Стіл забрала, він просто шикарний, настільки якісний матеріал та зрозуміла інструкція, я в захваті. Чекала десь 5 тижнів, але тут питань немає, оскільки війна, перебої світла і т.д. Але воно того варте. Всім раджу! Консультанти також класні та добре виконують свою роботу. Дякую вам ще раз!
- Переваги:
- Одні плюси, всім раджу!)
- Продавець MirrorRika
Добрий день Вікторія. Раді, що Ви залишились задоволені) І дякуємо за рекомендаціі, нам дуже приємно)
- Сергей Г***Відгук від покупця. Продавець: MirrorRika. Колір: Білий. Ширина: 90. Глибина: 50
Гарний столик за такі гроші. Доволі якісні матеріали, підсвітка ярка.
- Продавець MirrorRika
Раді, що товар повністю відповідав опису та вашим очікуванням. Дякуємо за покупку, довіру та підтримку!
- Вікторія Ж***Відгук від покупця. Продавець: MirrorRika. Колір: Білий. Ширина: 90. Глибина: 50
Все чудово!!Столик ідеальний
- Продавець MirrorRika
Раді, що товар повністю відповідав опису та вашим очікуванням. Дякуємо за покупку і довіру!
- Ігор П***Відгук від покупця. Продавець: MirrorRika. Колір: Білий. Ширина: 90. Глибина: 50
Дуже сподобався туалетний столик! Гарний дизайн,зручний у користуванні, усе зроблено якісно. Ідеально вписався в інтерʼєр. Швидка доставка
- Продавець MirrorRika
Дуже вдячні за довіру та зворотній зв"язок. Нехай столик служить довго, дарує комфорт і гарний настрій щодня
- Владимир К***Відгук від покупця. Продавець: MirrorRika. Колір: Білий. Ширина: 90. Глибина: 50
Ну что я могу сказать, столик просто отличный. За такую цену он просто шикарный, дочка в полном восторге от такого подарка. Заказал, посылка пришла быстро, хорошо укомплектована в плане всё завернуто акуратно и ничего не подряпоно не пробито. Инструкция понятна и вразумительна, собирал сам так что никаких проблем. Дочка довольна мне приятно. Продавца рекомендую, ответственные, порядочные и просто хорошие люди! За такую цену это просто шедевр!
- Переваги:
- Цена и качество.
- Недоліки:
- Никаких.
- Продавець MirrorRika
Добрий день Володимир.
Дякуємо за довіру! Дуже приємно, що все відповідає очікуванням, а дитина задоволена Користуйтесь із задоволенням, завжди будемо раді вашим новим замовленням!
- Ірина Х***Відгук від покупця. Продавець: MirrorRika. Колір: Білий. Ширина: 90. Глибина: 50
Столик отличный! Муж собирал сам, даже не имея опыта. Инструкция есть. Со мной связался менеджер,уточнил детали. Отправили раньше, чем было заявлено. Всё доехало целое. Спасибо большое. Товар и продавца РЕКОМЕНДУЮ
- Переваги:
- Хорошо упаковано
- Продавець MirrorRika
Раді, що Ви залишилися задоволені)
Приємного користування і будемо раді ще Вас бачити в нашому магазині