- Павло Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий
Мишка іншого кольору, світліша. Проте якість гарна. Кішка грається кожен день вже кілька тижнів і пір'я досі на місці (випало тільки кілька).
- Шмакова Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий
Граються із задоволенням
- Переваги:
- Міцні
- Недоліки:
- Коти не помітили
- Щепий Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий
Дуже сподобалась нашому коту, навіть вже без пір’я є улюбленою іграшкою)
- Оксана П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий
Очень классная дразнилка, качесто отличное, мышка немаленькая, кошка в восторге.
- Переваги:
- Качество. Кошка и я в восторге
- Светлана Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий
Если честно, то качество не очень, нитки торчат, веревка разлазится ((
- ЛанаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий
класна іграшка, якісно виготовлена, пір‘ячко поки що тримається
достатньо довга палиця, зручно бавитись з кошеням не нахиляючись
ми ще спробували закріпити мишку при вході до будиночка, котик оцінив, із задоволенням бавиться з нею самостійно)- Переваги:
- якісна та зручна, цікава котику
- Недоліки:
- відсутні
- Тетяна П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий
кицюні дуже подобається :)
- ІринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий
Игрушке уже месяцев 6. Перья прожили месяца полтора, сама мышка крепкая. Коту нравилось с первого дня и все ещё
- Переваги:
- Качество, цена
Представник постачальникаДобрий день!
Дякуємо за довіру та вибір бренду Trixie! Щиро раді, що Ви залишилися задоволені.
Якщо у Вас виникнуть запитання, будь ласка, звертайтеся!
Бажаємо Вам гарного дня!
- ЯнаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий
Прикольная игрушка. Кот бегал как сумасшедший.
- Переваги:
- Хороший, качественный пошив белочки.
- Недоліки:
- Перья быстро поотпадали
Представник постачальникаДобрий день!
Якщо у Вас виникнуть запитання, будь ласка, звертайтеся!
Бажаємо Вам гарного дня!
- Болох Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий
Классная игрушка, сделано качественно, мой котик очень доволен)
- Переваги:
- Хорошее качество
- Наталья Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий
Мои коты не очень заинтересовались, правда возраст у них пенсионный...
- Переваги:
- Качество
- Андриенко К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий
Качественная игрушка
- Переваги:
- Качество
- Юлия Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий
Мой котик доволен,играется ею каждый день. Сама же игрушка очень достойно выполнена, палочка не сломается если не применить к ней грубую силу. Нить и игрушка тож оч не плохи. Мышка с перьями выглядит очень забавно,как по мне)
- Переваги:
- Отличная игрушка.
- Борисенко С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий
Самая крутая палочка! Раньше покупали обычные пластмассовые и кошка разбирала их на части в тот же день. Приходилось покупать постоянно новые и выбрасывать. Эта палочка реально вечная! Перья держатся ооочень долго, все крепко-напкрепко друг с другом держится и даже если канатик оборвется, в палочке есть дырочка и можно легко все починить, но она не обрывается! И мышка не обрывается! У нас оочень долго была палочка, но мы сами ее случайно сломали неудачно наступив и вот купили новую точно такую же. Это просто восторг! Она хоть и дороже, но это окупается с лихвой. Я купила такие же и своим родственникам, потому что это просто чудо-палочка, для игры с любимцем
- Переваги:
- Вечная, качественно до невозможности
- ВикторияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий
Кошке очень понравилась игрушка.
- Ліза Л***Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий
Дуже забавна іграшка. Купила аби просто посміятись, але ця паличка стала улюбленою іграшкою мого котика. Інколи чую, як він тягне мишку з однієї кімнати в іншу, а паличка за ним. Завжди коли є час граюся з ним вудочкою, здається вона йому ніколи не набридне. Все дуже якісно виготовлено і продумано до дрібниць.
- Переваги:
- якісна та цікава іграшка
- Victoria Y***Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий
Кошка такой мышкой играется месяца три, до сих пор всё целое, разве пару перьев вырвала, но с другими игрушками это происходит в первую же неделю. Котейка так её любит, что приходится на ночь прятать, так как даже сама ту мышь таскает в зубах, ей даже деревянная палочка не помеха)) Рекомендую
- Переваги:
- Отличное качество
- Недоліки:
- нету
- Дмитрий П***Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий
Кошка балдеет - прыгает на метра полтора вверх. А если не играть - то сама таскает по квартире. Пока выгядит как достаточно крепкая штука - не ломается