Відгуки покупців про Вальгусна шина шарнірна фіксатор на стопу для кісточки великого пальця Valufix White
- Наталія Г***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Добре фіксується, зручна при носінні та нічному використанні, зменшує біль
- Марія С***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Чудовий варіант для профілактики та зменшення болю. Рекомендую!
- Наталія С***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Начитавшись відгуків, купила. Тепер розумію чому в Розетці відгуки гарні, а товар так собі. Співробітники Розетки купують хороші відгуки про свої товари.
- Переваги:
- Недоліки:
- Нічого не тримає
- Продавець StarLight
Добрий день!
Дякуємо за Ваш відгук.
Нам прикро, що товар не виправдав Ваших очікувань.
Якщо фіксатор не забезпечував належної фіксації, рекомендуємо звернутися до нас через чат продавця на Rozetka. Ми готові детально розібратися в ситуації та допомогти знайти рішення.
Також хочемо зазначити, що всі відгуки покупців є їхньою особистою думкою, а продавець не має можливості впливати на їх зміст чи оцінки.
Дякуємо за зворотний зв'язок.
- Михайло Л***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Добре фіксується, не заважає при носці
- Іринка С***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Гарна якість, добре носиться.
- Игорь С***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
может перекручиваться на стопе во время сна
- Переваги:
- Цена - качество
- Продавець StarLight
- Олена С***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Зручний у використанні, знімає больові відчуття.
- Татьяна В***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Гарна і якісна. При систематичному застосуванні зменшується больові відчуття.
- Лада Г***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Гарна якість. Рекомендую
- Ольга Ф***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Помогает снять усталость после целого дня ходьбы в закрытой обуви. Правда носить ее постоянно вряд ли получится, с шиной на ноге обувь точно не оденешь. Но несколько часов вечером по дому вполне походить можно. Убрать косточку шина точно не поможет, а вот уменьшить болевые ощущения и снизить воспаление сустава при регулярном ношении вполне реально.
- Переваги:
- Липучки достаточно крепкие, за пару недель ношения ничего не порвалось.
- Продавець StarLight
- Поліна Д***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Чудова та дієва річ. Больові відчуття зникли.