Відгуки покупців про Вальгусна шина шарнірна фіксатор на стопу для кісточки великого пальця Valufix White

Оцінка користувачів 4.63/5
  • Михайло Л***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Добре фіксується, не заважає при носці

• Іринка С***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Гарна якість, добре носиться.

• Игорь С***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

может перекручиваться на стопе во время сна

Переваги:
    Цена - качество
    • Продавець  StarLight

• Олена С***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Зручний у використанні, знімає больові відчуття.

• Татьяна В***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Гарна і якісна. При систематичному застосуванні зменшується больові відчуття.

• Лада Г***

Гарна якість. Рекомендую

• Ольга Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Помогает снять усталость после целого дня ходьбы в закрытой обуви. Правда носить ее постоянно вряд ли получится, с шиной на ноге обувь точно не оденешь. Но несколько часов вечером по дому вполне походить можно. Убрать косточку шина точно не поможет, а вот уменьшить болевые ощущения и снизить воспаление сустава при регулярном ношении вполне реально.

Переваги:
    Липучки достаточно крепкие, за пару недель ношения ничего не порвалось.
    • Продавець  StarLight

• Поліна Д***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Чудова та дієва річ. Больові відчуття зникли.