- Марина Ч***Відгук від покупця. Продавець: Romen River
Хочу змінити відгук з 4х зірок(вказала, що лише слабкі замки на рюкзаку). Як виявилося через два місяці користування(використовувався для малого вмісту речей) ті замки почали розходитися, шви всі біля замків розійшлися по швах, з середини підкладка розійшлася, на спині відсутність м'якого захисту для спини. Доставка то швидка, але якість . Не рекомендую. Бо купувати в інтернеті такі речі не " норм, а стрьом"
- Переваги:
- Жодних
- Недоліки:
- Не якісний
- Продавець Romen River
Дякуємо за відгук. Нам прикро, що після певного часу користування рюкзак не виправдав ваших очікувань.
Зазвичай ця модель добре себе зарекомендувала — покупці відзначають зручність, місткість та доступну ціну, тому подібні ситуації трапляються рідко. Багато залежить також від умов та інтенсивності використання.
Якщо виникають питання щодо якості, ми завжди намагаємося розібратися в ситуації індивідуально. Протгом 14 днів після покупки робимо обмін чи повернення за потреби
Ми завжди на зв’язку та відкриті до діалогу.
- Илья К***Відгук від покупця. Продавець: Romen River
Отзыв сделан не сразу - хотелось сначала нормально "обкатать". Теперь могу честно и ответственно сказать: качество на высоте, ткань и пошив отличные, носится очень удобно, набор отделений подобран грамотно - в общем, минусов не нашел за месяц носки - как городской вариант - с моей точки зрения, очень удобен.
- Переваги:
- Качество, функционал.
- Недоліки:
- В процессе использования за месяц не нашел
- Марина Ч***Відгук від покупця. Продавець: Romen River
Швидка доставка
- Переваги:
- Не габаритний, багато відділів
- Недоліки:
- Дуже слабкі замки на рюкзаку
- Катерина Р***Відгук від покупця. Продавець: Romen River
Гарна якість тканини, швидко надійшло замовлення. Покупкою задоволена
- Анастасія Б***Відгук від покупця. Продавець: Romen River
Рюкзак хороший. Задоволені
- Алина М***Відгук від покупця. Продавець: Romen River
Досить не поганий рюкзак
- Переваги:
- Великий
- Татьяна Б***Відгук від покупця. Продавець: Romen River
Зручний, місткий, гарний та якісно пошитий рюкзак. Повністю відповідає опису. Чоловікові сподобався. Окрема подяка продавцю за оперативність та приємне спілкування.
Відповідність вказаним розмірам
Відповідає