- Оксана В***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Колір: Space Grey
Класна та універсальна штука!
- Переваги:
- Легкий та зручний в користуванні
- Продавець kostor
- Данилюк С***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Колір: Space Grey
Чудовий хаб, працює відмінно! Рекомендую!
- Андрій Р***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Колір: Space Grey
Хаб компактний, стильний, не гріється, дані передає швидко.
- Ірина К***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Колір: Space Grey
Дуже задоволена покупкою, рекомендую всім власникам MacBook! Вiдправили дуже швидко, дякую!
- Вероніка П***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Колір: Space Grey
Дуже зручно, що є слоти для SD та MicroSD — фотографам і відеографам особливо актуально.
- Артем Д***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Колір: Space Grey
Усе чудово. І працює, і комунікація з продавцем, і оперативність.
Дуже дякую!- Продавець kostor
- Людмила К***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Колір: Space Grey
Пристрій добре працює. Зручний у користуванні.
- Вениамин Н***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Колір: Space Grey
Товар работает отлично и доставили быстро!
- Анна К***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Колір: Space Grey
швидка доставка, товар працює справно. дякую
- Переваги:
- ціна якість
- Недоліки:
- нема
- Продавець kostor
- АндрейВідгук від покупця. Продавець: kostor. Колір: Space Grey
В общем одно разочарование, кардридер очень медленный несмотря на подключение через type c,скорость вряд-ли выше стандартного usb 2.0, в современных реалиях, когда файлы занимают гигабайты, при копировании файлов обеьмом 4гб время было примерно 12 минут, в то время, когда через нормальный кардридер 50гб скопировалось за 11 минут. Так что это устройство -это обман .
- Переваги:
- Отсутствуют. Это обычный хаб родом из 2010-го года
- Недоліки:
- Один сплошной
- Продавець kostor
Вітаємо! Шкода, що трапилась така ситуація. Можливо, вам трапився пересорт - напишіть нам в особисті і ми вирішимо проблему.
- Іван С***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Колір: Space Grey
Топ! Працює як треба! Жодної проблеми не виявив, рекомендую.
- Продавець kostor
- Іван К***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Колір: Space Grey
Компактний та класний помічник, працює без нарікань!
- Ніколь А***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Колір: Space Grey
Класний кардрідер, працює на всі 100!
- Владимир П***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Колір: Space Grey
- Продавець kostor
Дуже вам дякуємо за оцінку товару! Ми завжди раді чути про ваші приємні враження від наших товарів. Ваші слова стають нашим джерелом натхнення для подальшої роботи. Нам завжди важливо, щоб наші клієнти отримували якісні товари, які вони очікували, і ваш відгук підтверджує, що ми на правильному шляху. Будь ласка, не соромтеся звертатися до нас з будь-якими питаннями або побажаннями, і ми з радістю допоможемо Вам! Дякуємо за ваш вибір та довіру до нашого магазину!
- Євген Д***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Колір: Space Grey
Зручний у використанні, допоміг розгрузити порти у макбука.
- Переваги:
- Ціна/якість
- Недоліки:
- Не знайдено
- Продавець kostor
Дуже вам дякуємо за оцінку товару! Ми завжди раді чути про ваші приємні враження від наших товарів. Ваші слова стають нашим джерелом натхнення для подальшої роботи. Нам завжди важливо, щоб наші клієнти отримували якісні товари, які вони очікували, і ваш коментар підтверджує, що ми на правильному шляху. Будь ласка, не соромтеся звертатися до нас з будь-якими питаннями або побажаннями, і ми з радістю допоможемо Вам! Дякуємо за ваш вибір та довіру до нашого магазину!
- Владислав Л***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Колір: Space Grey
Компактний, має вмонтований перехідник usb тип А
- Переваги:
- Все працює, гарна ціна
- Олександр П***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Колір: Space Grey
Чудова якість
- Андрій М***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Колір: Space Grey
Дякую за сервіс! Я дуже задоволений))
- Переваги:
- Унікальна компактність і приваблива ціна.
- Продавець kostor
- Ілля Ш***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Колір: Space Grey
Чьотко
- Ігор Б***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Колір: Space Grey
Товар доставили дуже швидко (швидше, ніж писалося). Все працює добре. Постійно підключений принтер, періодично підключаю зовнішній накопичувач. Нарікань немає. Дякую розетці за якість і швидкість доставки.
- Переваги:
- Все працює. Користуюся вже майже тиждень Нарікань немає. Якість відповідає заявленій у описі.
- Недоліки:
- Не виявив
- Продавець kostor
- Федір І***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Колір: Space Grey
Візуально не сподобався даний товар. Залишив по причині, що терміново потрібен.
Візуально видно пошкодження юсб та клей який виступає з кабеля.- Переваги:
- Швидкий та зручний
- Недоліки:
- Візуально видно пошкодження юсб та клей який виступає з кабеля.
- Василь П***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Колір: Space Grey
Все адекватно працює. Підійшов навіть по кольру до DELL Latitude 5531
- Переваги:
- Швидкість, компактність
- Николай Г***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Колір: Space Grey
Хороший юсб-хаб, працює ідеально, не тормозить.
- Саша А***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Колір: Space Grey
Виглядає стильно, компактний, зручний у використанні. Ніяких проблем у роботі.
- Стас К***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Колір: Space Grey
Швидкість передачі даних хороша. Мені підходить. Рекомендую!
- Стас Д***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Колір: Space Grey
Підходить до макбука. Використовую для підключення зовнішніх пристроїв, і все працює відмінно. Плюс за компактність і легкість.
- Галина С***Відгук від покупця. Продавець: kostor. Колір: Space Grey
Відмінний пристрій. Всі порти працюють без перебоїв, а кардрідер швидко читає флешки та картки пам’яті. Проблем не виникало жодних!