- Анастасія Г***Відгук від покупця. Продавець: SmatX. Кількість джерел світла: 100. Колір світіння: Жовтий
Гарна гірлянда, ліхтарики маленькі, але всі гарно світяться, дуже задоволена покупкою! Дякую.
- Продавець SmatX
Дякуємо за відгук! Нам дуже приємно, що товар Вам сподобався. Бажаємо приємного користування!
- Валерія Д***Відгук від покупця. Продавець: SmatX. Кількість джерел світла: 100. Колір світіння: Жовтий
Хороша гірлянда, все світиться, товар топ!
- Продавець SmatX
Дякуємо, що обрали саме нас! Нехай товар приносить тільки користь і хороший настрій.
- АнастасіяВідгук від покупця. Продавець: SmatX. Кількість джерел світла: 100. Колір світіння: Жовтий
Все працює
Дякуємо за Ваш відгук!)
- Дмитро З***Відгук від покупця. Продавець: SmatX. Довжина проводу з лампами: 20. Кількість джерел світла: 200. Колір світіння: Жовтий
Купував для великої ялинки. Довжина приємно влаштовує, але є недолік в тому, що в кінці гірлянди світодіоди трішки тусклі, але як на мене навіть у блекаут для новорічного настрою буде як раз.
- Переваги:
- Працює, довжина супер))
- Недоліки:
- На кінці гірлянди світодіоди тусклі та знайшов одну непрацюючий світодіод.
- Продавець SmatX
Добрий день! Щиро вдячні за вибір нашої гірлянди та такий щирий відгук. Приносимо вибачення за один несправний світлодіод. Дякуємо за зворотний зв'язок, він допомагає нам ставати кращими. Бажаємо лише яскравих моментів!
- Марія М***Відгук від покупця. Продавець: SmatX. Довжина проводу з лампами: 20. Кількість джерел світла: 200. Колір світіння: Білий
Товар приїхав не в належному стані .
Лампочки не всі світяться
Дротик тонкий,переламався просто в руках
Продавець на не відповідає ні на дзвінки ні на смс.
Не рекомендую !- Продавець SmatX
Вітаємо. Дуже шкода, що так трапилося. Наш менеджер вам зателефонує.
Замовила 2 штуки. Вони не працюють
- Продавець SmatX
Вітаємо. Дуже шкода, що так трапилося. Наш менеджер вам зателефонує.