Картка Rozetka

Відгуки покупців про Устілки ортопедичні гелеві жіночі універсальні для взуття розмір 38-42 Scholl Gel Activ Blue

Оцінка користувачів 4.33/5
  • Інесса

Дякую за якісний товар!

• Павло В***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Товар гарно упакований та якісний

Переваги:
    Якість
    Недоліки:
    Термін виконання замовлення
    • Продавець  StarLight

• Аліна
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

"Купила ортопедичні устілки, бо багато часу проводжу на ногах. Після кількох днів використання помітила, що ноги менше набрякають, зник різкий біль у п’ятках і стало комфортніше ходити. Устілки добре лягають у взуття, не ковзають і не тиснуть. Якістю задоволена, можу сміливо рекомендувати тим, хто багато ходить або працює стоячи."

Переваги:
    Недоліки:
    Поки не виявила
    • Продавець  StarLight

• Яна А***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

До якості та швидкості відправлення питань немає. Відправили не той розмір, помітила вже вдома після того як відкрила

• Продавець  StarLight

Дякуємо за зворотній зв'язок та приносимо вибачення за незручності через пересорт товару за кольором.

• Виктория Г***
    Відгук від покупця. Продавець: StarLight

Хороша якість за свої гроші

• Лана Б***

Чудові зручні устілки