Відгуки покупців про Ексклюзивна жіноча вишиванка з темно-синьою вишивкою гладдю "Тамерлана" на молочному домотканому полотні 12403-56 (2XL)

Оцінка користувачів 5/5
  • Савина И***
    Відгук від покупця. Продавець: Franka. Розмір: 3XL. Колір: Молочний
    • Загальне враження

• Рекомендуєте даний товар?

Отримала вишиванку, дуже гарна,професійно виконане пошиття . Работа дуже якісна.Обслуговуванням дуже задоволена,професійна гарна комунікація. Рекомендую!

Переваги:
    Пошиття за індивідуальними обмірами, натуральна тканина
    • Продавець  Franka

Ірино, Щиро дякуємо Вам за такі теплі слова! Нам надзвичайно приємно, що вишиванка сподобалась, а пошиття та обслуговування залишили гарне враження. Ваші слова — найкраща мотивація для нашої команди. Будемо раді бачити Вас знову!

• Катя П***
    Відгук від покупця. Продавець: Franka. Розмір: 46. Колір: Молочний

Дуже дякую за вишиванку, вона супер, дуже гарна

• Продавець  Franka

Катю , ми дуже раді що Вам все підійшло. Нехай ця прикраса вам приносить тільки приємні емоції !

• Марина К***
    Відгук від покупця. Продавець: Franka. Розмір: 3XL. Колір: Молочний

Вишиваночка приїхала вчасно, все підійшло, матуся у захваті, дякую!

• Продавець  Franka

Нам безмежно радісно, що вишиванка сподобалась мамі. Адже щасливі емоції клієнта є найкращою нагородою для нашої команди! Дякуємо, що Ви звернули увагу на наш вишитий одяг та за Вашу довіру.

• Валерій Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Franka. Розмір: 2XL. Колір: Молочний

Отримала вишиванку!Дуже гарна,дуже хороша якість! Задоволена обслуговуванням,все швидко оперативно,ще й роблять по індивідуальним замірам! Рекомедую!

Переваги:
    Швидкість ,оперативність,індивідуальний пошив
    Недоліки:
    • Продавець  Franka

Валерій, Ваш відгук підтверджує, що ми на правильному шляху у створенні українських вишиванок. Пошив вишитого одягу по індивідуальних мірках клієнта - це наша ФІШКА! Дякуємо за довіру і за те, що відзначили якість нашої жіночої вишиванки.

• Оксана К***
    Відгук від покупця. Продавець: Franka. Розмір: 52. Колір: Молочний
    • Загальне враження

• Рекомендуєте даний товар?

• Відповідність фото

Отримала замовлену вишиванку! Дуже задоволена! Все, як на фото! Стильна, елегантна! Робота виконана дуже якісно! Хвилювалася за розмір, але - все чудово, сіла ідеально! Спасибі пані Вікторії, яка, за моїми мірками, правильно визначила розмір! Виріб прийшов вчасно, як і домовлялися! Сервіс на найвищому рівні! Все сподобалося! Буду замовляти ще! Дякую команді магазину за увагу до клієнта і якісну роботу!

• Відповідність розмірній сітці

Відповідає

• Продавець  Franka

Оксано, Ваш відгук є дуже цінним для нас! Дякуємо Вам за високу оцінку нашої жіночої вишиванки і що відзначили її красу та якість. Ми впевнені, що саме ця вишита блуза принесе вам багато позитивних емоцій і компліментів від оточуючих. Хай щастить!