- Ілля В***Відгук від покупця. Продавець: SilkBay. Розмір одягу: M. Колір: Сірий
Понравился костюмчик, буду в нём на тренировки ходить, материал тоже по нраву. Но есть вопрос, то что он обтягивающий и удобный это хорошо, но, он не порвётся если допустим зацеплю об что то?
- Переваги:
- Материал, удобный, быстро сушится и стирается, быстро доставили.
- Недоліки:
- Пока не нашол, но думаю спустя тренировки мб найдутся, а пока хорошо всё.
- В'ячеслав Л***Відгук від покупця. Продавець: SilkBay. Розмір одягу: M. Колір: Сірий
Дуже добре
- Олена К***Відгук від покупця. Продавець: SilkBay. Розмір одягу: L. Колір: Сірий
Якість нормальна. Розмір сину підійшов. Костюм сподобався.
- Данило П***Відгук від покупця. Продавець: SilkBay. Розмір одягу: L. Колір: Сірий
Очень хороший костюм идеально подошёл
- Переваги:
- Качество хорошее
- Недоліки:
- Павло К***Відгук від покупця. Продавець: SilkBay. Розмір одягу: L. Колір: Сірий
Мне понравилось, удобно дешево
- Переваги:
- Удобный, после стирок быстро сохнет, хорошо подходит под ММА
- Недоліки:
- За 3 месяца пользования 3 раза в неделю не увидел
- Продавець SilkBay
Дякуємо за Ваш відгук :)
- Олена М***Відгук від покупця. Продавець: SilkBay. Розмір одягу: L. Колір: Сірий
Все сподобалось і розмір підійшов. Дякую продавцеві за швидку доставку
- Максим Т***Відгук від покупця. Продавець: SilkBay. Розмір одягу: L. Колір: Сірий
Дуже якісний та гарний костюм, на дотик приємний, матеріал топ, однозначно рекомендую.
- Переваги:
- Якісні матеріали, добре прошивання, приємний на дотик.
- ІванВідгук від покупця. Продавець: SilkBay. Розмір одягу: XXL. Колір: Сірий
Користуюсь вже значний, дуже добре сидить, не натирає, та не сковує
- Продавець SilkBay
Дякуємо за відгук! Нам дуже приємно, що Ви залишились задоволені покупкою Сподіваємось, товар буде служити Вам довго та приносити лише позитивні емоції.
- Ярослав П***Відгук від покупця. Продавець: SilkBay. Розмір одягу: XXXL. Колір: Сірий
Все супер, підійшло. Гарної якості, адекватна ціна!
- Переваги:
- Якість, ціна, пошив.
- Недоліки:
- Резинка в шортах якісна, але можна було б і шруновку вставити.
- СветланаВідгук від покупця. Продавець: SilkBay. Розмір одягу: XXL. Колір: Сірий
Гарна якість, швидка доставка
- ИльяВідгук від покупця. Продавець: SilkBay. Розмір одягу: L. Колір: Сірий
Неплохой костюм, правда шорты коротковаты.
- Переваги:
- Хорошо сидит, приятный.
- Недоліки:
- Шорты немного высокие.