- ВіталійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Трішки більше чим через 3 місяці перестав нормально працювати клік на центральне колесико миші, за таку ціну це неприпустимо.
Написав заявку на гарантію, побачимо що з цього буде.... - РоманВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Користуюсь майже два роки. Тішила мене миш довго, акумулятор, вага, все топ. Через півтора роки почало хромати колесо миші, а по роботі ним дуже часто користуюсь, тому це біда. Віддав по гарантії, поремонтували. Пройшло три місяці і знов те саме. Люблю форму десадерів і багато років відданий їй але для миші за 8к це неприпустимо.
- Переваги:
- вага, форма, акумулятор
- Недоліки:
- хворобливе колесо
- НикитаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Користуюсь десь півроку чи трохи більше, норм. Проблеми з колесом поки немає, але я їм дуже рідко користуюсь.
Було таке що пару разів вимикалася і не реагувала хвилин 10, зовсім. Ставив на зарядку, трохи чекав і все ставало ок, але ж індикатор обидва рази не показував що вона в 0 розряджена, щось дивне.- Переваги:
- Формфактор, акумулятор, wireless, ПО та налаштування
- Артем М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Отличная мышь, очень долго держит заряд. В комплекте оплетенный кабель для зарядки. Есть приложение для настройки и обновления ПО. Легкая по весу.
Через месяц после покупки начала хрустеть пкм но со временем прошло. Спустя год мышка работает отлично, аккумулятор держит как новый.
Из минусов у меня большая ладонь с пальцами (21см) и мышь маловата. Хотелось бы большую версию этой же мыши. Но для большинства людей она анатомически будет идеальная по размеру.- Переваги:
- Долго держит заряд
- Анастасія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Та ж сама проблема з колесом прокрутки як у людей вище через два роки використання.
мишка дуже крута, особливо в білому кольорі, але дуже і дуже не очікуєш що у неї може бути таке слабке місце.
Дуже шкода.- Переваги:
- дизайн, вага, ергономіка, розмір
- Недоліки:
- критично слабке місце в механізмі колеса
- Олександр Ф***
мені допомогло розкрутити мишку і протерти спиртом місце де роз'єм колеса, робив за інструкцією з ютуба, шукав "deathadder v3 pro wheel fix", допомогало на ~6 місяців, потів звону чистив
- Максим К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Покупал год назад, 2 месяца было все идеально, на 3 месяц колёсико сломалось, учитывая что я пользовался нею очень аккуратно, корпус начал скрипеть
Ну если у вас есть много денег то можете брать каждых пол года новую мышку и нормально будет- Переваги:
- Дизайн,эргономия
- Недоліки:
- Колёсико
- ОлексійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Купляв в березні цього року. Дуже подобається, як лежить у руці, як працює. Але не так давно помітив, що колесо стало себе вести дивно. В яку сторону не прокручуй, а воно спрацьовує в дві. Наприклад прокручуєш сторінку вниз, а скрол іде спочатку вверх а потім вниз і навпаки. На форумах побачив, що це не одиничний випадок. Доволі сумно.
- Переваги:
- Дизайн, ергономіка
- Недоліки:
- колесо
- Олександр В***
та ж проблема, сумно
- Петро
Я просто в шоке, мышка за такие деньги и есть подобные отзывы... Вопрос ЗАЧЕМ оно за такие деньжища??? Ладно если бы всё было идеально и она служила верой и правдой минимум 5 лет без поломок... Ну а так... Просто не знаю..
- Олексій
Віддав по гарантії, зробили, поки все ок.
- Кирило С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
В цілому мишка добра, але в інструкції сказано що на Адаптері Razer USB Dongle має бути світодіоід який вказує рівень заряду миші, а також який можна налаштувати в програмі, це також підтверджує офіційна программа Synapse, але на адаптері цього світодіоду немає - скріни та фото нижче. Звісно за таку вартість, як на мишу (200$!) хотілось би мати повний коплект.
- Переваги:
- Легка, батарея довго тримає, налаштування Sunapse
- Недоліки:
- Не повна комплектація, вартість
- Євгеній М***
В миші повний комплект - судячи з усього в інструкції мається на увазі донгл швидкий - на 8000 гц полінг рейту, його треба було завжди докупати окремо до цієї миші - я користую дефолтний на тисячу гц - тому теж не маю індикатору заряду на ньому, але він є на самій миші - так що я не парюсь.
- ІванВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Вже рік. Топ але важко чистити бо стає липкою.
- МиколаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Просто чудова миша, задоволений покупкою, акум примає прекрасно (в налаштуваннях поставив виключення після 1 хв бездіяльності) легенька, сама форма трішки інша як в моделі deathadder v2, але не критично. В іграх себе показує на всі 100%. Але от матеріал ніжний, легко царапається на передній частині.
- Переваги:
- Форма, вага, автономність
- Недоліки:
- на даний момент критичних немає, ніжний матеріал, легко царапається
- СергійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Миша топ, до цього користувався версією без блютузу, ця ще легше і зручніше.
- Переваги:
- Зручна, легка, добре тримає батарею , швидко заряджається
- ЕтьєнВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Мышь очень классная, форма подошла для среднего размера ладони - самое то
После Logitech G Pro брал Logitech x superlight и понял, что ошибся выбором, взял эту и оправдала все ожидания, что по качеству, что по хвату, сенсор имба, не знаю как белая ДАВ3, но белый пластик лоджитека пожелтел спустя неделю) поэтому взял черную рейзер м не стал рисковать брать белую- Переваги:
- Сенсор, ощущения, форма, комфортная в руке
- Недоліки:
- Пока нет, если будет - допишу
- Рома Б***
Как с языка снял ;)
Тоже была белая superlight 2, уже продал, следы от пальцев на пластике смотрится конечно убого) Буду брать эту мышку в чёрном цвете. - Александр М***
от пальцев нет желтизны на белой мышке спустя время?
- Артем Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Найкраща мишка яка в мене була, зручна та легка, через 5 місяців після використання з'явилась проблема з бездротовим режимом, але по гарантії все відремонтували, знову користуюсь мишкою, рекомендую
- Переваги:
- Дуже зручна та легка, довго тримає заряд
- .. .***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Полное барахло. Не покупайте это оно не стоит таких денег !!! Возьмите логитек какой то лучше чем этот оверпрайс
- Переваги:
- Держит заряд пару дней
- Недоліки:
- Лагает сенсор. За свои деньги ДАЖЕ БЛИЗКО НЕ СТОИТ.
- Юрій
+ Заряд держит 2-3 дня, шо за прикол?)
- Максим
Мб , брак ? Тому що я користуюсь мишкою 24/7 практично і вона тримає до місяця даже більше )
- Павло
100% вам попався брак. Працюю за комп'ютером кожен день + ввечері ще можу в щось пограти і заряджаю один раз на тиждень
- МаксимВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Дуже хороша мишка , всім рекомендую
- Переваги:
- Швидка,легка
- РоманВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Після років використання протертого до дір deathadder v2 і боротьби з кабелями, вирішив себе побалувати безпровідною мишкою. Якість на рівні, добротно зроблена миш, без люфтів. Ні разу не пошкодував що взяв її. Заряд тримає тиждень при регулярному використанні, заряджається дуже швидко. Єдиний раз після підзарядки пк не хотів бачити мишку, допоміг ребут.
- Переваги:
- Якість, довго тримає заряд і швидко заряджається.
- Недоліки:
- Немає підсвітки, але це мінорна річ.
- СайзерВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Классная мышка за свои деньги
- Переваги:
- Razer
- Недоліки:
- не так долго держит заряд как хотелось бы
- Денис С***
мишка може дуже швидко сідати, якщо ви користуєтесь нею на частоті 8000 гц
- Валентин Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Користуюсь практично рік. Ніяких проблем поки не виникало - ніде нічого не протерлось, кнопки працюють добре. Формфактор зручний для руки (в принципі як і всієї лінійки DeathAdder). Батареї вистачає днів на чотири без проблем.
Однак хотілось би мати можливість заряжати через док станцію, а мишка не підтримує ні стару док станцію (на відміну від моделі v2 pro), ні нову.- Переваги:
- Зручна, заряду на довго вистачає
- Недоліки:
- Відсутня підтримка док-станції, немає ніші під донгл
- Валентин Г***
Через півтора року користування радіо донгл почав відпадати... Судячи за відділом питань - це досить поширена проблема.
- Боря М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Оглядав ще у квітні, можливо зараз щось покращилося, але скажу наступне:
Права кнопка була взагалі ніяка, не відчувається що натискається, звук ледве ледве чути що натиснулася, відчуття зовсім не комфортне. Ліва ще якось нормально, а права я взагалі не уявляв, що за таку ціну буде такий звук. Дана модель розчарувала в основному кнопками, (хоча і перемикачі тут стоять оптичні 3 покоління), тому відмовився від покупки, а так гарна форма, якісні матеріали, сенсор, батарея. Уважно оглядайте мишки від даної компанії. Прошу розетку не видаляти мій відгук. Це реальний випадок, таке може трапитися із кожним покупцем.- Переваги:
- Зручна форма, сенсор, тефлонові ніжки, хороша автономність
- Недоліки:
- Недолік з правою кнопкою, можливий брак в даній моделі
- Ярослав С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Брал на смену logitech mx master 3s, как можно судить по названию, брал и эту не для игр. Основная причина - вес. Несмотря на все достоинства и быстрого переключения между win/mac, в руке через несколько часов ощущал дискомфорт. Да DA не полноценная замена для меня, но избавила от этой проблемы на win. Стоит отметить что помимо веса она очень удобно и органично располагается в руке.
- Переваги:
- вес, удобство, не светится)
- КостянтинВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Користуюсь мишею приблизно вже тиждень, ніяких недоліків за цей час не помічав, в руці лежить прекрасно, заряду вистачає на довго.
- Роман Т***
Ну як мишка через 2 роки використання?
- ВячеславВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Появился люфт боковой панели, там где находятся боковые кнопки
- Переваги:
- Легкая и время работы
- Недоліки:
- Качество сборки
Представник постачальникаВітаємо!
Шкодуємо, що Вам довелося зіштовхнутись з негативним досвідом використання. На дану модель діє гарантія 24 місяці. Рекомендуємо звернутись в сервісний центр для гарантійного обслуговування: посилання- Андрій
1, помітив люфт бокової частини. Ніби не критично, але за таку ціну очікуєш продукт без дитячих хвороб.
- ЮрійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Хороша мишка ,хороший матеріал,гарний сенсор
- Переваги:
- Легкість
- Олександр Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Мишка приїхала в коробці, яка вже була розпакована, тепер є відчуття, що це б\у товар, не очікував такого від розетки. Люди які вскривали цей товар полінувались навіть замісти сліди та знову нормально його запакувати. До мишки поки претензій нема, тому відгук стоїть саме до продавця - Розетки!
- Переваги:
- Тільки купив
- Недоліки:
- Тільки купив
Представник постачальникаВітаємо!
Якщо Ви отримали б/в товар, нагадуємо, що у вас є 14 днів для оформлення процедури обміну товару: посилання- Олександр Б***
Так, вже повернув і дійсно мишку вже купляли, розпаковували, користувались і повернули. А потім продали мені.
- Константин Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Одна из лучших мышей на рынке. Единственный нюанс - эргономика, а не симметрия. Значит по хвату подойдет не всем.
- Переваги:
- Легкая. Долго держит заряд. Топовая начинка. Приятный материал.
- Недоліки:
- Никаких.
- Анастасия К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Самая легкая мышка, которую держала в руках. Первое впечатление - дешевезны из-за легкости, но потом логически понимаешь насколько это круто. Рука меньше устает, движения становятся более легкими и четкими, ты ее просто не ощущаешь.
Хороший материал, зарядка держит около недели, но имея type-c кабель можно подзаряжать ее уходя на перерыв и она всегда будет заряжена.
Наклейки в комплекте почему-то черного образца для белой мышки, выглядит это очень на любителя. Но и клеить их нет никакого желания, так как материал пластика цепкий к коже и вес не дает мышке проскальзывать в руке.
Кнопки не люфтят вверх, но имеют миллиметр прогиба до нажатия. Клик приятный, не тихий.
Type-c для зарядки подойдет любой, что дает возможность не брать с собой зарядный шнур с коробки.
Скользящие ножки из обычного пластика быстро царапаются без коврика, наверное такие в угоду веса.
За 3 месяца использования ни разу не глючила, не теряла соединения, не садилась в неподходящий момент.- Переваги:
- Легкость, эргономичность, качество пластика в белом цвете, type-c, автономность
- Недоліки:
- Цена, отсутствие блютуз модуля, дешевые накладки для скольжения, за такую цену должна быть должна быть комплектная станция для зарядки
- ДмитрийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
удобная
- Переваги:
- улобная
- Недоліки:
- не оправдано дорого
- Олексій Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Чудова мишка, в міру легка, зручний розмір. Давно хотів пересісти на блютуз мишку, і не був розчарований.
- Переваги:
- Зручна, добре тримає заряд
- ВалентинВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Ждал эту мышку с лета, покупкой доволен как слон. Надеюсь проблем с дабл-кликами и обратным скроллом не будет.
- Переваги:
- Длинный шнур, чёткий отклик лкм-пкм, отлично лежит в руке
- Недоліки:
- Колесо мягче по сравнению с прошлой версией, нет гиперпулера в продаже
- Мар'ян К***
Как по сравнению со второй версией?
- Валентин
Очень хорошо держит заряд, за сессию в 10 часов съедает ~10%, с момента покупки вчера впервые ставил заряжаться.
Ещё было грустно из-за колеса поначалу (во второй версии лучше чувствуется прокрутка и само колесо тугое), но уже привык и не обращаю внимание на это.
Больше ощутимых различий нет. Если в будущем не собираетесь докупать гиперпуллер и сидеть на частоте 4к гц, то и обновляться, как мне кажется, нет смысла. - Ростислав
А что за "гиперпуллер", извините если что, за тупой вопрос)
- Віталій К***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
1.5роки користуюсь logitech mx master 3s. Був задоволений.
Поки не спробував DA v3 Hyperspeed, після якої вирішив, що потрібна трохи більша миша. Скучаю за боковим коліщатком, за всім іншим не скучаю.- Переваги:
- Швидка, зручна, вага ідеальна, пропорції теж. Виглядає пристойно, не по геймерськи.
- Недоліки:
- У Сінапсі для гайперспіду можна було відрегулювати нахил хвату - тут чомусь не можна. Трохи бува пітніють руки і ковзає, мабуть варто поклеїти гріпси.
- Володимир П***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
пользуюсь мышкой не супер долго, но уже за это время пластику очень плохо, вернулся я бы в прошлое, такое бы больше не купил
- Данте Ф***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Раніше ніколи не думав що легка мишка це так круто, але коли придбав deathadder v3 pro wireless був дуже вражений її вагою, вона дійсно дуже легка і зручна. Нажаль хорошого про цю мишу більше сказати нема чого, хіба що акумулятор, але він зараз на всіх мишках нормальний. Приблизно через місяць використаня почали з'являтися люфти на лкм та пкм, з якимось скрипом під кнопками і якимось постукуванням - через що в іграх до кожного натискання лівої, або правої кнопки миші ти готуєшся заздалегіть, бо це навіть не тільки шумом передаєтся але ще і вібрацією, коротше - це жах, до цієї миші була deathadder v2 pro wireless, про неї я також не можу нічого гарного сказати, окрім того що вона зручно желить в руці. Перед deathadder-ами був Roccat Kova 2016 і мабудь саме тоді я звик до якісного продукту. У deathadder v3 pro wireless що я тільки не намагався робити щоб уникнути ціх скрипів і люфтів і змащував силіконкою и клеїв підкладки на міста люфту - все одно, цей хлам ніяк не лікується, тиждень після фіксів і знову та ж історія. Коротше наступного разу, точно не буде шансу що я візьму razer, краще щось дешманьске-Китайське, бо різниці у якости скоріш за все не буде. Після deathadder v2 pro і v3 pro всі ці назви, як і razer завжди буду писати лише з маленької літери, так як поваги до цього хламу бути не може. Не рекомендую.
- Переваги:
- Вага, дизайн.
- Недоліки:
- Якість матеріалу, та якість збірки.
Представник постачальникаВітаємо!
Шкодуємо, що Вам довелося зіштовхнутись з негативним досвідом використання. На дану модель діє гарантія 24 місяці. Рекомендуємо звернутись в сервісний центр для перевірки на працездатність та гарантійного обслуговування: посилання
- Геннадий С***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Мишка норм , але WiFi 2.4 Гц з нею не працює. Так що уточніть як у вас працює роутер
- Переваги:
- Працює добре
- Недоліки:
- Не працює з нею WiFi 2.4
- Павло
в 2024 году сидеть еще на вифи 2,4.....уже вифи 7 на пороге
Была лоджик, на уровень ниже , была глориус, на 2 уровня ниже
На данный момент топ1 беспроводная мышь- Переваги:
- Топ
- Валерий М***Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Боковинка під додатковими кнопками (де лежить великий палець), продавлюеться і скрипить. Воно ненадовго зникає, якщо сильно придавити цю частину, але згодом ця проблема вертается. Це гарантійни випадок? Не хочу зайвий раз їхати в сервіс, а потім чекати місяць на результат сервісу
- Переваги:
- Форма вага
- Недоліки:
- продавлюется пластик
- Игорь М***
Распространенная проблема дэзадера :(
- Максим
У мене навпаки: скрипить з тої сторони, де безімений та мізинець :)
- ІванПродавець: Rozetka. Колір: Білий
Мені підійшла набагато краще ніж Суперлайт.
Шикарна мишка, до цього років 7 користувався десадерами, цей просто увібрав у себе найкраще - топ!
Дорого звичайно, але що поробиш- Переваги:
- Усе окрім ціни.