- МихайлоВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Крісло дійсно зручне, при довгому сидінні спина не змучується. Кріслом задоволений(майже). Мені прийшла спинка з заводським дефектом з ким мені звʼязуватись для вирішення цієї проблеми?
- Переваги:
- Зручне, гарно виглядає, відповідає своїй ціні
- Недоліки:
- Отримав спинку з дефектами на спинці є невелика вмятина і дві тріщини на швах, ще на одній із пластикових вставок на спинці є багато царапин
- Наталия С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Після місяця використання порвалась обшивка. Використовували акуратно, нічого з кріслом не робили. При тому що в сина 60кг тобто і навантажували не сильно.
- Переваги:
- Зручне для зросту 174см
- Недоліки:
- Неякісна обшивка
- Олександр П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Від покупки крісла тільки негативні враження.
1. З опису крісло підходить для росту до 200см, мій ріст 191, в вертикальному положенні спинки, крісло замале, сидіти не зручно.
2. Через декілька тижнів почало скрипіти
3. Дуже брудниться, просто магніт для пилюки. Купив додатково чохли на крісло і спинку.
4. Якщо сісти на край крісла, то воно перевертається вперед, якщо не знати цього "ньюансу" то можна добряче впасти, проблема повторилась для декількох людей меньшого зросту.
5. Ну і найгірше, через ~3 місяці крісло зламалось, спинка перестала фіксуватись. Відправи на гарантійне обслуговування і вже 20 днів ні слуху ні духу, хоча обіцяли зателефонувати до 14 днів. Телефон знайшов тільки до виробника, сказали що якщо пропавець rozetka то треба дзвонити продавцю а не їм, але якщо ремонт то може і місяць зайняти.- Переваги:
- недоліки з легкістю затьмарюють всі переваги, тому навіть не буду писати нічого хорошого
- Недоліки:
- не зручна спика, скрипить, легко брудниться, не надійне
- Женя Б***
напишіть їм у телеграм-бот, там допоможуть
- Олександр П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Купляв крісло собі на зріст 186см. Під цей зріст крісло не зручне. Подушка верхня десь на рівні лопаток, дуже заважає. А без неі голова упирається у виступ верхній і ти сидиш як знак питання. Единий варіант який знайшов для себе - це підкласти звичайну подушку під спину і тоді можно сидіти .
- Переваги:
- Гарний матеріал, легка збірка
- Недоліки:
- Незручне
- Богдан І***
я теж так зробив
- Ольга П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Купили сину дане крісло(ріст 175 см). Взагалі не зручне, сидиш як знак запитання. Дуже жалію, що купили його.
- Андрій Ш***Відгук від покупця. Продавець: O-trade. Колір: Сірий
Чудове крісло , комфортне . Ціна/якісь
Рекомендю - Андрей Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
В целом кресло очень хорошее, сидеть удобно и настройки позволят разместиться вполне комфортно. Материал качественный, кресло собирается за 15-20 минут даже без инструкции все понятно. Подушка с массажером для поясницы чисто поиграться - вибрация практически вся поглощается мягким материалом и толку никакого. Лучше бы сделали ее на ремнях для регулирования по высоте и без массаж ёра. Хоть в описании и написано, что колеса обрезиненные, на самом деле чистый пластик. 4-Д подлокотники регулируюnся в широком диапазоне и позволяют удобно разместиться за столом если локти свисают со стола. Для людей ростом ниже 160 ноги наверно не будут доставать до пола, даже если сиденье опустить в самое нижнее положение. Рекомендую брать серый цвет, так на черном будет видно хорошо все загрязнения появившиеся в процессе эксплуатации. А так креслом очень доволен.
- Переваги:
- Цена-качество, хорошие материалы, удобно сидеть, легкая и быстрая сборка из коробки.
- Недоліки:
- Пластиковые колеса, отсутствие ремней на поясничной подушки для регулировки по высоте.
- Олексій
Вітаю! Чи можете Ви підказати ширину сидіння до початку бортів? Бо складно зрозуміти, ви будуть вони заважати.
Доброго дня. 54 см
- СергійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Крісло топ за свої гроші але колеса пластикові з якої сторони вони прорезинені взагалі не бачу і не чую їх тільки на смітник і купляти окремо нові
- Переваги:
- Ціна якість
- Недоліки:
- Колеса пластикові в смітник щоб не зіпсувати ламінат
- Владислав Х***Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Невозможно долго сидеть, спина очень сильно болит. Форма спинки - ад для вашей спины. Подушки за пол года превратились в непойми что. Вибромассаж? АХХАХАХАХАХА. Отдельный кошмар это выпуклость под шеей. Не знаю как надо сидеть на этом кресле, чтобы потом не болело всё тело
- Переваги:
- Первый месяц обманчиво приятное
- Недоліки:
- Спинка, подушки, вибромассаж, сидение.
- Антон Д***Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Замовляв не в розетці, а в офіційного представника GT, сьогодні 22.03 отримав!)
Гарне крісло, збирається легко, зібрав за пів години, інструкція для зборки на Українській мові з картинками! З цікавого подушка під поясницю йде з вбудованим масажером з USB виходом якій підключається до PowerBank
Під мій ріст 194 см. підійшло!)- Переваги:
- Гарне крісло, зборка крісла та матеріалів хороша
- Недоліки:
- Пока не виявив, надіюсь їх не буде
Дякуємо, що обрали нашу продукцію
- Володимир Т***
Доброго, підскажіть як в експлуатації, чи зручне?
- Андрій
Привіт, також цікавить як воно за цей період часу, чи задоволені ?