- Олег М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 4. Колір: Прозорий
Скло товсте, якісне
- Переваги:
- Гарна якісь
- Недоліки:
- Надія Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 4. Колір: Прозорий
Просто клас, як в опису.
- Переваги:
- Швидко
- Недоліки:
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 4. Колір: Прозорий
Хороший товар
- Представник бренду
Дуже вдячні за відгук! Приємного користування продукцією PYREX!
Ок, дякую
- Представник бренду
Дуже вдячні за відгук! Приємного користування продукцією PYREX!
- Антон Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 4. Колір: Прозорий
Дуже поганий рівень обслуговування:
1. При першому замовлені товару не було в наявності, запропонували опитування якесь, під час якого той самий товар виявився в наявності тільки дорожче.
2. Замінив товар, якого "не було в наявності", при цьому термін доставки збільшився, перший раз попередили і запитали чі влаштовує - це хоч і маленький, але +.
Коли настав день доставки прийшла смс, що термін доставки на 2 дні збільшується, ніхто не запитав влаштовує це мене, чи ні!!!
3. Коли це все, нарешті, доставили товар був без пакування: скляне деко було замотане просто в стрейч плівку, я дуже сумніваюся, що деко з заводу виходить без коробки та повітряно-бульбашкової плівки, принаймні. На фото видно як виглядає товар при отриманні.
4. При отриманні товару працівник мовчки приніс, кинув на стіл, не запропонував оглянути, швидко пробив в касі і "до побачення"
НІКОМУ НЕ БУДУ РЕКОМЕНДУВАТИ вас!- Переваги:
- Поки не побачив
- Недоліки:
- Дуже погане обслуговування
- ІринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 2.9. Колір: Прозорий
Дуже сподобалось!!Дякую!
Дякуємо за зворотній зв’язок та високу оцінку продукції Pyrex! Приємного користування!
- Вика А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 2.9. Колір: Прозорий
Крута!
- Переваги:
- Прозора, з ручками
- Недоліки:
- Поки не виявлено
- Радецкая Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 1.4. Колір: Прозорий
Очень доводьна покупкой,качество+цена.
Рекомендую- Переваги:
- Быстрая
- Недоліки:
- Юлия В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 3.8. Колір: Прозорий
Зручна форма,можно випикати що завгодно.
- Переваги:
- Легко відмивається
- Недоліки:
- Олексій Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 1.4. Колір: Прозорий
Товар прийшов пошкодженим. В поверненні відмовили оскільки я побачив пошкодження після розпаковки.
- Елена С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 2.9. Колір: Прозорий
Супер!
- Світлана Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 2.3. Колір: Прозорий
Написано 29×23, а по факту прийшла квадратна 22×22. В магазині уважно дивилася, щоб була ціла і без різних пошкоджень, а поміряти лінійкою розмір не додумалася. Саме цікаве, що на формі теж стоїть розмір 29×23, тобто, це прямо прокол від виробника.
- Переваги:
- Форма якісна, без пошкоджень.
- Недоліки:
- Менша, ніж очікувала отримати.
- ІринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 1.4. Колір: Прозорий
Будьте обережні. Шукала трошки більшу форму, ніж та, що в мене є, а отримала таку ж(
- Переваги:
- Якість, товщина скла
- Недоліки:
- Виробник вказує розміри габаритні, з ручками. По факту сама форма набагато менша
- ТатьянаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 1.4. Колір: Прозорий
Форма очень удобная и качественная. Рекомендую.
- Переваги:
- Качество ,цена
- Недоліки:
- Екатерина Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 3.8. Колір: Прозорий
Обьем 3.7 літра. Дуже підходить для великоі компаніі чи великоі родини.
- Переваги:
- Гарна якість
- Недоліки:
- нема кришки
- Инна М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 3.8. Колір: Прозорий
Форма прийшла добре упакована. На вигляд якісна. Довжина форми 39 см з ручками.
- Переваги:
- Форма прийшла добре упакована. На вигляд якісна. Довжина форми 39 см з ручками.
- Дмитро Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 2.3. Колір: Прозорий
Якісна фрорма, гарна ціна. Форма йде без кришки
- Ірина Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 2.9. Колір: Прозорий
Чудова форма. З такою приємно працювати, зроблена якісно. Розмір ідеальний для 4 людей. На фото у мене 1 кг риби і 400 г овочевої суміші, ще є місце для такої ж ваги. Відмивається дуже легко. Рекомендую.
- Переваги:
- Якісне скло, зручні ручки, гарний розмір для сім'ї з 4 чоловік.
- Недоліки:
- Немає.
- Алла М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 1.4. Колір: Прозорий
Супер.но вказана 17см×27см розмір.
Там на фото в описі помилка стоїть 28×17.
Хтось прискіпливий буде повертати...- Переваги:
- Легка
- Недоліки:
- Як на мене з кришкою було б краще
- Марьяна
28 везде написано
- Алла М***
Єто неправда.
Но мне єто уже не Важно.....вам нормально написала...про несоответствие в 1см.
Просто обратіть вніманіє.ошибки допускают все. - Бойченко Т***
Ну,кто тут прискипливий понятно.
Как такое даже можно написать в отзыве? Страшный человек ((
Гарна.
- Переваги:
- Ручки є...массивна.дякую
- Недоліки:
- Алла М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 2.9. Колір: Прозорий
Добрі
- Переваги:
- Массивні
- Недоліки:
- Анастасия Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 2.9. Колір: Прозорий
Отличная форма, глубокая, вместительная, прочная
- Переваги:
- Материал, удобство
- Недоліки:
- Бардук И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 3.8. Колір: Прозорий
Отлично!
- Анастасия С***Відгук від покупця. Продавець: DimPosud. Обсяг/Об'єм: 1.4. Колір: Прозорий
Я ожидала чуть большего размера, но все равно отличный товар, на 2-3 порции блюда хватает.
- Юлія Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 2.2. Колір: Прозорий
Якійсь заводський брак(( . Як би ще він був всередині, але він і назовні, шершавий, не зрозумілого походження, на дотик жорстке. Брала у збірному замовленні з блендером, посудом - на декілька платежів. Брак тільки в цьому товарі. В замовленні відповідно немає кнопки "повернути". Як в такому випадку відбувається обмін, повернення?
- Недоліки:
- Брак
- Гість
- Юлія Ч***
Товар повернула швидко і без проблем. Окремо дякую за сервіс Розетки
- Виктория С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 3.8. Колір: Прозорий
Хороший прочный ,стекло супер
- Переваги:
- Качество
- Недоліки:
- Ірина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 3.8. Колір: Прозорий
Ідеально по розміру стає в духовку, якісна форма. Люблю Pyrex!
- Переваги:
- Якісна, ідеальна по розміру
- ЮлияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 3.8. Колір: Прозорий
Хороший, вместительный
- Переваги:
- Качественный , большой
- Недоліки:
- Юлия Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 2.9. Колір: Прозорий
Посмотрим как в работе)
- Переваги:
- Быстрая доставка, отличное состояние товара
- Недоліки:
- Пока не обнаружены
- Наталия Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 2.2. Колір: Прозорий
Отличная
- Переваги:
- Советую
- Недоліки:
- Владимир С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 2.2. Колір: Прозорий
Хорошая форма.
- Переваги:
- Не знаю.
- Недоліки:
- Не нашли.
- Юлия Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 2.3. Колір: Прозорий
Отличная форма
- Сак Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 3.8. Колір: Прозорий
Всё супер, я рада очень что преобрела.
- Недоліки:
- Чаюн Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 3.8. Колір: Прозорий
Подходит как для выпечки пирогов, так и для приготовления мяса/рыбы с гарниром. Для гостей или на большую семью
- Переваги:
- прочность, размер
- Недоліки:
- Татьяна В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 2.2. Колір: Прозорий
Заказала две формы на подарок. Одна из них приехала надбитая, со сколом, хотя все было хорошо упаковано, в плёнке и коробок не мятый нигде, видно изначально что на складе была повреждена и её все равно упаковали в доставку.. Обратилась к Розетке, жду ответа, очень надеюсь на возврат целой формы.
- Переваги:
- Форма отличная!
- Недоліки:
- Упаковали надбитый товар
Эксперт RozetkaДобрый день, Татьяна! Спасибо за обращение, Ваш отзыв передан ответственному сотруднику через форму обратной связи (внизу страницы) для решения проблемы, мы с Вами свяжемся.
- Татьяна В***
Прошло 10 дней, до сих пор нет ответа от Розетки
- Татьяна В***
Спустя долгих ожиданий, Розетка вернули деньги за товар, спасибо
- АленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Обсяг/Об'єм: 3.8. Колір: Прозорий
Ширина формы - 25 см.