- СветланаВідгук від покупця. Продавець: Korellia. Об'єм: 50 мл. Ступінь захисту: 50
Легкий і добре живить шкіру
- Анастасія Г***Відгук від покупця. Продавець: Korellia. Об'єм: 50 мл. Ступінь захисту: 50
- Ірина П***Відгук від покупця. Продавець: Korellia. Об'єм: 50 мл. Ступінь захисту: 50
Якісна продукція, гарне пакування) Окреме дякую за смаколики)
- Оксана С***Відгук від покупця. Продавець: Korellia. Об'єм: 50 мл. Ступінь захисту: 50
Якісний захист
- НаталіяВідгук від покупця. Продавець: nc.beauty. Об'єм: 50 мл. Ступінь захисту: 50
Користуюся вже більше 1,5 року на постійній основі, гарно лягає на обличчя, свою справу робить теж дуже добре, перевірено і у відпустці під сильним сонцем.
Магазин теж классний, швидко опрацьовують замовлення - Ярослава В***Відгук від покупця. Продавець: FUCOS. Об'єм: 50 мл. Ступінь захисту: 50
Чудовий крем, легка текстура гарно впитується. Користуюсь вже не перший раз- порадила косметолог і мені подобається.
- Переваги:
- захист spf
- Недоліки:
- Осавлюк М***Відгук від покупця. Продавець: LіnаShоp. Об'єм: 50 мл. Ступінь захисту: 50
Відмінний легкий крем, не залишає блиску, швидко вбирається.
- Переваги:
- Якісний продукт
Дякуємо вам за відгук!
Ми дуже раді, що вам сподобався Сонцезахисний крем ROUND LAB Birch Juice Moisturizing Sunscreen. Приємно чути, що ви оцінили його легку текстуру, швидке поглинання та відсутність блиску.
Ваша думка важлива для нас!
- Татьяна К***Відгук від покупця. Продавець: Korellia. Об'єм: 50 мл. Ступінь захисту: 50
Гарно лежить, не залишає білих розводів, якщо не наносити занадто жирним шаром. Добре зволожує шкіру. Мені подобається
- Переваги:
- Добре виконує свої функції
- Недоліки:
- Татьяна Д***Відгук від покупця. Продавець: Korellia. Об'єм: 50 мл. Ступінь захисту: 50
Легкий, без запаху. Використовую не довго, подобається. Сподіваюсь на захист)
- Переваги:
- Легкий
- Дар'я П***Відгук від покупця. Продавець: nc.beauty. Об'єм: 50 мл. Ступінь захисту: 50
Клас хороший spf думала що буде підробка але ні дуже сподобалося
- Продавець nc.beauty
Дякуємо за Ваш відгук. Наша продукція всі оригінальна і поставлена офіційними імпортерами зі всіма сертифікатами якості і відповідності. Звертайтесь , ми завжди Вам раді)
- Мария Л***Відгук від покупця. Продавець: LіnаShоp. Об'єм: 50 мл. Ступінь захисту: 50
Чудовий крем
- Продавець LіnаShоp
Щиро дякуємо за позитивний відгук! Користуйтесь із задоволенням!
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: nc.beauty. Об'єм: 50 мл. Ступінь захисту: 50
Хороший крем на теплу пору року. Текстура легка, непогано зволожує.
- Аліса Б***Відгук від покупця. Продавець: You Are Pretty. Об'єм: 50 мл. Ступінь захисту: 50
Замовила досить давно, але ніяк не могла спробувати. Доставка швидка, продавець приємний, все сподобалось. В мене шкіра схильна до висипань, але із цим кремом проблем не було.
- Переваги:
- У застосуванні крем дуже легкий, не відчувається на шкірі, не береться жирним шаром після довгої носки. Гарно захищає від сонця, можна спокійно використовувати під макіяж.
- Продавець You Are Pretty
Дякуємо вам за відгук
Користуйтесь із задоволенням
- Анна К***Відгук від покупця. Продавець: nc.beauty. Об'єм: 50 мл. Ступінь захисту: 50
Чудовий крем, не залишає відчуття "маски" та підходить під будь-який сезон та погоду. Зволожує та не жирнить. З акне не допомогло, але після тривалого використання шкіра почала сяяти та виглядати більш живою. Вибирала по відгукам і абсолютно задоволена
- Переваги:
- Не жирнить, зволожує, живить шкіру
- Недоліки:
- Не знайшла
- Вадим С***Відгук від покупця. Продавець: nc.beauty. Об'єм: 50 мл. Ступінь захисту: 50
отличный крем.
- Валерія Д***Відгук від покупця. Продавець: DREAM ON. Об'єм: 50 мл. Ступінь захисту: 50
Трошки чимось відрізняється від всіх попередніх.
- Слюсаренко О***Відгук від покупця. Продавець: nc.beauty. Об'єм: 50 мл. Ступінь захисту: 50
Доброго дня! В мене жирна шкіра схильна до висипань і цей сонцезахисні був для мене відкриттям, так як підібрати щось дуже важко. Користуюся ним більше 2-х місяців і змінювати не збираюся. Доставка - на висоті. Дякую, Rozetka!
- Переваги:
- Швидко вбирається, не липне, не стягує, не скочується, дуже легкий
- Недоліки:
- ТаняВідгук від покупця. Продавець: Diligent. Об'єм: 50 мл. Ступінь захисту: 50
Очень понравился. Мое первое знакомство с СПФ для лица и очень удачное. Крем не липкий, не плотный, не ощущается на лице, очень комфортно.
Очень приятная девушка консультант
Аллергии не вызвало- Переваги:
- все что написала выше
- Недоліки:
- не обнаружила
- Анастасія Г***Відгук від покупця. Продавець: nc.beauty. Об'єм: 50 мл. Ступінь захисту: 50
Замовлення доставили швидко. Продавець чудовий та приемный в спілкуванні.
- Марія В***Відгук від покупця. Продавець: LіnаShоp. Об'єм: 50 мл. Ступінь захисту: 50
Цей спф дуже ніжної та легкої консистенції, зовсім не відчувається на обличчі. В мене чутлива шкіра і одразу реагує на щось нове червоними плямами. З цим кремом такої реакції не було. Купую його вдруге і буду купувати надалі . Я дуже задоволена якістю. Також дякую продавцю за подаруночок всередині замовлення!
- Переваги:
- Дійсно захищає від сонця. Легкий.
- Недоліки:
- Немає.
- Продавець LіnаShоp
Дякуємо! Нам приємно Вас дивувати! Приходьте за новими враженнями!
- ІринаВідгук від покупця. Продавець: LіnаShоp. Об'єм: 50 мл. Ступінь захисту: 50
Дуже швидко відправили. Запаковано як подарунок, наче знали що це мені на день народження)) і ще невеличкий подарунок поклали у коробку. Дуже приємно, дякую!
- Переваги:
- Швидко, красиво
- Продавець LіnаShоp
Дякуємо Вам за довіру!) Ми будемо і далі наповнювати посилки любовью та щастям :)
- Ольга О***Відгук від покупця. Продавець: nc.beauty. Об'єм: 50 мл. Ступінь захисту: 50
Давно хотіла замовити саме цей засіб, він популярний та якісний. Запах легкий, відчуття після нанесення приємні. Дуже швидко прибув на пункт замовлення.
- Переваги:
- Легкий, швидко поглинається шкірою
- Недоліки:
- АнастасіяВідгук від покупця. Продавець: nc.beauty. Об'єм: 50 мл. Ступінь захисту: 50
Пробывала много солнцезащитных средств, но это самое лучшее, единственный минус это то что финиш не матовый:( а так буду покупать еще этот спф, еще хотелось бы попробовать такой же спф только с тоном: (ROUND LAB Birch Juice Moisturizing Tone Up Sun Cream 50mL), если появится то обязательно куплю на пробу
- Переваги:
- Приятная легкая текстура, качественная упаковка, не оставляет белых пятен на лице, отличная защита на целый день без обновления, не скатывается
- Недоліки:
- Без матового финиша, со временем становится слегка липкий, (но это не так уж и страшно)
- Юлія Б***Відгук від покупця. Продавець: nc.beauty. Об'єм: 50 мл. Ступінь захисту: 50
Пользовалась многими (Purito, Iunika и т.д), но этот что то особенное.
- Переваги:
- Очень лёгкая текстура, минимальное сияние, для девушек с жирной или комбинированной кожей очень подойдёт, потому что не оставляет большой блеск на лице, достаточно быстро впитывается, и на хим.фильтр
- Недоліки:
- Не выявлено
- Антоніна Д***Відгук від покупця. Продавець: nc.beauty. Об'єм: 50 мл. Ступінь захисту: 50
Крем супер! Магазин
Також вау! Все настільки швидко, робила вже два замовлення, двома задоволена на всі 100!
Уже планую третє замовлення у вас! Завжди найкращий товар по
Хорошим цінам, чудове обслуговування- Переваги:
- Якісний товар
Швидке обслуговування і доставка
Хороше пакування
Все на вищому рівні - Недоліки:
- Не помітила
- Продавець nc.beauty
Дякуємо за Ваш відгук. Ми завжди Вам раді, звертайтесь))