Відгуки покупців про Корзина 18л, універсальная з ручками, овальна, м'яка ММ-Пласт бежевий SE-MMPlast-KorzU-01

Оцінка користувачів 3.67/5
на основі 4 відгуки
  • Олена
    Відгук від покупця. Продавець: У господині. Колір: Бежевий. Висота: 40. Ширина: 20

Замовляла дві бежеві корзини, прислали одну сіру. Навіщо таке робити? Хоч би спитали чи треба іншого кольору((

• Продавець  У господині

Добрий день
      Дуже вибачаємось за незручності, ми можем обмінять корзину на потрібний Вам колір.

• Марина М***

Кошик купила, бо до цього вживу помацала та почула відгуки подруг. Дуже гарний, зручний, особливо, якщо треба щось поставити рівнесенько, щоб не перекинулось. Вміщує дві повні трилітрові банки, а між ними ще якусь прокладочку Купила декілька на подарунки. Продавця рекомендую.

Переваги:
    Жорсткий, тримає форму. Місткий.
    Недоліки:
    Поки не бачу
  • Світлана Ю***
    Відгук від покупця. Продавець: У господині. Колір: Капучино. Висота: 40. Ширина: 20

Норм. корзина, у господарстві згодиться...

Переваги:
    Недоліки:
  • Наталья К***
    Відгук від покупця. Продавець: У господині. Колір: Рожевий. Висота: 40. Ширина: 20

Пришла корзина совсем другого цвета не то что я заказывала и ждала неделю пока отправят(((((