- Анастасія Б***Продавець: OAMAG. Колір корпусу: Синій
Ліхтарик просто супер!
За 14 днів заряджала лише двічі (для повної зарядки потрібно 8-10 годин). Яскравість неймовірна за рахунок 60 світлодіодів. Лампа вартує цих коштів, купуйте не пошкодуєте!
Окремо дякую за швидку доставку!!- Переваги:
- Яскравість, економність
- Олександр П***Відгук від покупця. Продавець: OAMAG. Колір корпусу: Синій
Чудова річ так як для військового, часто не буває електрики а цей ліхтар прекрасна альтернатива звичайній лампочці. Тепле світло те що треба
- Переваги:
- Світить дуже яскраво, тепле світло
- Александр Р***Відгук від покупця. Продавець: OAMAG. Колір корпусу: Синій
На максимальной яркости около четырех часов, что было основным критерием при выборе. Другие режимы не использую. Светит просто бомбически. Кто-то писал что магнит плоховат, не соглашусь, даже к металлической трубе цепляется почти намертво. Крюк металлический (не пластик), что гуд. Товаром и отправителем доволен полностью (приехал на след день вечером). Крайне рекомендую к покупке. Там есть еще модели с большей ёмкостью аккумулятора, задумываюсь о покупке ))).
- Переваги:
- Конструкция, внешний вид, функционал.
- Недоліки:
- Заряжается долго, но еще до покупки было понимание этого.
- Продавець OAMAG
Дякуємо за відгук.
Тільки не купляйте таку ж саму лампу з заявленою ємністю 9900 мАг. По факту, це одна і та сама лампа, ми запитували у виробника в Китаї, а також самі купляли для тесту, розбирали таку лампу и зважували акумулятори, там стоять по 3 акумулятори формату 18650 на 2400 мАг.
9900 - це просто маркетинговий хід )
- Євген Б***Відгук від покупця. Продавець: OAMAG. Колір корпусу: Синій
дуже яскрава, є три яскравості, заряд тримає дуже довго, магніт тримає добре, тільки позитивні враження. всім рекомендую
- Переваги:
- дуже яскрава, є три яскравості, заряд тримає дуже довго, магніт тримає
- Продавець OAMAG
Дякуємо за відгук, нам дуже приємно.
- Надежда Б***Відгук від покупця. Продавець: OAMAG. Колір корпусу: Синій
Супер лампа, світить дуже ярко, дійсно на середньому ступені освітлення тримається 8 годин
- Переваги:
- Час роботи, якість
- Продавець OAMAG
Дякуємо за відгук, будемо раді бачити ваші наступні замовлення.
- Валерия М***Відгук від покупця. Продавець: OAMAG. Колір корпусу: Синій
Дуже крута лампа! Можу радити, бо як видно на фото, освітлює дуже добре. У мене маленька кухня, але відчуття ніби я зі звичайним освітленням. Прикрепила на крючок до лампи, міцно тримається. Поки у роботі був годину, але світить ярко
- Переваги:
- Освітлює усю кімнату
- Недоліки:
- Поки немає
- Продавець OAMAG
- Артем В***Відгук від покупця. Продавець: OAMAG. Колір корпусу: Синій
Ліхтарем дуже задоволений. Вирішив придбати після того, як таки ліхтарі придбала наша фірма, але я хотів додому з теплим світлом.
На максимуму світить як 150ватна лампочка, тобто дайбоже. Приємно здивувало, що з коробки майже повністю заряджений. З вечора п'ятниці до ранку неділі він пропрацював в середньому режимі освітлення приблизно 6 годин, і розрядився з заводського заряду меньш ніж на чверть.
Саме цей ліхтар ще не заряджав, але скажу за досвідом тих що на роботі — заряджається дуже довго, і не аби яким блочком. Тобто, якщо ви його підключити до сучасного блочка 33вата та вище - він його не заряджатиме. Хоч тиждень тримайте - лампочка заряду блиматиме, але не заряджатиме. Треба звичайний дішманський блочок за 120 гримень або через повербанк. Заряджатиметься приблизно 10-12 годин до повного, а світитиме майже добу. 7200 акции же ж!
Стосовно магніта - слабенький, з вертикальної поверхні сповзає.
Як функція повербанку - для галочки. Заряде якийсь кнопковий бабусяфон.
Оту залізяку з клеєвою основою навіть не чіпайте. Клей слабкий, відвалитися.
Всіх з Різдвом та Новим роком!- Переваги:
- Чудовий ліхтар на всі потреби. Тепле уютне світло.
- Недоліки:
- Не недолік, маючі на увазі об'єм акумуляторів - дууууже довга зарядка, та не будь-яким блочком.
- Продавець OAMAG
Дякуємо за відгук і за опис лампи )
Так, швидкої зарядки в лампі немає і вона бере від будь якого блоку живлення 5В.
Стосовно терміну зарядки, ми пропускали заряд через декілька тестерів і вони показували +\- один і той же результат, заряд від повного нуля до 100% - 8 годин, а ємність, яку він давав на розрядку, підключений до по павербенку - 7280 мАг - Сермягин В***
У меня первая зарядка заняла примерно 6-7 часов а вот вторая полный капец ! Идёт уже 15 часов и неизвестно когда кончится и заменить аккумулятор не возможно всё герметично
- Продавець OAMAG
Добрий день. Розібрати лампу можливо, доступ до акумуляторів відкривається після зняття білого плафону (можно обережно лезом гострого ножа підчепити). Але краще потестить її ще (розрядять повністю і зарядіть) воно буває проходить. Якщо що, з наступною поставкою можемо зробити вам заміну (тільки тоді не вскривайте лампу)
- Богдан Д***Відгук від покупця. Продавець: OAMAG. Колір корпусу: Синій
Очень крутая лампа, за свои деньги это вообще огонь!) вчера без свет сидели, на минимальной яркости проработал 4 часа и даже индикатор не уменьшился ни на 1 позицию. Держит реально очень долго. Светит очень ярко, есть 3 режима яркости. Даже на самой минимальной довольной ярко в темном помещении
- Переваги:
- Яркий, долго держит заряд, хороший магнит, удобный.
- Недоліки:
- Пока что их нет :)
- Продавець OAMAG
Дякуємо за відгук. Дуже раді що лампу стала в нагоді )
- Сергій К***Відгук від покупця. Продавець: OAMAG. Колір корпусу: Синій
Дуже сподобалась лампа. Купував таку лампу двічі. Товаришу на подарунок і собі для користування в домашньому господарстві. Дуже потужна, може працювати як Power Bank.
Як на мене, то головна перевага — це батарея 18650. Дуже поширена, при необхідності легко замінити.
Перша лампа прийшла з теплим світлом. Друг замовив теж таку. Але помилково прислали з холодним світлом. Мені не сподобалося. Продавець запропонував мені замінити її безкоштовно на лампу з теплим світлом. Я погодився і замінили без проблем.
Дякую магазину Розетка і продавцеві за оперативність і увагу до клієнтів.- Переваги:
- Яскрава, декілька режимів освітлення, магнітне кріплення, поширена батарея
- Недоліки:
- З холодним світлом не сподобалось, а так більше недоліків не виявив
- Продавець OAMAG
Дякуємо вам за відгук. Приємного користування
- Александр К***Відгук від покупця. Продавець: OAMAG. Колір корпусу: Синій
Светит огонь! Как для небольшого плафончика.)
- Продавець OAMAG
- ІннаВідгук від покупця. Продавець: OAMAG. Колір корпусу: Синій
Ліхтар надзвичайно яскраво освітлює оселю. Можливо, й навіть напевно, є якісь яскравіші альтернативи, але у порівнянні з кільцевими лампами (зокрема 33 см. діаметру) чи різними варіантам інших ліхтарів, що є у використанні, цей пристрій однозначно виграє. Тривалість заряду ще не знаю, оскільки ліхтар побув в експлуатації декілька годин на максимальній потужності й розрядився лише на одну позначку. Хоча така повільне розрядження обнадійливе.
- Переваги:
- Яскравість і широке охоплення світловим спектром, якщо прилаштувати під люстру.
- Недоліки:
- Відсутня інструкція з використання.
- Продавець OAMAG
Дякуємо за відгук. Приємного користування.
- АлексейВідгук від покупця. Продавець: OAMAG. Колір корпусу: Синій
Отличная лампа, весьма выручает во время отключений света. В отличии от дешевых фонарей очень яркая и аккумулятор держит долго даже на максимальной яркости.
Имеет функцию обратной зарядки, т.е. может работать как павербанк.- Переваги:
- Яркая, емкий аккумулятор
- Олег Д***Відгук від покупця. Продавець: OAMAG. Колір корпусу: Синій
Перевершила очікування! Дійсно крута якість, я приємно вражений. Лампа зібрана дуже якісно, її просто приємно тримати в руках, відчувається рівень інженерної роботи. Світить яскраво, наявність трьох режимів дозволяє зручно налаштувати світло під себе. Також дуже порадувала обслуговування. 10/10!
- Переваги:
- Дійсно крута якість
- Недоліки:
- Потребує додатково купувати зарядний пристрій якщо у вас його немає
- Продавець OAMAG
Дякуємо за відгук!
- Паникарская И***Відгук від покупця. Продавець: OAMAG. Колір корпусу: Синій
Гарна штука, другий рік працює
- Переваги:
- Зручний
- Недоліки:
- Сідає за 2-3 години
- Продавець OAMAG
- Ірина В***Відгук від покупця. Продавець: OAMAG. Колір корпусу: Синій
Лампа світить дуже добре і довго, що найголовніше. Одного заряду вистачає до 12 годин. На приміщення до 40м світить відмінно. Магніт дозволяє кріпити будь де
- Переваги:
- Яскраве світло, світить довго
- Недоліки:
- Заряджається біля 6годин
- Продавець OAMAG
- Наталя Б***Відгук від покупця. Продавець: OAMAG. Колір корпусу: Синій
Дуже задоволені лампою. Повністю відповідає характеристикам:
- міцний магніт
- дуже яскраве тепле світло, на середньому режимі освітлює повністю комнату 19 м2, як звичайна лампа, немов світло і не вимикали
- заряду вистачає на 2 дні приблизно, сумарно за цей час світить 10-12 годин, потім залишається 2 риски на заряді.- Переваги:
- Повністю задоволені, описала вище.
- Недоліки:
- Через 1-1.5 години роботи лампи світло починає плавно згасати, напевно так працюють діоди, але якщо лампу вимкнути, та включити заново, то повертається яскраве світло знову, не заважає це.
- Продавець OAMAG
Дякуємо за відгук)
- АндрійВідгук від покупця. Продавець: OAMAG. Колір корпусу: Синій
Дуже гарний, та якісний ліхтар. Комфортне, та яскраве світло, навіть на середній яскравості. Повна яскравість це аналог лампи на 100-120 ват. Великий акумулятор функція павербанку великий плюс. Гачок надійний, магніт досить потужний, що правда на гладких поверхнях може ковзати. Швидка відправка, гарна упаковка. Замовив один, потім дозамовив ще один.
- Переваги:
- Якісний, яскравий, комфортне тепле світло, великий акумулятор.
- Ігор П***Відгук від покупця. Продавець: OAMAG. Колір корпусу: Синій
купили собі і по штуці батькам - користуємось уже який рік. Наша ще й падала безліч разів але нічого - тримається.
Із нюансів єдине що - На першому екземплярі якось одразу силиконова заглука випала, вставити її взад був геморой ще той, а без неї фіг включиш ліхтар, але то думаю мої лапки- Переваги:
- Довго тримає заряд, крючок, магніт, яскравий режим достатній, щоб освічуючи стелю отримати дуже комфорне розсіяне освітлення, павербанк, type-c
- Вероника В***Відгук від покупця. Продавець: OAMAG. Колір корпусу: Синій
Відгуки не пишу, але тут ледь стримуюсь)))) це просто знахідка,купили спочатку одну, а через тиждень ще одну. Вистачає заряду на 4 години вимкнення світла ( освітлює кімнату 18 ). Світло приємне. Велика перевага магніт можна закріпити на будь-яку поверхню з металу .
Один у кімнаті , один на кухні і квартира повністю освітлена)) приємна ціна за таку якість))- Переваги:
- Вбудований акумулятор
- Недоліки:
- Поки не виявлено
- Продавець OAMAG
Дякуємо за відгук. Дуже приємно що приділили час для коментаря. Обіцяємо знижку на наступне замовлення )
- Виталий П***Відгук від покупця. Продавець: OAMAG. Колір корпусу: Синій
Дуже хороша лампа. В мене двокімнатна квартира. Вистачає світла на обидві кімнати
- Продавець OAMAG
- Людмила С***Відгук від покупця. Продавець: OAMAG. Колір корпусу: Синій
Дуже чудова лампа.Все подобається
- Анастасия Л***Відгук від покупця. Продавець: OAMAG. Колір корпусу: Синій
Очень классная! Освещение бомба !!!
- Продавець OAMAG
Дякуємо за відгук. Хай служить вам довго
- Степан Л***Відгук від покупця. Продавець: OAMAG. Колір корпусу: Синій
Супер ГУД
Дякуємо )
- марина К***Відгук від покупця. Продавець: OAMAG. Колір корпусу: Синій
Гарна лампа , світить чудово .
- НаталяВідгук від покупця. Продавець: OAMAG. Колір корпусу: Синій
Лампа просто супер! Діаметр невеличкий, але освітлює всю кімнату. Дуже задоволена. Дякую продавцю. Швидко відправив, якість на всі , характеристика співпадає.
- Переваги:
- Яскрава, потужна
- Продавець OAMAG
Дякуємо за відгук, приємного користування )
- Роман М***Відгук від покупця. Продавець: OAMAG. Колір корпусу: Синій
Вже є така лампа. Тут ще одну.. дуже якісна лампа .така само працює вже 2й рік без нарікань. Ярко і довго світить . Раджу.
- Переваги:
- Ярко і довго світить , сильний магніт .
- Сергей Ш***Відгук від покупця. Продавець: OAMAG. Колір корпусу: Синій
Супер!!!!
Дякуємо )
- Владимир Г***Відгук від покупця. Продавець: OAMAG. Колір корпусу: Синій
Справді потужний фонарь. На низькій яскравості світить довго.
- Переваги:
- Потужний аккумулятор
- Продавець OAMAG
- Петро Г***Відгук від покупця. Продавець: OAMAG. Колір корпусу: Синій
Все класно, особливо раджу військовим стане в нагоді
- Переваги:
- Довго світить, режими, однієї на освіщення бліндажу на другому режимі з головою вистачить . Плюс при аварійних відключеннях саме те
- Продавець OAMAG
Дякуємо за відгук. Бажаємо щоб лампа працювала і допомагала наближати нашу перемогу.
- Маргарита Ю***Відгук від покупця. Продавець: OAMAG. Колір корпусу: Синій
Гарна якість, зручний у використанні. Користувались активно при довготривалих відключення світла напротязі року. Працює добре!
- Переваги:
- Зручне кріплення, швидко заряджається, можна використовувати у якості павербанку, що теж іноді важливо)
- Продавець OAMAG
Дякуємо вам за відгук
- Світлана Д***Відгук від покупця. Продавець: OAMAG. Колір корпусу: Синій
Товаром задоволені! Рекомендую!
- Переваги:
- Гарно світить, є різні режими. Тримає заряд добре. Вистачає на декілька днів.
Дякую вам за відгук
- Ірина Я***Відгук від покупця. Продавець: OAMAG. Колір корпусу: Синій
Дуже і дуже задоволена цим ліхтарем. Потужний, різні режими, тримає довго. І продавець дуже приємний.
- Переваги:
- Топовий ліхтар!
- Продавець OAMAG
Дякуємо за відгук, на наступне замовлення обіцяємо вам знижку)
- Анатолий М***Відгук від покупця. Продавець: OAMAG. Колір корпусу: Синій
Все Ок!
- Продавець OAMAG
Дякуємо за відгук, на наступне замовлення обіцяємо вам знижку
- Павло Д***Відгук від покупця. Продавець: OAMAG. Колір корпусу: Синій
Чудовий ліхтар.Світить потужно,заряд тримає довго
- Анастасія М***Відгук від покупця. Продавець: OAMAG. Колір корпусу: Синій
Просто рятувальна штука в блекаут, світить аж сліпить
- Переваги:
- Зручно кріпиться на магніт і вішачок
- Недоліки:
- Не знайшла
- Продавець OAMAG
- Олександра М***Відгук від покупця. Продавець: OAMAG. Колір корпусу: Синій
Чудова лампа. Дуже добре працює.
- Переваги:
- Виручає, коли немає світла