- Роман П***Відгук від покупця. Продавець: LUJO. Кількість кольорів: 48
Брал в группу 4 набора для детского творчества. Много чего от бумаги зависит… Используем плотную бумагу А4 (160г/м2) для цифровой печати. Годная для стоковых работ, для освоения техники, бумага со своими нюансами. Поэтому, лучше специализированную, если серьезно подходить к творчеству, проверено опытом. Раньше для скетчинга мы использовали стандартные материалы (акварель и карандаши), о таких фломастерах ребенок мог только мечтать. Сейчас в области индустриального дизайна и архитектуры такой тип двустороннего фломастера (с широким наконечником) – очень продвинутый художественный материал, поэтому нужно ребенку привыкать и к такому графическому материалу, и технику осваивать. Это не просто фломастеры для детских забав.
Большое спасибо за быструю работу продавцу, за оперативность и внимательность!- Переваги:
- Очень достойный и недорогой графический материал. Цвета яркие, насыщенные.
- Долина М***Відгук від покупця. Продавець: LUJO. Кількість кольорів: 60
Чудовий уважний продавець, якісний товар за доступну ціну, швидка відправка.
Буду замовляти ще.- Переваги:
- Всі маркери цілі, чудово заправлені, сухих не було, яскраві кольори. Одним словом рекомендую. В подарунок відправили білу ручку.
- Недоліки:
- В набір не входить блендер і підставка, але вони і не вказані в комплекті, але зверніть увагу
- Продавець LUJO
Доброго дня! Дякуємо Вам за позитивний відгук, це дуже важливо для роботи нашого магазину! Будемо раді бачити Вас нашим постійним клієнтом! Додаткові деталі Ви завжди можете дозамовити у нас в магазині. При підтвердженні замовлення наш менеджер Вам запропонує необхідні товари для творчості і проконсультує з цього приводу. З повагою команда магазину, LUJO!
- Вжесінська Л***Відгук від покупця. Продавець: LUJO. Кількість кольорів: 200
Донці приніс Санта Клаус набір в 200 штук! якість чудова, всі маркери на місці, обслуговування чудове, дуже приємна дівчина на звʼязку. Це наше друге замовлення в цьому магазині, перші маркети в 100 штук замовляли років 3-4 назад і вони досі чудово малюють, захотілось чогось особливого, тому зупинились на кількості 200 штук. Дякуємо. Обовʼязково повернемось.
- Новикова Ю***Відгук від покупця. Продавець: LUJO. Кількість кольорів: 80
Очень довольна покупкой. Хорошие спиртовые маркеры для скечинга. Блокнот тоже очень понравился. Хорошая плотность бумаги, очень удобный.
Покупала набор 80 цветов - палитра на фото.- Переваги:
- Яркие, сочные, хорошее соотношение цена-качество
- Продавець LUJO
Доброго дня, Юлія! Дякуємо Вам за позитивний відгук, це дуже важливо для роботи нашого магазину! Будемо раді бачити Вас нашим постійним клієнтом! З повагою команда магазину, LUJO!
- Елеонора Н***Відгук від покупця. Продавець: LUJO. Кількість кольорів: 60
При малюванні чутно скрипи об аркуш через міцний стержень. Звикла до більш тонших та загострене на кінці маркерів, але то діло звички, товаром повністю задоволена.
- Переваги:
- Багато різноманітних кольорів, хороша якість відносно ціни
- Недоліки:
- Товстий кінчик
- ТетянаВідгук від покупця. Продавець: LUJO. Кількість кольорів: 30
Чудові маркери, відправили в день замовлення. Продавця та товар рекомендую
- Переваги:
- Гарна ціна по акції, якісні маркери, додали подарунком білу ручку та 2 лінери
- Недоліки:
- Не виявила
- Галина Т***Відгук від покупця. Продавець: LUJO. Кількість кольорів: 48
Маркеры очень хорошо пишут, красивые цвета в комплекте: и светлые, и тёмные. Магазин предложил возможность оплаты на карту, комплект маркеров отправили Новой почтой в картонной коробке, чтобы не повредились при транспортировке! Спасибо большое!
Впечатления только позитивные!- Переваги:
- Качество маркеров, хороший набор цветов, обслуживание заказов
- Олена Б***Відгук від покупця. Продавець: LUJO. Кількість кольорів: 80
Маркери супер
- Надежда П***Відгук від покупця. Продавець: LUJO. Кількість кольорів: 40
Отличные маркеры, рекомендую.
- Ольга П***Відгук від покупця. Продавець: LUJO. Кількість кольорів: 200
Заказ пришел быстро. Все хорошо.
- Тетяна Г***Відгук від покупця. Продавець: LUJO. Кількість кольорів: 100
Отримали все вчасно. Продавця рекомендую.
- Продавець LUJO
Тетяна, дякуємо за ваш відгук! Сподіваємось і надалі бачити Вас у числі наших клієнтів!
- АленаВідгук від покупця. Продавець: LUJO. Кількість кольорів: 48
Маркёры хорошие, цвета яркие. Доставка быстрая. Единственное, на фото обзорах были ручка и ещё два маркера для создания теней и контура, и подставка пластиковая с ячейками для маркёров. В моём комплекте только 40 маркёров и сумочка.
- Петро С***Відгук від покупця. Продавець: LUJO. Кількість кольорів: 262
Дякуємо за маркери, які малюють добре і в яких багато фарби. Покупкою дуже задоволені!!!
- Переваги:
- Купували маркери 262шт 5.05.2025р. Дитина задоволена, дуже дякує. Всі фломастери малюють добре. Намалювала одразу сову.
- Недоліки:
- В комплекті не було лише тільки викраски, але це нічого, зробили її самі. І один лайнер не малює.
- Олег К***Відгук від покупця. Продавець: LUJO. Кількість кольорів: 262
Чудові маркери! Вони дуже приємні - гладкі, обтічні, немає ніяких зайвих стиків. Ковпачки знімаються гладко та м'яко, при цьому щільно сидять на корпусі.
- Переваги:
- Шикарна палітра! Рука не втомлюється від довго малювання ними.
- ТетянаВідгук від покупця. Продавець: LUJO. Кількість кольорів: 30
Замовляла маркери в пакуванні 30 штук. Дитині все сподобалось, також в упаковці були чорна і біла ручка в подарунок
- Переваги:
- Якісні. Подарунок. Швидка доставка
- Недоліки:
- У продавця на пакуванні 48 штук зображені маркери з іншим логотипом. І ціна відповідно дешевше. Тобто в одному оголошенні різні маркери?
- Продавець LUJO
Доброго дня, Тетяно!Дякуємо Вам за позитивний відгук, нам дуже приємно що Ви залишились задоволенні покупкою у нашому магазині та будемо раді бачити Вас нашим постійним клієнтом. З приводу 48 маркерів, це зовсім інший продавець, який використовував наші фото і продавав інші маркери. Ми вже неоднаразово залишали скаргу та просили видалили продавця наші фото та замінити на те що продає, але не отримували відповідей.
Ми магазин LUJO який цінує своїх покупців та завжди надає якісний товар,який відповідає фото на сайті. Ще раз дякуємо за відгук! З повагою команда магазину LUJO!
- Богдана К***Відгук від покупця. Продавець: LUJO. Кількість кольорів: 48
Дуже класні маркери!!! Ми задоволені!
- Олена Д***Відгук від покупця. Продавець: LUJO. Кількість кольорів: 48
Дуже сподобались маркери.
Яскраві, рівномірно наносяться, не наслоюються, як звичайні фломастери, зручно відкривати, не тугі.
Додатково запропонували підставку, з нею дійсно зручніше, у кожного маркера своє місце,не роз'їзджаються.- Переваги:
- Швидка доставка, дуже приємний продавець, якісний товар
- Анна С***Відгук від покупця. Продавець: LUJO. Кількість кольорів: 48
Гарний товар. Дітям дуже сподобалося! Дякую
- Виктория Р***Відгук від покупця. Продавець: LUJO. Кількість кольорів: 168
Купувала на подарунок, маркери чудові, багато кольорів з обох боків, є зручна сумочка для зберігання. Подарунок сподобався. Доставили швидко, відправка в день замовлення. Менеджер після покупки поцікався чи все добре. Дякую! Рекомендую!
- Переваги:
- Багато кольорів, зручна сумка,
- Володимир М***Відгук від покупця. Продавець: LUJO. Кількість кольорів: 120
Маркери гарної якості. Менеджер магазину допомогла з підбором.
Дочка дуже задоволена.- Недоліки:
- Федирко Т***Відгук від покупця. Продавець: LUJO. Кількість кольорів: 30
Чудові набори маркерів. Яскраві кольори. Дякую за обслуговування.
- Катерина Г***Відгук від покупця. Продавець: LUJO. Кількість кольорів: 80
Купувала як новорічний подарунок. Прекрасні маркери для початківців, які мріють почати малювати скетчи, але не знають який продукт обрати вперше.
Хороша якість, велика палітра кольорів (купувала на 80 шт). Усі маркери добре пишуть, ніяких проблем не було.
Дякую за товар та хороше обслуговування.- Переваги:
- Якість, ціна, велика палітра.
- Недоліки:
- Перший час маркери доволі сильно перебиваються на іншу сторону паперу.
- Продавець LUJO
Катерина, дякуємо за відгук!
Так, дійсно маркери можуть переводитись, але це абсолютно нормально для професійних маркерів з великим наповненням чорнил та яскравим пігментом. Саме із-за цього створюються насичені малюнки :) Рекомендуємо до використання цупкий папір, він допоможе уникнути переведення малюнку на наступну сторінку, кольори будуть круто змішуватись між собою (переходи та градієнти) та сам малюнок не бути "плавати", бо маркери дуже вологі)
- Анастасія Ш***Відгук від покупця. Продавець: LUJO. Кількість кольорів: 48
Задоволена сервісом і якістю на всі 100%. Обміняли маркери, які повторювались, і поклали приємний подарунок у вигляді маркерів, підставки і гелевих ручок. Маркери якісні, плотні, ними можна створити гарні малюнки.
- Переваги:
- Якісні, мокрі маркери, які прослужать довго. Упаковано в акуратну сумочку, прошиту.
- Недоліки:
- Немає, все супер
- Продавець LUJO
Анастасія, вдячні за Ваш відгук! Будемо раді бачити Вас серед наших постійних клієнтів!
- Роман Д***Відгук від покупця. Продавець: LUJO. Кількість кольорів: 48
Маркери сподобались: багато кольорів, яскраві. Доставка швидка, продавець чемний.
- Переваги:
- Яскраві, багато кольорів
- Недоліки:
- Переходить колір не тільки на наступну сторінку, а й на наступний аркуш, але можна підкласти папірчик щоб запобігти цьому. Відчувається запах спирту.
- Продавець LUJO
Роман, дякуємо за відгук!
Так, маркери дійсно передруковуються на тонкому папері, адже це не звичайні сухі фломастери, які вийдуть з ладу за декілька місяців, це професійні маркери з насиченим пігментом та спиртовою основою. Вони можуть роками слугувати і гарно малювати.
Любі професійні маркери для малювання треба використовувати на цупкому папері, наприклад гарно підходить акварельний папір. Спробуйте використати цупкий папір :)
З приводу запаху - новим маркерам треба трошки часу щоб вивітрився аромат
- Алла О***Відгук від покупця. Продавець: LUJO. Кількість кольорів: 60
Рекомендую, маркери дійсно якісні, яскраві кольори, гарно малюють. Дитина вже майже рік користується
- Переваги:
- Яскраві
- Недоліки:
- Не виявила
- Продавець LUJO
Алла, дякуємо за Ваш відгук! Ми дуже щасливі чути, що вже цілий рік Ваша дитина насолоджується малюванням цими маркерами :) Сподіваємось і надалі бачити Вас у числі наших клієнтів!
- Рожкова С***Відгук від покупця. Продавець: LUJO. Кількість кольорів: 100
Приятно иметь дело с продавцом: всегда на связи, все вопросы решают быстро и с уважением к покупателю. Продавца рекомендую. За выполненный заказ спасибо.
- Переваги:
- Хороший набор.
- Продавець LUJO
Світлана, дякуємо за Ваш відгук і за позитивну оцінку нашого швидкого обслуговування! Нам дуже приємно чути такі слова, ми стараємось для Вас :) Будемо раді бачити Вас серед наших постійних покупців!
- Назар Ш***Продавець: LUJO. Кількість кольорів: 48
Маркери топ
- Переваги:
- Думав купляти 80 але 40 капєц як достатньо
- Продавець LUJO
Дякуємо за відгук! Маркерів багато ніколи не буває :) Раді бачити Вас в числі наших клієнтів! Гарного дня!
- Попов А***Відгук від покупця. Продавець: LUJO. Кількість кольорів: 60
Всё супер!!!
- ІваннаВідгук від покупця. Продавець: LUJO. Кількість кольорів: 60
Дякую гарно за швидку оперативну доставку
Самі маркери круті,перевірили всі - пишуть яскраво! Звичайно, вони перебивають на звичайному не спеціальному для них аркуші і краще щось підкласти,щоб стіл чи парта не стали різнобарвними теж,бо витерти не легко ( перевірено мною).
Рекомендую і продавця, і товар даний- Переваги:
- Багато кольорів ,зручна сумка для зберігання,гарний дизайн
- Недоліки:
- Не має
- Лілія П***Відгук від покупця. Продавець: LUJO. Кількість кольорів: 48
Дякую за якісне обслуговування!
Моя донька просто в захваті від маркерів.
Вони відмінної якості та ще й в зручній сумці.
Бажаю Вам багато вдячних покупців!
Адже Ваші товари приносять щастя дітям!- Переваги:
- Широка палітра кольорів
- Александра Л***Відгук від покупця. Продавець: LUJO. Кількість кольорів: 60
Очень качественно
- Продавець LUJO
Доброго дня! Дякуємо Вам за позитивний відгук, це дуже важливо для роботи нашого магазину! Будемо раді бачити Вас нашим постійним клієнтом! З повагою команда магазину, LUJO!
- Дарья И***Відгук від покупця. Продавець: LUJO. Кількість кольорів: 48
Пришли очень быстро! Упакованы хорошо проверяла на почте, выборочно пару штук пишут отлично отдельное спасибо девочке менеджеру, которая очень хорошо все объяснила, рассказала, приятно общаться с людьми, которые знают свою работу и все отлично рассказывают! Покупала ребенку 14 в художественную школу. Все отлично надеюсь прослужат долго
- Переваги:
- Цена, качество. Отдельное спасибо за консультацию.
- Недоліки:
- Пока нет, надеюсь и не будет
- Продавець LUJO
- Дария К***Відгук від покупця. Продавець: LUJO. Кількість кольорів: 60
Классный качественные маркеры, ребёнку понравились!
- Татьяна Р***Відгук від покупця. Продавець: LUJO. Кількість кольорів: 48
Дуже класні маркери, діти зацінили)))
Ціна та обслуговування також порадували)- Переваги:
- Недоліки:
- Не має
- Продавець LUJO
- Ганна Р***Відгук від покупця. Продавець: LUJO. Кількість кольорів: 48
Гарні спиртові маркери! Перед початком малювання, рекомендую робити викраски, щоб розуміти, як колір буде виглядати на папері. Брала набір 40 шт., всі класно пишуть!
- ЮлияВідгук від покупця. Продавець: LUJO. Кількість кольорів: 80
Гарні маркери, донька задоволена. Користується вже три місяці, досі як нові. Також дякую магазину, адже товар був дуже швидко відправлений навіть у такі тяжкі часи.
- Переваги:
- Гарно малюють вже на протязі 3 місяців, не висихають
- Продавець LUJO