- Иван М***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Фіолетовий
Дуже класний
- Продавець Pristavkin Dim
Доброго дня! Щиро вдячні за покупку і відгук! Ми дуже раді що Вам сподобалось! Користуйтесь із задоволенням!
- Тетяна Л***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Чорний з рожевим
Замовляла два чохли на дуалсенс.
Прийшли швиденько)
Самі чохли дуже якісні , це відчувається з першого дотику)
І дуже подобається дизайн- Переваги:
- Недоліки:
- Тепер не можу заряджати через зарядну станцію, бо геймпад став трішки товстішим.
Але для мене це не проблема а навпаки мотивація купити новенькі гарні підставки для геймпадів.
- Продавець Pristavkin Dim
- Яна К***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Чорний з червоним
Приємний на дотик, зручний.
- ТетянкаВідгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Рожевий
Якість
- Переваги:
- Приємний на дотик
- Продавець Pristavkin Dim
- ТетянкаВідгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Чорний з червоним
Якість
- Переваги:
- Приємний на дотик
- Продавець Pristavkin Dim
- Вадим Г***Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Фіолетовий
Добре сідає на Джой.Зручний.