- Єлизавета С***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Коричневий
Гарні, підійшли супер
- Продавець Pristavkin Dim
Доброго дня! Щиро вдячні за покупку і відгук! Ми дуже раді що Вам сподобалось! Користуйтесь із задоволенням!
- Єлизавета С***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Чорний з червоним
Все супер, мають гарний вигляд та чудово тримаються на приставці
- Переваги:
- Швидко
- Продавець Pristavkin Dim
- Анастасія Б***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Чорний з білим
Дуже милі та приємні на дотик
- Продавець Pristavkin Dim
- Максим Д***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Чорний з білим
Гарне обслуговування
- Продавець Pristavkin Dim
- Аліса К***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Чорний з червоним
Чудові накладки на джойстики. На стімдек налазать туго.
- Ірина С***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Жовтий
Чудова якість
- Продавець Pristavkin Dim
- Ірина С***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Чорний з червоним
Дуже якісно!
- Переваги:
- Зручно, гарно
- Продавець Pristavkin Dim
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Чорний з білим
Мені подобається
- Продавець Pristavkin Dim
- Марина Д***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Чорний з червоним
Дуже сподобались накладки, підходять не тільки для Nintendo а й для геймпадів
- Дар'я Б***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Рожевий
Чудові, добре підійшли і гарно виглядають
- Продавець Pristavkin Dim
- Мария Я***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Світло-коричневий
просто супер выглядят
- Продавець Pristavkin Dim
- Тімур П***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Світло-коричневий
Дуже гарна якість дуже сподобалось
- Продавець Pristavkin Dim
Доброго дня! Щиро вдячні за покупку і відгук! Ми дуже раді що Вам все сподобалось! Користуйтесь із задоволенням!
- Тімур П***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Коричневий
Дуже гарна якість дуже сподобалось
- Продавець Pristavkin Dim
- АлександрВідгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Чорний з рожевим
Звичайні силіконові накладки, приємні на дотик.
- Продавець Pristavkin Dim
- Юлія С***Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Чорний з рожевим
Милі накладки для стіків nintendo
- Переваги:
- Товар якісний, приємні ціни
- Недоліки: