Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про Якісний захисний силіконовий чохол Spider-Man Black для геймпаду Sony DualSense PS5 + накладки на стіки [466129464]

Оцінка користувачів 5/5
  • Олександр К***

Товар повністю відповідає опису

• Продавець  Pristavkin Dim

Доброго дня! Щиро вдячні за покупку і відгук! Ми дуже раді що Вам сподобалось! Користуйтесь із задоволенням!

• Юлія Б***

Чохол якісний, прийшов швидко
    Рекомендую

Переваги:
    Добре прилягає до геймпаду
    Недоліки:
    Відсутні
    • Продавець  Pristavkin Dim

• Денис

Замовляв на подарунок.
    Якість вартує своїх коштів, покупкою цілком задоволений. Дякую за сервіс та якість.

• Вихристюк О***

Якість відмінна! Рекомендую.

• Дмитрий М***
    Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Чорний

Чехол хорошего качества, отлично подходит под Геймпад ПС 5, на геймпаде не ерзает, отлично подходит по размеру и приятно ощущается в руках.

Переваги:
    Хорошее качество, отлично подходит по размеру, приятный на ощупь, не ерзает.
    Недоліки:
    Отсутствуют.
    • Продавець  Pristavkin Dim

Доброго дня! Щиро вдячні за покупку і відгук! Ми дуже раді що Вам все сподобалось! Користуйтесь із задоволенням!

• Тетяна П***
    Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Чорний

Стильний та якісний чохол;)

• Юлія Ц***
    Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Червоний

Дуже класний і якісний чехол для фанатів PS5 та Людини-Павука! Підійшов ідеально, «Санта» угодив з подарунком дитині, і батьки теж грали )) Дякую Розетці і магазину Pristavkin Dim! Дуже швидко отримали на найближчому відділенні Розетки

Переваги:
    якісний, цупкий, не ковзає

• Рустам З***
    Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim. Колір: Червоний

Чохол дуже якісний, дитина у захваті!)

Переваги:
    Якість