Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Підігрівач та стерилізатор з пультом керування Easy DUO Baby на 2 пляшечки TY-899, блакитний

Оцінка користувачів 4.5/5
  • Юлианна
    Відгук від покупця. Продавець: DZYGARI. Колір: Блакитний

Начал течь,дисплей толком не работает.Сам себе выставляет температуру

Переваги:
    Нету
    Недоліки:
    Одни сплошные недостатки
  • Виктория С***
    Відгук від покупця. Продавець: DZYGARI. Колір: Блакитний

Товар must have. Допомогає у побуті. Все працює.

Переваги:
    Легкість у користуванні.

Вітаємо, Вікторіє!

Щиро дякуємо за відгук
      Раді чути, що підігрівач і стерилізатор Easy DUO Baby став для вас справжнім помічником у щоденних турботах. Такі слова надихають нас працювати ще краще!

З найкращими побажаннями,
      команда DZYGARI

• Анна Б***
    Відгук від покупця. Продавець: DZYGARI. Колір: Блакитний

Получила,когда подключила сенсор не работает кнопки,пульт не реагируют х***я полная не могу пользоваться

Переваги:
    Симпатичный дизайн
    Недоліки:
    Получила,когда подключила сенсор не работает кнопки,пульт не реагирует так же,светится табло а работает по факту одна кнопка вкл.выкл. разочарована . Не первый раз покупаю в розетке и получаю х***ь . НЕ РЕКОМЕНДУЮ
    • Продавець  DZYGARI

Вітаємо, Анно!

Шкода, що зіткнулися з подібною ситуацією. Наш відділ якості оперативно зв’язався з вами для вирішення питання, і дійсно, був підтверджений виробничий брак. Проте ваш пристрій має офіційну гарантію, згідно з якою ми здійснили швидку заміну на нову модель.

Сподіваємось, що ви залишились задоволені сервісом та користуєтесь новим пристроєм із комфортом
      Будемо вдячні за зворотній зв’язок — нам важливо знати, що тепер усе працює добре.

З найкращими побажаннями,
      команда DZYGARI

• Дарина П***
    Відгук від покупця. Продавець: DZYGARI. Колір: Блакитний

Класний пристрій, рекомендую. Добре працює!

• Олена Д***
    Відгук від покупця. Продавець: DZYGARI. Колір: Блакитний

Зручний, місткий та функціональний. Мої рекомендації.

• Людмила В***
    Відгук від покупця. Продавець: DZYGARI. Колір: Блакитний

Хороший пристрій, мої 2 пляшечки добре підійшли до нього.

Вітаємо, Людмило!

Дякуємо за ваш відгук! Раді, що пристрій ідеально підійшов для ваших пляшечок. Нехай підігрівач і стерилізатор полегшує щоденний догляд за малюком і приносить лише позитивні враження!

• Вікторія С***

Рекомендую! Норм.

Вітаємо, Вікторіє!

Дякуємо за вашу рекомендацію! Раді, що підігрівач і стерилізатор вам сподобався. Нехай служить надійно і приносить лише задоволення у використанні!

• Яна К***
    Відгук від покупця. Продавець: DZYGARI. Колір: Блакитний

И цена приемлемая, и качество хорошее. Не пожалела о покупке, отлично справляется со своей задачей!

Вітаємо, Яно!

Дякуємо за ваш відгук! Дуже раді, що ви залишились задоволені покупкою. Приємно чути, що співвідношення ціни та якості вас повністю влаштувало, і підігрівач чудово виконує свою роботу.

Нехай цей помічник полегшує ваші щоденні турботи!

• Катя М***
    Відгук від покупця. Продавець: DZYGARI. Колір: Блакитний

Я дуже задоволена цим пристроєм. Відтоді, як ми перейшли на годування з пляшечки, він став просто незамінним, особливо вночі. Суміш в пляшечці завжди має стабільну температуру, не перегріваючись.

• Продавець  DZYGARI

Вітаємо! Дякуємо за відгук! Ми раді, що наш Підігрівач та стерилізатор з пультом керування Easy DUO Baby на 2 пляшечки TY-899 став вашим надійним помічником, особливо в такі важливі моменти. Стабільність температури — це комфорт і спокій для мами та малюка. Завжди готові допомогти вам!
      З повагою, команда DZYGARI