- ВідгукВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Midnight
Дуже поганий матеріал, пилюка клеїться, тяжко почистити, телефон виймається разом з кишенею.
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за відгук. Нам прикро, що чохол не виправдав ваших очікувань. Ми постійно працюємо над покращенням якості продукції, ваші зауваження передали у відділ контролю. З повагою команда ArmorStandart.
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Midnight
топовий чохол , максимально приємний та всередині мікрофібра
Представник постачальникаДоброго дня, Олександр! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Юрий К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Lilac
Отличный приятный на ощупь чехол всем рекомендую
- Недоліки:
Представник постачальникаДоброго дня, Юрій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Олег Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Midnight
Гарна якість, зробив помилку, купив чохол без мікрофібри за 400 грн, за 3 місяці(новий телефон), поцарапав усі бокові грані, як то телефону 10 років. Із цим все супер, щільне прилягання і фібра!
- Переваги:
- Щільне прилягання, мікрофібра
Представник постачальникаДоброго дня, Олег! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Андрей Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Violet
Забрал в точке выдачи не посмотрев. По факту всунули туда другой конфигурации чехол. Тот что дешевле.
- Недоліки:
- Не соответствует описанию.
Представник постачальникаДоброго дня, Андрій! Для вирішення вашого питання просимо звернутися в службу підтримки компанії: [email protected]. З повагою команда ArmorStandart
- Семен С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Midnight
Взагалі гарний чохол, доволі якісний та за приємну ціну.
- Переваги:
- Якість, ціна.
- Недоліки:
- Як на мене трішки важкувато нажимаються кнопки.
Представник постачальникаДоброго дня, Семен! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.
- Андрей М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Midnight
Замовив чорного кольору, гарна якість, без швів, я задоволений.
- Переваги:
- Ціна, якість
- Денис С***Продавець: Rozetka. Колір: Turquoise
Заказал ярко-зелкный, а пришел фисташковый. Цвет в действительности не соответствует картинке