Відгуки покупців про Полиця для кухні. Полиця для мікрохвильової печі Мікро-1. Дуб Сонома
- Олена С***Відгук від покупця. Продавець: ViDiMeB. Ширина: 54. Колір: Дуб Сонома. Висота: 42
Стильна і практична
- Продавець ViDiMeB
Дякуємо за відгук та високу оцінку нашої роботи!
- Олександр Щ***Відгук від покупця. Продавець: ViDiMeB. Ширина: 54. Колір: Білий. Висота: 42
Товар не відповідає опису та фото продавця - на верхній видимій частині стійок відсутня торцева кромка, хоча на фото продавця вона присутня
- Переваги:
- Легка збірка
- Недоліки:
- Неуважність продавця до деталей
- Євген К***Відгук від покупця. Продавець: ViDiMeB. Ширина: 54. Колір: Дуб Сонома. Висота: 42
Прийшло пошкоджене. Продавець пише - не несе відповідальність за цілісність товару,
- Недоліки:
- Дефекти
- Продавець ViDiMeB
Дуже прикро, що у Вас залишилось негативне враження від купівлі товару... товар перед вілправлення перевіряється, після передачі товару перевізнику, за цілісність вдповідає перевізник, а покупцю потрібно перевірити, чи цілим доїхав товар... Ви купуєте новий виріб і повинні розуміти за що платите кошти... якщо товар пошкоджений - відмовляйтесь, ми самостійно розбираємось з НП, а Вам висиламо інший товар...
- Мария М***Відгук від покупця. Продавець: ViDiMeB. Ширина: 54. Колір: Бетон. Висота: 42
Сьогодні отримала поличку ,все супер, підійшла ідеально , все якісно ,дуже дякую за швидку відправку
- Продавець ViDiMeB
Дякуємо за відгук та високу оцінку нашої роботи!