Відгуки покупців про Підгузники для дорослих "Білосніжка" M (80-120 см об'єм стегон) 30 шт. (124684)
- Юлія Т***Відгук від покупця. Продавець: FarmHome. Розмір підгузків: XL
найкращі підгузники для дорослих з усіх можливих, швидка доставка
- Переваги:
- найкращі підгузники для дорослих з усіх можливих, швидка доставка
- Ирина П***Відгук від покупця. Продавець: Single. Кількість в упаковці: 30. Розмір підгузків: L
Якість на 5,
Сподобались,гарно поглинають вологу,не підтікають. - Людмила Л***Відгук від покупця. Продавець: Single. Кількість в упаковці: 30. Розмір підгузків: M
Отличное качество товара соответствует цене!!!
- Аркадій С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 18. Розмір підгузків: M
Памперсы отличные и качественные.
- Переваги:
- Качество
- Недоліки:
- Гет
Добрий день!
Отличные памперсы. Главное там крепятся на липучка а не на липкой ленте как у других.
- Переваги:
- Качество
Добрий день!
- Алексей С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 18. Розмір підгузків: L
Как пользователь, могу сказать что подгузники неплохие, только если вы не являетесь активным, для лежачих идеально. Просто нужно следить и при надевании расправлять резинки.
- Переваги:
- Держат влагу хорошо
- Недоліки:
- Много брака в пачке
Добрий день! Дякуємо за позитивний відгук стосовно нашої продукції. З приводу брака, просимо Вас зв'язатися з виробником за контактами, що зазначені на первинному пакованні.
- ВіраВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 18. Розмір підгузків: L
Практичні,добре утримують , відносно дешеві, легкі.
- Переваги:
- Легкий
- Недоліки:
- Можна сплутати сторони, котра з них поглинаюча
- Стахова О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 18. Розмір підгузків: M
Виконує свою функцію
Добрий день!
- Медведевська Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 18. Розмір підгузків: L
Хороші підгузки,хватає їх на 6 годин.
- Переваги:
- Дешевші ніж інші
- Недоліки:
- Світлана Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 18. Розмір підгузків: M
Тоненькі
- Переваги:
- Так собі...
- Недоліки:
- Тоненькі
Добрий день! Нам дуже жаль, що вас досвід використання нашою продукцією має негативний характер. Запевняємо вас, що всі товари виробництва ТМ Білосніжка проходять контроль та відповідають вимогам нормативних документів.
- Сергій Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 18. Розмір підгузків: M
Товар відмінний дуже сподобався.
- Оксана И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 18. Розмір підгузків: L
Підгузники сподобались.
Добрий день! Дякуємо за Ваш відгук стосовно нашої продукції.
- Костянтин К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 18. Розмір підгузків: XL
Все Ок.
- Переваги:
- Відмінний товар.Швидка доставка.
- Недоліки:
- Нема.
- Галина Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 18. Розмір підгузків: M
дуже задоволена. гарні підгузники, дихаюча структура, м ягенькі. рекомендую.
- Переваги:
- дуже хороші підгузники. діхаючі.
- Недоліки:
- нема
- Леся Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 18. Розмір підгузків: M
Мама лежача вже 2,5 роки, підгузків перепробувала немало. Легка "дихаюча" тканина, не створює парника, але гумки навколо слабенькі, до тіла не прилягають. Липучки погано прикріплені, часто відриваються.
- Переваги:
- "Дихаюча" тканина, не парить
- Недоліки:
- Липучки відриваються
Добрий день! Дякуємо за Ваш відгук стосовно нашої продукції. Сподіваємося, що й надалі Ви будете мати тільки позитивний досвід від її використання. Дякуємо за ваш відгук стосовно "липучек". Запевняємо, що ми звернемо увагу на це питання і будемо намагатися його вирішити.
- Чумак Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 18. Розмір підгузків: XL
Просто отвратительное качество !
- Переваги:
- Плохие !!!
- Недоліки:
- Редкосный хлам !!!
- Виктор А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 18. Розмір підгузків: M
Товар відмінний , доставлено вчасно !
- Сергій Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 18. Розмір підгузків: M
Підбирали довго, перепробували різних виробників. Це -- найкращий варіант по ціні-якості. Справді не протікають український виробник!
- Переваги:
- Не протікають
- Недоліки:
- За таку ціну немає.
- Виктория Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 18. Розмір підгузків: L
Очень слабые липучки, так же само качество оставляет желать лучшего.
В одной упаковке подгузники разной длины, что вообще странно.
Пробовали прикрепить скотчем, чтобы хоть как-то держались, так даже скотч не держится на ткани.
Использовать можно на пару часов, не более.- Переваги:
- цена
- Недоліки:
- качество
- Ковалёв А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 18. Розмір підгузків: L
подходит только если человек ходит по-маленькому. Крайне слабые липучки, в плане лепятся хорошо но вот ткань на них как вата, малейшее усилие и все порвано.
- Переваги:
- нету
- Недоліки:
- цена, липучки, тонкая подкладка
- ЛюдмилаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 18. Розмір підгузків: L
Пользовались подгузниками Тена, Сени, последнее время перешли на Эвони. Не было в наличии Эвони и черт дернул заказать это изделие. Это самые отвратительные подгузники из всех, что когда-либо пользовались. Впитываемость плохая, фасон - такое впечатление, что производитель пытался изо всех сил сэкономить материалы, липучки слабые. Я не знаю, как можно поставить этому изделию 5*. Ну разве что если до этого пользоваться тряпками и после них перейти на подгузники. ПРОДУКТ НЕ РЕКОМЕНДУЮ!!!
- Переваги:
- таковых нет
- Недоліки:
- неудобный фасон, плохая впитываемость
- лілія м***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 18. Розмір підгузків: L
хороший товар. якість та ціна відповідають
- Переваги:
- зручні
- Недоліки:
- не помітила
- Елена Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 18. Розмір підгузків: L
Огромное спасибо за эти памперсы!Маме очень понравились.Хорошая форма,мягкие и самое главное сухо и по- максимуму комфортно.
- Переваги:
- Всё что нужно для лежачего человека.
- Недоліки:
- Нет.
- Сергей З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 18. Розмір підгузків: XL
Пользовались Depend Slip Normal XL 6 капель, но к сожалению больше поставок нет. Пришлось искать альтернативу для лежачего . Выбрал несколько разных производителей и стран. Эти пошли первыми. Просто ужас... протекают, хоть указано всё тех же 6 капель, тонкие. Не советую связываться с этим товаром. Лучший вариант если вы нашли себе то что подходит, закупите по больше. так как поиск новых это ужас.
- Переваги:
- Убедились что лучше покупать зарубежное по аналогичной цене
- Недоліки:
- Протекают
- Светлана М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 18. Розмір підгузків: M
Уже не первый год покупаем для мамы. Но эти не лучшие. Форма не устроила. Размер правильно выбрали. Иногда протекали за ночь.
- Переваги:
- Цена приемливая. Качество невыдерживает сравнения с др. производителями.
- Недоліки:
- Сложилось впечатление , что эти подгузники универсальные , т. е и для женщин и для мужчин.
- Галина Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 18. Розмір підгузків: M
Хорошие подгузники по впитываемости. Липучки слабоваты по сравнению с другими фирмами.
- Переваги:
- Впитываемости 4 часа
- Недоліки:
- Липучки
- Ольга К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 18. Розмір підгузків: L
Нікудишні, рвуться ще при одяганні, протікають, ніби дихаючі, але тіло все мокре, не витримують не лише ночі, а й дня. Користувалися досі Теna (теж не задоволені), найкращими виявилися Depend Slip Super Plus, з іншими поки не зрівняти.
- Переваги:
- Недоліки:
- Повний недолік
- МарияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 18. Розмір підгузків: L
Мне понравились подгузники. Очень хорошее крепление, много впитывают за время использования не протекали, мягкие. Спасибо за быструю доставку, товар пришел в идеальном состоянии
- Переваги:
- Не протекают, поверхность приятная
- Недоліки:
- Виктория Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 18. Розмір підгузків: L
Бпали не первый раз
- Переваги:
- Очень нравится, не протикает, крепкие застежки
- Недоліки:
- Не обнаружили
Хорошего качества, брали для бабушки
- Переваги:
- Не протикают ,ни в ходьбе, ни в лежачем состоянии , крепкие застежки, приятная цена
- Недоліки:
- Не обнаружили
Хорошего качества
- Гаевская-Ковалева Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 18. Розмір підгузків: M
Покупать подгузники начали где-то месяц назад. Тетя слегла и других вариантов не было. Белоснежку посоветовала медсестра, первый раз купили, так сказать, на пробу - не пожалели. Подгузники очень достойные. Сделаны качественно: не протекают, что самое важное; застежки спокойно выдерживают несколько расстегиваний/застегиваний. Также понравился материал из которого сделаны - та сторона, что касается кожи человека. Честно - переживала, что будут раздражения или натирания, но ничего подобного. Поэтому можно сказать "гипоаллергенный", приятный на ощупь, по отзывам тети дискомфорта никакого нет. Впитывают хорошо - как детские. Одеваем подгузник на несколько часов (уходит 3-4 подгузника за сутки) - тьфу-тьфу-тьфу - протеканий или "луж" внутри не было ни разу. Маркой довольны, буду покупать и дальше. Рекомендую
- Переваги:
- комфортный в носке, надежные застежки, нет протеканий, хорошо впитывает
- Недоліки:
- не наблюдала
- Уляна П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 18. Розмір підгузків: L
Не вбирають вологу,хворий як в калюжі,після сені то небо і земля.
Гроші на вітер.- Представитель поставщика
Якщо ви не проти, ми хотіли б отримати відповіді на кілька запитань, це допоїло нам краще з'ясувати ситуацію, а саме:
1. Скільки часу підгузок знаходився на хворій людині?
2. Де саме були підтікання?
3. Чи використовуєте Ви поглинальні пелюшки?
4. Якими підгузками Ви користувались раніш (якщо можна, точно вказати модель)?
- Мария Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 18. Розмір підгузків: M
Брала подгузники и пеленки этой же торговой марки для лежачего больного. Пользовались 3 месяца и осталась очень довольна. Отличный отечественный продукт, к тому же и за приемлемую цену. Рекомендую
- Переваги:
- Не протекают. Кожа остается сухой. Большая впитываемость. Липучки можно перестегивать несколько раз
- Недоліки:
- Не нашла
- Татьяна Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 18. Розмір підгузків: M
Пробовали подгузники нескольких производителей, Белоснежка понравилась больше других. Хорошо держит форму, отлично впитывает. Высокая наполняемость, но если подгузник переполнен, появляется запах.
- ЛинаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 18. Розмір підгузків: XL
Третий год покупаю подгузники для лежачей больной. Перепробовала, кажется, все, что есть на рынке. Долгое время брала Joly по акционной цене и была абсолютно довольна ими. Ради "чистоты эксперимента" решила испытать продукцию "вітчизняного виробника"... Это был первый и последний раз! Больше я даже не посмотрю в их сторону! Впитывают не лучше других, при этом не запирают внутри ни влагу, ни запах. В них кожа больной остается слишком влажной, если не сказать мокрой (то есть впитавшаяся моча не превращается в гель, а проступает на поверхность). А запааах... Это вообще жесть. Кроме того, боковушки настолько хлипкие, что рвутся при незначительном натяжении. Короче, деньги на ветер. Однозначно возвращаюсь к Joly, пока не появилось что-то лучше.
- Переваги:
- Более-менее приличная впитываемость
- Недоліки:
- Всё остальное
- Представитель поставщика
Доброго дня! Нам дуже шкода, що у вас виник негативний досвід при використанні нашою продукцією. Ми проведемо додаткові випробування, щоб вивчити питання, яке ви описали. Дякуємо, що звернули нашу увагу на ситуацію, що склалася. Якщо у вас будуть додаткові питання, будь ласка, напишіть нам їх на пошту [email protected]