- Марина С***Відгук від покупця. Продавець: Ваш добробут. Об'єм: 100
Все супер,дякую.
- Переваги:
- Великий
Добрий день, Марино! Щиро дякуємо за відгук і високу оцінку
Раді, що бак для душа підійшов і сподобався, а об’єм 100 л виявився саме тим, що потрібно. Нехай користування буде зручним і довгим!
- Світлана П***Відгук від покупця. Продавець: Ваш добробут. Об'єм: 100
Доставка швидка. Бак широкий, вага - легенький
- Валерий П***Відгук від покупця. Продавець: Ваш добробут. Об'єм: 100
Бак як бак ,лійка на перший час потім бажано поміняти але як подарунок піде ,а ось доставка була НП за 168 грв .
- Оксана П***Відгук від покупця. Продавець: Ваш добробут. Об'єм: 150
Не совсем соответствует фото На фото прям очень чёрный красивый, а в реале черно серый пластик. Лейка вообще детская, краник тонкий пластмассовый на пару раз, надо менять на крепкий долговечный. Ну, не знаю, на 1730грн (с доставкой) надеюсь он своё прослужит
- Переваги:
- Бак как бак
- Недоліки:
- Цвет, краник , лейка
- Продавець Ваш добробут
Доброго дня. Дякуємо за ваш відгук.
Фотографії які в оголошенні зроблені в фото студію. У вас бак лежить під прямим сонячним промінням. На такому сонці, навіть чорне буде здаватися не таким чорним.
Лійка іде комплектна (подарункова від виробника) пластикова, звичайна. Товар є габаритним.
- Ольга П***Відгук від покупця. Продавець: Ваш добробут. Об'єм: 75
Товар доставили вчасно, комплектність згідно з характеристикою! Зауважень щодо комплетації та доставки немає!
- Продавець Ваш добробут
Доброго дня. Дякуємо за ваш відгук.
- Татиана К***Відгук від покупця. Продавець: Ваш добробут. Об'єм: 100
Забрали товар,пока все нормально,замечаний нет.
- Сергій Л***Продавець: Ваш добробут. Об'єм: 100
Надіслали швидко. Перевірив при отриманні, не поклали кран з лійкою. Відмовився.
- Недоліки:
- Не повна комплектація
- Продавець Ваш добробут
Доброго дня!
Дякуємо за ваш зворотний зв'язок. Щиро шкода, що трапилась ситуація з неповною комплектацією.
Ми оперативно зв’язалися з вами одразу після відмови від отримання посилки та запропонували надіслати відсутню лійку за наш рахунок, без жодних додаткових витрат з вашого боку. На жаль, ви відмовилися від вирішення ситуації й завершили розмову.
Магазин не брав з вас передплату на доставку й залишався відкритим до діалогу, щоб вирішити питання з максимальним комфортом для вас.