Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про MP3 Плеєр Rock Star 01B 1.8" Bluetooth 5.4 із зовнішнім динаміком Type C чорний

Немає в наявності

4.4/5
Оцінка користувачів 4.4/5
  • Бондар Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Mirandes

Дуже непоганий плеєр за свою ціну. Я не знаю що можна купити краще в такій ціновій категорії

Переваги:
    Компактний, стильний, багатофункціональний
    Недоліки:
    Немає внутрішньої пам'яті, необхідно купувати карту micro SD.
    • Продавець  Mirandes

Відгук від покупця. Продавець: Mirandes

Плеєр не працює, встановив SD картку, з піснями, але на при вмиканні play лише промотуються назви пісень за кілька секунд і все, ніякого звуку немає. Продавець прошу повернути кошти, товар невідповідає заявленому.

Недоліки:
    Непрацює
    • Продавець  Mirandes

Просимо подати заявку на повернення товару через ваш кабінет на сайті Rozetka — для цього перейдіть в розділ "Мої замовлення", оберіть потрібне замовлення, і внизу натисніть кнопку "Повернення товару".

Також звертаємо увагу, що ми обов’язково перевіримо плеєр після повернення, щоб визначити, чи є проблема з самим пристроєм, чи, можливо, проблема пов’язана з картою пам’яті microSD (наприклад, пошкодження або несумісність).

Дякуємо за розуміння!

• Продавець  Mirandes

Після отримання плеєра ми провели перевірку пристрою. Плеєр повністю справний і коректно працює з оригінальними картками пам’яті, зокрема Kingston microSD.

Зауважимо, що Ваш випадок, найімовірніше, пов'язаний із пошкодженою або нестабільною картою пам’яті. Така карта може працювати на окремих пристроях, однак деякі плеєри — зокрема цей — мають високі вимоги до стабільності зчитування даних. Тому, якщо карта має навіть незначні збої — відтворення файлів може бути неможливим.

Все ок

• Александр С***
    Відгук від покупця. Продавець: Mirandes

Хороший плеєр за ці гроші.

Переваги:
    Ціна, якість
    • Продавець  Mirandes

• Ольга Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Mirandes

Постачальник дуже уважно поставився: зв'язались телефоном, уточнили всі особливості (мова, функціонал, пам'ять). За власний рахунок установ картку пам'яті.
    Вдячна за таке людяне ставлення до клієнта.

Переваги:
    Компактний, легкий, зрозуміла навігація.
    Недоліки:
    В налаштуваннях немає функції сну, немає карти пам'яті.
    • Продавець  Mirandes

• Олександр Ж***

все сподобалось

• Михайло К***
    Відгук від покупця. Продавець: Mirandes

Гарний дуже зручний у користуванні.Чесно я дуже задоволений

Переваги:
    Дуже класний плеяр
    Недоліки:
    Не має
    • Продавець  Mirandes

• Олена Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Mirandes

Це найкращий плеєр до 1500 гривень, купувала інший плеєр за 1200 в нього звучання гірше.

Переваги:
    Якісне звучання за свою вартість, автономність
    • Євген

А підкажіть, будь ласка, як на ньому регулюється звук? І чи досить плавним є регулювання (не буває так, що на одне ділення більше - вже гучно, а на одне менше - тихо; і хочеться пів кроку між ними)? Завчасно дякую Вам за відповідь!

• Продавець  Mirandes

Щоб відрегулювати гучність небхідно затиснути нижню клавішу, потім натискати вліво та вправо для регулювання звуку

Продавець: Mirandes

Ситуацію вирішили, не знаю чому так вийшло, спробував дві різні робочі SD картки і з обома були проблеми. Хочу відмітити відповідального і чемного продавця, який постійно контактував, кошти повернули без проблем!

Переваги:
    Гарний вигляд, компактний
    Недоліки:
    Не працювало програвання пісень
    • Продавець  Mirandes

Дякуємо за оновлення відгуку та за вашу відкритість!
      Розуміємо вашу ситуацію — дійсно, буває так, що карта пам’яті може працювати стабільно на одних пристроях, але не бути сумісною з іншими через відмінності в живленні, швидкості зчитування або файловій системі.

Ми вдячні за вашу виважену позицію та приємні слова на нашу адресу. Якщо виникнуть питання — завжди раді допомогти!