- Ірина Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 400 мл
Дуже чудовий шампунь.
- вика Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 400 мл
Користуємось шампунем вже два роки,волосся приємно пахне травами,але це як кажуть на любителя.Після використання маю мʼяке слухняне волосся.Одразу беремо великий обʼєм ,бо впевнені ,що підійде.Використовуємо і маску цієї ж серії ,але не на постійній основі.РЕКОМЕНДУЮ.
- Переваги:
- Гарний ефект нових волос
- Недоліки:
- Аромат не кожному подобається
- Ира Г***Відгук від покупця. Продавець: Шакалака. Об'єм: 400 мл
Беру шампунь 2 раз правда первый раз брала в магазине , шампунь понравился дольше хожу с чистой головой . В подарок положили пробник шампуни
- Недоліки:
- Не обнаружила
- Яков В***Відгук від покупця. Продавець: Шакалака. Об'єм: 400 мл
Спасибо за презент и оперативность. Как попробую - дам более подробный отзыв
- Віталій К***Відгук від покупця. Продавець: Шакалака. Об'єм: 400 мл
Якісний товар! Найкраща ціна, рекомендую!
- Гільснер-Будьонна А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 400 мл
Дуже його люблю і давно користуюся. Після нього волосся м'яке, шовковисте і дуже приємно пахне. Щодо боротьби з випадінням - повністю проблему не вирішує, але волосся випадає з ним менше, ніж без нього
- Любовь В***Відгук від покупця. Продавець: FUCOS
Отличный шампунь.
- Юлия Д***Відгук від покупця. Продавець: Шакалака. Об'єм: 400 мл
Мені цей шампунь не сподобався. Так, він дійсно добре очищує шкіру голови, але волосся настільки погано розчісується що половину можна видерти поки його розчешиш. Більше не куплю.
- Переваги:
- Очищує шкіру від жиру
- Недоліки:
- Волосся погано розчісується
- Любовь В***Відгук від покупця. Продавець: LBC Group. Об'єм: 7 мл
Отличный шампунь! Волосы меньше выпадают!
- Виктория В***
Купую вже не вперше. дуже подобається. Волосся міцніє
- Юлия Д***Відгук від покупця. Продавець: Шакалака. Об'єм: 400 мл
Шампунь сподобався, волосся виглядає доглянутим, легко рочісується тим самим зменшується його випадіння
- Переваги:
- Чудово піниться, має приємний аромат, волосся довго чистим
- Нина И***Відгук від покупця. Продавець: FUCOS
Хороший
- Переваги:
- Качество
- Ніна Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 400 мл
Дуже якісний шампунь))
- Переваги:
- Дуже якісний шампунь))
- Коржук М***Відгук від покупця. Продавець: LBC Group. Об'єм: 400 мл
Завжди купляю цей шампунь . Рекомендую і товар , і продавця !
- Марина К***Відгук від покупця. Продавець: LBC Group. Об'єм: 400 мл
Очень хороший шампунь, заказываю не первый раз!
Магазин быстро отправил товар, долго не ждала.- Недоліки:
- Оксана С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 400 мл
Отличный шампунь!
- Переваги:
- Очень быстрая ,бесплатная доставка,спасибо!
- Євген Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 400 мл
- Оксана Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 400 мл
Користуюся рік, відчутний результат (зменшення випадіння) десь за місяць. Гарний запах (доволі інтенсивний, трав'яний), волосся після нього (+кондиціонер цієї ж лінійки) добре розчісується, доглянуте.
- Дмитрий Л***Відгук від покупця. Продавець: HollyM Group. Об'єм: 400 мл
Надійний продавець, швидка доставка, гарно запаковано, якісний товар. Дякую.
- Катерина З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 400 мл
Купила всю серію - шампунь, бальзам і маску. Використовувала більше двох місяців і по результату можу сказати, що для мʼякого, хвилястого і пористого волосся ця серія не підходить. Бо волосся після миття просто неможливо розчісати, воно стає жорстким як пакля і випадає сильніше при розчісуванні. А от вже після сушки феном волосся мʼяке і приємне на дотик.
- Недоліки:
- Не підходить для мʼякого, хвилястого, пористого волосся
- НаталіяВідгук від покупця. Продавець: RozetkaEU. Об'єм: 400 мл
Гарний шампунь. Шампунь відновлює волосся, допомагає вирішити проблему з надмірним випадінням. Я користуюся одночасно з емульсією. Користуюся таким не вперше. Дійсно оригінал. Трішки потрібно було почекати замовленням.
- Переваги:
- Оригінальна продукція.
- Недоліки:
- Не виявила
- ВладиславВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 400 мл
"Мой опыт с использованием шампуня Daeng Gi Meo RI Dlae Soo Anti-Hair Loss начался всего один день назад, но я уже чувствую разницу! Волосы после мытья стали более мягкими и блестящими, а само ощущение чистоты и свежести продолжается на протяжении всего дня. Надеюсь, что в ближайшем будущем он поможет укрепить мои волосы и сделать их более здоровыми. В общем, пока очень доволен результатом!"
- Переваги:
- Запах
- Тетяна Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 400 мл
Другий раз замовляти не стану
- Переваги:
- зручна упаковка тюбик
- Недоліки:
- Не працює, як заявлено. Волосся випадає так само
- Аксенія Р***
Скільки ви користувались?
- Олена В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 400 мл
Купили, волосся м'яке, блискуче, але
випадіння за 4 рази миття ще не припинилося...чекаємо на результат, а так хороший шампунь! Запах- лікувальний)- Переваги:
- Комплекс трав
- Ярослав П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 400 мл
Очень приятный шампунь с нежным запахом. Мылится отлично даже при одном нажатии на дозатор. О прямом назначении /выпадение волос/ писать еще рано, использовался только несколько раз.
- Переваги:
- Дозатор
- Недоліки:
- Пока нет
- Анна Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 400 мл
На перший погляд шампунь мені підійшов, бо кінчики волосся після першого ж миття стали значно зволоженішими, м'якішими, ніж з моїм старим шампунем. Це великий плюс. Щодо зменшення випадіння спостерігатиму, поки надто мало часу пройшло, щоб робити висновки.
- Переваги:
- Приємний трав'яний запах, добре піниться. Кінчики волосся з першого миття стали м'якшими.
- Недоліки:
- Не помітила.
- КостянтинВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 400 мл
Мета - зупинити випадіння волосся, але про це ще рано говорити, а взагалі - нормальний, добре піниться, все подобається
- Анна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 400 мл
Шампунь гарно вимиває шкіру голови. Але тут як і в кондиціонера проблематичний дозатор, треба дуже багато разів нажимати до появи шампуню
- Олена К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 400 мл
Шампунь зупинив весняне волоссяпадіння.Також шкіра голови почувається краще.Буду купувати ще.
- Переваги:
- На моє волосся подіяв відмінно.
- Виктория В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 400 мл
Для мого волосся цей шампунь найкращий. Купую не вперше
- Переваги:
- . Купляю тільки через Rozetku
- Таня П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 400 мл
Хороший шампунь, не пересушує шкіру голови, припинило випадати волосся
- Переваги:
- Припинило випадати волосся
- Недоліки:
- Не побачила
- Оксана Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 400 мл
Спробувала цю лінійку (шампунь, кондиціонер і маску) після того, як не допомогли різні вітаміни і одна дорога сироватка. Після двох тижнів стало вже краще, сподіваюся, що з часом ефект буде ще більший.
- Переваги:
- Допомагає від випадіння, приємний запах, волосся гарне
- Анна Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 400 мл
Дуже добра шампунь
- Юлія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 400 мл
використовуємо з маскою проти випадіння цієї серії. Чоловік довольний волосся перестало випадати
- Переваги:
- впливает на укріплення волосся
- Недоліки:
- не помітили
- Дерибас А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 400 мл
Добре пінить,замовила цей шампунь собі на подарунок(взяла ще маску цієї фірми)час покаже його властивості,та якість
- Переваги:
- Акційна ціна
- Недоліки:
- Поки ще не знаю,тестую на своєму волоссі
- Ирина П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 400 мл
Пользовалась пока 4 раза. Об эффекте против выпадения говорить рано.
Всегда тестирую новый шампунь так: мою голову и не пользуюсь ни маской, ни кондиционером. А утром смотрю как себя ведут волосы (голову мою всегда вечером и никогда не пользуюсь феном). С этим шампунем волосы мягкие, блестящие, нет ощущения недомытости. Запах на следующий день от волос довольно сильный (но приятный), на второй день слабеет и слышно, если уткнуться носом в волосы.
Цену недостатком назвать не могу - хороший продукт не будет стоить дёшево.- Переваги:
- Отлично вымывает волосы, аж до скрипа. Перхоти не добавил.
- Недоліки:
- Не обнаружено.
- Оксана Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 400 мл