- Диденко А***Відгук від покупця. Продавець: InterGroup. Довжина: 6
В травні 2026 року я купила парник чоловіку. Він дуже гарний, але взимку парник проламався під снігом. Писали, що парник може простояти багато років, а він витримав тільки пів року. Я написала жалобу і хотіла б дізнатись де можливо придбати нові стійки для цього парника, щоб далі користуватись.
- Переваги:
- Плівка гарна, хоч коли падала, то прокололась палкою
- Недоліки:
- Не витримує вагу снігом. Треба придумати якісь підпорки посередині парника і сильніші стійки
- Диденко А***
Я вибачаюсь. Я купила парник в 2025 році
- Продавець InterGroup
Дякуємо вам за відгук та за те, що поділилися своїм досвідом. Нам щиро шкода, що під час експлуатації парника виникла така ситуація
Хочемо звернути увагу, що даний парник є сезонною плівковою конструкцією, яка призначена для використання у весняно-літній та осінній період. Такі парники не розраховані на снігові навантаження, тому на зимовий період виробники та практичний досвід рекомендують знімати плівку або демонтовувати конструкцію, щоб уникнути пошкоджень.
На жаль, окремі елементи каркасу (стійки, дуги) не продаються окремо, оскільки вони постачаються тільки у складі комплекту. Водночас для подальшого використання парника багато покупців застосовують додаткові підпорки або підсилення з підручних матеріалів.
Дякуємо за ваш зворотний зв’язок — він допомагає іншим покупцям краще оцінити умови експлуатації та зробити зважений вибір.
- Диденко А***Відгук від покупця. Продавець: InterGroup. Довжина: 6
Парник дуже хороший. Ми вже встановили. Я заказала ще москітну сітку на двері, щоб різні комахи не лізли в парник. Мені сподобався парник. Дякую за оперативність.
- Переваги:
- Сітка вбудована в плівку. На вигляд плівка надійна
- Недоліки:
- Ще не знайшла
- Роман Г***
Яка вартість доставки у вашому випадку? Звідки йде посилка?
- Фурман О***Відгук від покупця. Продавець: MN Store. Висота: 200. Довжина: 4. Ширина: 2.5
Отримав. Але при детальному розгляді не виявив чотирьох розпорок та чотирьох мотузків як показано в інструкцвї
- Андрій С***Відгук від покупця. Продавець: MN Store. Висота: 200. Довжина: 6. Ширина: 3
Придбали, зібрали все сходиться, все добре. Подекуди є проколи у поліетилені. Пошкодували ліпучк по на вікна. Ліпиться тільки внизу вікна по краях, а не по периметру.
- Переваги:
- При збірці все сходиться супер.
- Недоліки:
- Подекуди проколи в поліетилені. Пошкодували ліпучки на вікна.