Сток. Розпродаж залишків до −60%

Відгуки покупців про Клавіатура Hator Rockfall 2 Mecha Signature Edition USB Black/Mint/White (HTK-520-BMW)

Оцінка користувачів 4.13/5
  • Денис Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий з ліловим. Тип механічних перемикачів: Hator Aurum Orange. Розкладка: Англійська / Українська

Топ клавіатура. Видно що покращена з попередньої версії. Відчутна шумоізоляція на enter.

Переваги:
    Якість
    Недоліки:
    Не виявив

Вітаємо! Вдячні Вам за високу оцінку та вибір продукції HATOR :)  Бажаємо довготривалого та комфортного користування!

• Ігорь М***

Клава ну дуже крута , виграв її ц конкурсі від HATOR у телеграмі. В користуванні тільки менше тижня але я вже у захваті , окремий за доп шумку під пробіл. Також є додаток до клава на пк

Переваги:
    Додаткова шумка на ентр
    Якість
    Недоліки:
    Не знайшов

• Олександр В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий з жовтогарячим. Тип механічних перемикачів: Hator Aurum Orange. Розкладка: Англійська / Українська

Гарна клавіатура за свою ціну маст хев, приємне клацання, класний софт, приємний дизайн, регулювання підсвічування клавіш.

Переваги:
    Тихий звук, приємне клацання клавіш, добрий і якісний софт для клавіатури
    Недоліки:
    Поки що немає

Вітаємо! Вдячні Вам за високу оцінку та вибір продукції HATOR :) Бажаємо довготривалого та комфортного користування!

• Андрей К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий з м'ятним. Тип механічних перемикачів: Hator Aurum Orange. Розкладка: Англійська / Українська

Отличная клавиатура однозначно стоит каждой копейки! Если клава не видит комп это просто индивидумы не могу правильно подкл Type - C кабель чтобы он плотно прилягал к гнезду. И это виноваты исключительно вы. Читайте инструкцию.

Переваги:
    Механика RGB Цена

• Давид І***

фу боже ніколи не буду купляти
      (завтра куплю)

• Артем К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний із сірим. Тип механічних перемикачів: Hator Aurum Orange. Розкладка: Англійська / Українська

Абсолютно вражений якістю цієї механічної клавіатури! Вона не лише естетично приваблива, але й надзвичайно зручна у використанні. Клавіші мають чіткий відгук і приємний звук, що робить набір тексту справжнім задоволенням. Стабільна конструкція гарантує тривалу експлуатацію, а додаткові функції, такі як підсвічування та програмовані клавіші, додають універсальності. Безсумнівно, це ідеальний вибір як для геймерів, так і для тих, хто багато працює за комп'ютером. П'ять з п'яти!

• Дмитро Л***

Хороша клавіатура усі раджу

Переваги:
    Хороший тайпінг, матеріал
    Недоліки:
    Не замітив, хіба при підключенні трохи тяжко запхати провід в клаву

• Дмитрий

Клавиатура отличная,тихая,мягкая,только очень чувствительная.
    Софт отличный,настроить можно как вам будет угодно.
    Туговато первый раз входит провод,но это не беда,приложите больше усилий,и все заработает.
    Клавиатура топ,всем советую 10/10

Переваги:
    Качество,удобство,цена

• Ігор

Крута, вигляд у неї звичайно класний, клавіші не гучні, але відгук просто суперський

Переваги:
    Дизайн, відгук, підсвічування
    Недоліки:
    Ну ось вставляти тпс дуже важко було.

• Микита С***

Не про что говорить

• Vadim k***

Ну що сказати :)
    З компанією HATOR познайомився того року, коли купив собі перші навушники, мікрофон хороший, сидіти в ДС саме задоволення. Що щодо клавіатури? Купив ще в липні, задоволений. Не буду зараз говорити особливості, ви і так всі знаєте, що клавіатури в них вогонь (у кожного різна думка, у мене своя). І так моя думка за 2600 гривень як на мене все в достатку, Тайпінг приємний, звук вуха не ріже. Але є один, всього один мінус! Кабель, болюча тема для цієї клавіатури, один раз під'єднав у клавіатуру, потім не висунеш, або інший брати, або підрізати (чого я не робив)
    А так клавіатура нормальна (У кожного різна думка, і не потрібно мені писати, що можна було взяти рояль кладж або аулу, спасибі)

Переваги:
    Звук, тайпінг, форм фактор
    Недоліки:
    Кабель

Вітаємо! Дякуємо, що обираєте продукцію HATOR! Грайте з задоволенням!

• Олександр
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний + М'ятний + Білий. Тип механічних перемикачів: Hator Aurum Orange. Розкладка: Англійська / Українська

Хочеться натискати на кнопки навіть коли комп'ютер вимкнений.

Переваги:
    Тиха, м'яка, гарна.

• Діана З***

Клавіатура топ. Клавіші дуже приємно натискаються. Багато налаштувань для підсвітки. Дуже приємно, що у комплекті є додаткові кейкапи та шумка для пробілу. Після ноутбука, на цій клавіатурі друкувати дуже приємно

• Кирилл
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з жовтогарячим. Тип механічних перемикачів: Hator Aurum Orange. Розкладка: Англійська / Українська

Чудова клавіатура, ось тільки приєднати до кінця до неї кабель це окремий квест

• Николай С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий із сірим. Тип механічних перемикачів: Hator Aurum Orange. Розкладка: Англійська / Українська

Дуже гарно

Переваги:
    Ціна качество
    Недоліки:
    Кабель не зручно підключати

• Богдан В***

Чудова механічна клавіатура)

• Николай О***

Клавиатура нормальная,тайпинг неплохой.
    Провод тяжело вставить в клавиатуру

Переваги:
    Тайпинг,сборка,режими подсведки

• Александра П***

клавиатура просто супер! моя первая механическая, я в восторге

нереально приятная и красивая, одно удовольствие ей пользоваться. миниатюрная, уверенно стоит на столе. переживала что клавиши будут высокими для меня, но оказалось вообще нет - нажимается все приятно, средне-низко я бы даже сказала. звук глухой приятный. пробел тарабанил довольно сильно в сравнении с остальными клавишами, но поставила шумку, которая идет в комплекте, и стало отлично, теперь он меня не раздражает)

есть дополнительно подножки, оказалось с ними еще удобнее. клавиатура продуманная

также можно скачать ПО для клавиатуры и настроить под себя подсветку

да, из минусов - кабель, который непонятно вошел до конца или нет. мне так же как и другим показалось сначала что клава не работает, но развернула кабель и он зашел до конца и все ок)

за такие деньги просто огонь. 10/10

Переваги:
    цена/качество, приятное нажатие, внешний вид, продуманность
    Недоліки:
    тарабанит пробел (но это можно исправить добавив шумку которая идет в комплекте), кабель плохо подключается

• Володимир

Топова клава, особливо за свої гроші. Її світчі це просто любов з першого кліку

Переваги:
    Ціна, якість, світчі, підсвітка
    Недоліки:
    З мінусів можу підмітити лише трохи сировате програмне забезпечення, але всі свої функції виконує

Вітаємо! Дякуємо Вам за високу оцінку та вибір продукції HATOR :) Бажаємо довготривалого та комфортного користування!

• Екатерина М***

За свої кошти топ

Переваги:
    Яскрава, пластик

• Анастасия

за 4 місяці користування, недоліків не виявлено, утиліта працює корректно. приємна при натисканні, матеріал пластику якісний.

Переваги:
    зручна та гарна
    Недоліки:
    не має
  • Роман

Пользуюсь уже 4 месяца, до этого был первый рокфолл. За 2к топ механика

Переваги:
    Смазанные с завода свитчи, красивые расцветки, приятный тайпинг, хороший кабель в оплетке
    Недоліки:
    Кабель в клавиатуру вставляется с трудом

• Тимур Р***

Дуже класна клавіатура, ось скільки днів чи місяців пройшло після того, як я забрав її до себе Я ще не разу не пошкодував.
    Особливий бонус цієї клавіатури так це вночі, коли всі сплять, а ти натискаєш і такий приємний звук і вона працює і тихо дуже, Не шумна, Плюс надає атмосфери прикольної через переливання кольорів які теж можна налаштовувати за бажанням майже) Тримаються клавіші дуже добре і знімати їх не дуже важко
    Мені все подобається, якщо б була можливість поставити більше оцінку то залишив би 100/10
    Ті хто думають і не знають чи купувати цю клавіатуру, говорю вам від себе, Не пошкодуєте

Переваги:
    Перерахував вище

• Давид

вроде кайф

• Назар Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Partner IT. Колір: Білий. Розкладка: Англійська / Українська

Клавіатура дуже хороша

• Иляна С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний + Білий + Ліловий. Тип механічних перемикачів: Hator Aurum Orange. Розкладка: Англійська / Українська

Дуже гарна клавіатура мені все сподобалось

Переваги:
    Якість

• АРТЕМ Д***

Комфортна, 75% клавіатури тиха підсвітка добре

• Олександр Ч***

Хатор дуже чудова компанія особливо ця клавіатура. Пишу відгук після 3 місяців користування і дуже задоволений покупкою.

Переваги:
    Дуже чудова клавіатура. Свій софт.
    Недоліки:
    Незнайшов

• Андрей С***

Лучшая моя клавиатура, очень тихая и приятная на ощупь, имеет отличный легко настраиваемый софт

Переваги:
    Тихая

• Олександр К***

Клавіатура просто відпад. Тихенька, надприємні тактильні відчуття, кліки відчуваються фантастично. Максимальна рекомендація всім.

Переваги:
    Світчі, збірка, маткріали, звучання
    Недоліки:
    Не помітив

• Назарій Г***

Супер, для ігор гарна середньо-бюджетна клавіатура

Переваги:
    Гарна підсвітка
    Недоліки:
    Не помітив

• Данил

Дуже класна клавіатура

• Ярослав С***

Дивлюсь я на цю клаву і не можу зрозуміти за що я переплатив купивши Skyfall 2 різниця в ціні х2. Шкода що мені не попалась на очі ця, коли я вибирав. Мабуть саме ця клава це ідел ціна/якість, а я за таку саму тільки тільки з іншою назвою сильно переплатив.

Переваги:
    Недоліки:
    Не попалась мені на очі раніше)
    • Льоха

В скайфолі є хотсвап і дизайн інший

• Єгор ц***

Дуже подобається кольори, приємний звук

• Влад

Використовую 5 днів.
    Дуже подобається.
    Мінуси не можу знайти, або не хочу шукати.
    Я думаю вартує своїх грошей.

Український продукт
    Недоліки:
    Біла звичайно непрактично, але особисто був готовий до цього

• Анатолій Б***

Найкраща клава за таку ціну, якщо кільця надіти на кейкапи то дуже тиха

• Замідра Т***

Дуже гарна клавіатура. Доволі швидко до неї звик. За місяць використання маю доволі гарне враження. Клавіатура добре відчувається, вдобна. Є великий вибір налаштувань підсвітки. Єдине що мені не дуже сподобалося те що кабель дуже вашко під'єднати до клавіатури, повино його обережно та сильно вставити, і таке вітчуття що на звичайний провід просто засунули тканеву певерхню і коли його в руках тримаєш реально відчуваєш що це просто тканевий чехол на проводі. Але в використані воно не заважає і моє враження не мінняє.

Переваги:
    Низька ціна та висока якість. Якщо вибираєте клавіатуру для геймінгу то вона ідеально підійде
    Недоліки:
    малий недолік, но провід не можна легко під'єднати