Відгуки покупців про Клавіатура Xtrike ME GK-979 5 colors-LED Mechanical Red Switch USB Black (GK-979)

Оцінка користувачів 3.68/5
  • Данііл С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Тип механічних перемикачів: Red Switches. Розкладка: Англійська / Російська / Українська

Гарна клавиатура

Переваги:
    Все добре
    Недоліки:
    Дость шумна

Дякуємо за ваш відгук!
      Раді, що клавіатура вам сподобалась і все працює добре. Щодо шуму, то в механічних клавіатурах він справді більш виражений порівняно з мембранними моделями.

• Макс Г***

Дуже гарна клавіатура звук приємний дуже добре на ній грати в любі ігри

Недоліки:

Доброго дня! Дякуємо за зворотній зв'язок! Бажаємо приємного користування та перемог!

• Назар К***

не працює кнопка Windows

• Юрій

Скоріш за все в тебе ця кнопка вимкнена.
      Для включення нажми комбінацію Fn+Win і вона буде працювати

Доброго дня, Назаре. Ця кнопка може бути заблокована на початку. Для розблокування натисніть комбінацію Fn + Win.

• Владислав В***

Снова брак)
    Купил недавно такую же клавиатуру, все работало хорошо кроме стрелочки в верх, при зажиме она просто нажималась, что не давало возможности ей пользоваться, я отдал под замену, прождал почти неделю(досехпор жду) заказал новую, проблема таже

Переваги:
    Уже говорил
    Недоліки:
    Брак линейки

• Дмитро А***

Брав дитині під ігровий комп'ютер. Дитина від неї відмовилася, бо не робила кнопка віндовс, яка йому дуже потрібна.

Переваги:
    Невелика, красива.
    Недоліки:
    Не робить кнопка віндовс.

Доброго дня, Дмитре! Дякуємо за ваш відгук.
      Раді, що клавіатура XTRIKE ME GK-979 сподобалася зовнішнім виглядом та компактністю. Щодо кнопки Windows на початку вона може бути тимчасово заблокована, тому для перевірки її функціональності варто спочатку скористатися комбінацією Fn + Win. Кнопка Win має позначку "Х" - якщо, функція відключена, то після комбінації знову активується.

• Владислав В***

Брак, стрелка в верх не зажимается, она много раз нажимается ни зажатии

Переваги:
    Цена красота
    Недоліки:
    Проблема с клавишами

Доброго дня. Зверніться будь ласка до сервісного центру, щоб детально розібратися в ситуації.

• Владислав Є***

Клавіатура прикольная, подсветка норм, нажатие на клавиши комфортная, но есть проблема в клаве при различних комбинациях клавиши много просто не работает по типу ctrl shift любая цифра через раз и так дале, для игр очень некомфортно, но если просто печатать то клавиатура хорошая

Переваги:
    Світчи, подсветка, доставка
    Недоліки:
    Комбінація клавіш
  • Гордій Б***

Пришла не работают две клавешы, клавиша "N" и "win", не знаю почему, надеюсь на возврат товара

Переваги:
    Если полностью рабочая то Тор цена за красные свичи
    Недоліки:
    С коробки не работают пару кливиш

Доброго дня. Зверніться будь ласка до сервісного центру.

• Роман Ш***

Всё чётко

Переваги:
    Всё нравиться
    Недоліки:
    Громкий пробел

Дякуємо вам, Романе, за відгук!
      Раді чути, що клавіатура XTRIKE ME GK-979 вам подобається.
      Бажаємо приємного користування та яскравих ігрових моментів!

• Анна

Прийшла зламана

Дякуємо за ваш відгук, Анно.
      Шкода чути, що клавіатура XTRIKE ME GK-979 надійшла з пошкодженням. Рекомендуємо звернутися до сервісного відділу, де вам допоможуть із заміною або ремонтом відповідно до гарантійних умов. Ми зробимо все можливе, щоб вирішити ситуацію максимально швидко.

• Ілля Ш***

Дуже круто клавіатура

• Тимур Є***

Не працює комбінація клавіш win shift s, а також не працює консоль

Переваги:
    Недоліки:
    Якісь та робота

• Олексій С***

Клава мені дуже сподобалась. Вона компактна, клавіші тверді, не хитаються, відчувається "віддача", 29 одночасних натискань це правда, регає все, скільки б не надав, якісні ніжки, стоїть твердо не йорзає, не хитається. Все якісно. Єдиний недолік, який помітив, вона дуже гучна, клацання клавіш чути в іншій кімнаті, але для мене це не важливо. Ще хочу зазначити, що рік виготовлення травень 2021 року.

Переваги:
    Дуже якісна, компактна, ціна
    Недоліки:
    Гучна

Олексію, дякуємо за детальний відгук і високу оцінку клавіатури! Радіємo, що якість збірки, компактність і швидка реакція клавіш повністю виправдали ваші очікування. Дійсно, механічні клавіатури можуть бути гучнішими через конструкцію перемикачів.

• Дима

Месяц прошел и вот хочу сказать клавиатура хорошая работает как и должна при этом клавиши не деревянные как было на моей прошлой механики месяц просидев заметил что на логотипе там где стрелочки транспортировочная пленка думал что то пластик не качественный

Дякуємо, за ваш відгук і детальний опис вражень! Нам дуже приємно, що клавіатура XTRIKE ME GK-979 виправдала ваші очікування та зручна у використанні. Добре, що ви звернули увагу на транспортувальну плівку - такі деталі часто захищають елементи під час перевезення. Бажаємо вам комфортної та продуктивної гри! Чекаємо на вас знову за новими покупками.

• Дима

Клавиатура вроде нормально, работает как и должна напишу после месяца использования

Дякуємо, що поділились першими враженнями! Раді, що клавіатура справляється зі своїми задачами. Будемо чекати вашого повного відгуку після місяця користування.

• Липовський А***

і як?

• Дмитро

Все ще гарно працює

• Ноунейм у*** фнф

У перший день думав вона буде працювати гарно і для ФНФ або ОСУ буде саме то, але мене разочарувало те що котрі не натискаються одночасно:(
    Сама клавіатура як на вигляд та простого користування нормально

Переваги:
    Ціна, Компактність та тихість
    Недоліки:
    не натискається декілька клавиш підряд (наприклад треба натиснути 4-5 клавиши, але спрацювує 2 або ні), слаба комплектація, хоча за ціну зрозуміло..
  • Глеб

Крутейшая клавиатура, рекомендуют!
    Красные свитчи просто - огооонь!

Переваги:
    Цена, качество сборки и работа свитчей красного цвета
    Недоліки:

Гліб, дякуємо за чудовий відгук!
      Раді, що клавіатура XTRIKE ME GK-979 виправдала ваші очікування — якість, ціна та червоні свічі дійсно вражають. Нехай ігри будуть комфортними та захопливими!

• Дмитро

Бюджетная клава на красных свитчах.

Переваги:
    Море
    Недоліки:
    Нету

Дмитре, дякуємо за відгук! Радий чути, що клавіатура XTRIKE ME GK-979 на червоних світчах вам сподобалась. Нехай служить довго та дарує комфорт під час гри чи роботи!

• Владимир

Моя первая механика, и надеюсь последняя (из таких, по крайней мере).

Клавиатура, которая позиционируется как игровая. Но из "игрового" в ней лишь подсветка цветами радуги. Символы на клавишах не особо видны ни с ней, ни без неё, и их шрифт тоже... уникальный.

Шумит так, словно я работаю на печатной машинке. Спать не может нормально никто, даже через две комнаты. Резиновые "бублики" 8 на 5 на 1.5 мм. помогают, но у меня их всего две штуки, а нужно более сотни, которые стоят ещё 300 гривен.

Клавиатура компактная, размер хороший. Клавиши огромные, но это, как ни странно, плюс. Снимаются они легко. Даже пробел.

- - -

Если остановиться на вышесказанном, то поставил бы 4 звезды (с натяжкой). Но вот почему ставлю две, ибо в играх это критично:

- Не поддерживает одновременное нажатие W+Alt+2, хотя если заменить 2 на любую другую цифру, или W на любую другу букву, то всё нормально.
    - Стрелка вверх - отходит контакт, даже при полном нажиме идеально по центру.

Переваги:
    Компактная, удобно нажимаются и снимаются клавиши, расположение проёма для кабеля
    Недоліки:
    Тусклые символы, шумная, сломана стрелка вверх и комбинация W+Alt+2

Вітаємо, Володимере!
      Дякуємо за розгорнутий відгук з описом, нам прикро, що у вашої клавіатури не працює клавіша.
      Будь ласка зверніться в сервіс використовуючи посилання
      На всю продукцію XTRIKE ME діє гарантія 12 місяців.

• Петро

Тиха вона - мишка голосніша буде. клавіші всі чудово читаються. перевір зір, зі стрілкою вверх проблем нема ,просто сама кнопка вища за інші. щодо w+alt+2 правда, хоча я не знаю, для чого таке комбо

• нз

norm

Переваги:
    norm
    Недоліки:
    nety

Вітаємо!
      Дякуємо за вибір механічної клавіатури XTRIKE ME GK-979 і за високу оцінку.
      Приємного подальшого користування.

• глеб п***

Гарна механічна клавіатура, має красні світчі та на 90% схожа на марво kg901, остання була рік тому, та теж добре працювала поки я не поліз робити тихіші стабілізатори xD

Переваги:
    Гарна за таку ціну, швидка доставка
    Недоліки:
    не працює кнопка він

Вітаємо, Глеб!
      Дякуємо за вибір механічної ігрової клавіатури XTRIKE ME GK-979 і за високу її оцінку.
      Бажаємо приємного подальшого користування.

• Максим Т***

Вже два тижні користуюсь - подобається.Натискання дуже легенькі, як для мене, але звикаю. Вцілому ця клава просто неймовірна у всіх аспектах.
    Вся клавіатура це суцільна перевага у співвідношенні ціна/якість, підсвітка, українська розкладка з заводу.

Переваги:
    Чудовий звук від червоних свічів, м'яка віддача при натисканні, тактильно приємна, кайфова підсвітка
    Недоліки:
    Нема можливості створити власну анімацію підсвітки

Вітаємо, Максиме!
      Дякуємо, що обрали ігрову клавіатуру XTRIKE ME GK-979 і високо оцінили її властивості.
      Приємного користування.

• Іван

я досі не звик, мені хоча б втричі твердіші клавіші)

• Занудный Д***

погонял пол года до того как писать отзыв. пока ничего не поламалось, и не глючит. клава как на эти деньги прям весьма и весьма. нормально срабатывающие "красные свичи". гладкий и однородный ход всех кнопок- за эту цену уже достижение. одна из самых тихих механик. нормальные стабилизаторы. корпус не гремит , не резонирует всеми железками как некоторые. подсветка без ШИМ мерцания как на многих даже дорогих клавиатурах. подсветка считай почти не настраивается, но мне это не важно.
    PS учтите механика срабатывает на средине нажатия, что классно для игр, но плохо для текста. в принципе привыкните. а вот к низкому энтеру я до сих пор не привык

Переваги:
    цена
    Недоліки:
    кириллица покраской

Дмитро, дякуємо за вибір продукції XTrike і конструктивний відгук!
      Приємного користування!

• Ілона Я***

Яскравість і мигання натискай Fun+підсвітка
      Це ніхто не знає випадково натиснув думаю чого почало так миготіти

• Ілона Я***

Скажи можна самостійно замінити Світч чи вони запаяні????

• Сергей

….’

Переваги:
    Бюджетная механика, отличная клавиатура
    Недоліки:
    Громкая становится после использования 2-3 месеца
    • Станіслав Б***

Сергей попробуйте смазать, чаще всего проблема шумности механики из за того что плохо смазаны свитчи

• Вадим Ш***

Купил и опробовал. Моё мнение своих денег она точно стоит подсветка не напрягающая трёхцветная. при этом не яркая а в меру!

Переваги:
    Шустрая красивая и тактильно приятная в работе
    Недоліки:
    Немного шумноватые нажатия
    • Иван Ш***

я вижу с момента отзыва почти год нормально работает?

• Петро

червоний ,оранжевий, зелений, синій, фіолетовий - 5

• Максим

Забрав клавіатуру с почти.дуже гарна має 5 режимів підсвічування та гарний тайпінг але немає додаткових клавіш та немає спеціальної палки щоб вийняти кейкапів
    А в загалом клавіатура гарна та прикольна

Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук. Раді, що клавіатура XTRIKE ME GK-979 вам сподобалася: п’ять режимів підсвічування та комфортний тайпінг справді роблять її зручною для гри та роботи.