Заряджаємо на навчання

Відгуки покупців про Накладки на стіки KontrolFreek® South Park: Kenny Edition для Sony DualSense PS5 / DualShock PS4

Оцінка користувачів 5/5
  • Олександр
    Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim

KontrolFreek користуюсь давно. Подобається якість і асортимент цього бренду.

Переваги:
    Приємні на дотик. Якість.
    • Продавець  Pristavkin Dim

Доброго дня! Щиро вдячні за покупку і відгук! Ми дуже раді що Вам сподобалось! Користуйтесь із задоволенням!

• Алексей Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim

ТОваром задоволений, окрема подяка за швидку доставку і приємний діалог

Переваги:
    Якісні накладки, надійна фіксація

• Артем П***
    Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim

Товаром повністю задоволений, матеріал приємний, фіксація надійна.

Переваги:
    Швидка доставка, ціна, якість

• Евгений Е***
    Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim

Найголовніша цінність і них - фіксація. Купував на геймпади 3 рази захист на стіки. І в дитячому і в моєму геймпаді постійно відвалювався під час гри якийсь з двох. Ці тримаються потужно. В деяких моментах навіть здалося що зручніше управління стало коли джої стали трохи вищими

Переваги:
    Якість кріплення та матеріалів в цілому
    • Продавець  Pristavkin Dim

• Иван К***
    Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim

Брав на геймпад дружини, приємні тактильні відчуття, зручне використання, справляються зі своєю роботою на відмінно. Дружина задоволена

Переваги:
    Зручність, матеріал, тактильні відчуття