Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про Зарядний кабель DOBE® TP4-813 Micro USB (2M) для геймпаду Sony DualShock PS4

Оцінка користувачів 4.5/5
  • Діма К***
    Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim

Кабель якісний, працює без проблем. Геймпад PS4 заряджається та підключається нормально. Довжина 2 метри дуже зручна. За свою ціну чудовий варіант.

Переваги:
    Довгий, якісний, працює стабільно.
    Недоліки:
    Не виявив
    • Продавець  Pristavkin Dim

Доброго дня! Щиро вдячні за покупку і відгук! Ми дуже раді що Вам сподобалось! Користуйтесь із задоволенням!

• Дмитро К***
    Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim

Швидко відправили. Гарний кабель дуже зручна довжина.

• Олександр Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim

Гарний кабель заряджає геймпад правда трішки короткий

• Арсен Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim

Кабель дуже довгий в цьому є його великий плюс заряджає дуже гарно

• Олександр Л***

Только для зарядки

• Володимир М***
    Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim

Працює відмінно. До PS4 slim підійшов. Замовлення обробили та відправили швидко. На наступний день після замовлення вже користувався. Рекомендую.

Переваги:
    Все відмінно
    Недоліки:
    Не виявив
    • Продавець  Pristavkin Dim

• Роман П***
    Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim

Зарядный кабель заказал . Для PS 4 Геймпад заряжать и чтобы длина кабеля была большая . Все супер. Товар хорошего качества рекомендую! Быстро доставили хорошо за поковали. Рекомендую покупать у этого продавца! Теперь могу играть и заряжать геймпад на диване . Родной кабель короткий не удобно было . Все отлично спасибо.

Переваги:
    Все Super!
    • Продавець  Pristavkin Dim

• Максим К***
    Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim

Гарний кабель, з якісних матеріалів. Рекомендую

Переваги:
    Довжина 2м вистачає для комфортної гри

• сергій м***
    Відгук від покупця. Продавець: Pristavkin Dim

Все гарно! Працює! Швидко прислали!

• Юлія І***

Гарний товар! Чудовий продавець