- Дмитро Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Якісний та зручний у використанні ніж. Рекомендую!
- Переваги:
- Якість, ціна
- Недоліки:
Представник постачальникаВітаємо! Дякуємо за покупку та за те, що поділилися враженнями. Якщо в майбутньому знадобляться інші інструменти — ми завжди на зв'язку
- Іван У***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Гарний ніж
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за ваш позитивний відгук та високу оцінку. Ми раді, що товар вас задовольнив і відповідає вашим очікуванням. Сподіваємося, що він служитиме довго та приноситиме користь!
- Сергій П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Добрий ніж, на edc саме то.
- Переваги:
- Якісний і гострий
- Недоліки:
- Трохи тугенька механіка, але у ганзоїдов це буває, розробиться...
- Олег Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Все відповідає опису. Товар прийшов вчасно. Якість виготовлення на висоті.
Представник постачальникаДякуємо за ваш коментар. Ваша підтримка надихає нас працювати ще краще.
- Андрій С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Хороший ніж, колись мав такий самий
- Валерий Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Чудовий ніж, брав на подарунок. Відгуки лише позитивні. Хороша заточка, тримається вже довго.
Представник постачальникаДуже дякуємо за Ваш відгук! Користуйтесь із задоволенням!
- АндрейВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
для тих хто не встиг купити H&K 14205 - для колєкціі норм , аксіс трошки дубовій та малєнько підліпає , в цілому норм
лайнєра теж викрашєні в чорний- Переваги:
- ніж
- Недоліки:
Представник постачальникаДуже дякуємо за Ваш відгук!
- Кирило Ш***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Топ
- Переваги:
- Надійний