Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про Туалет для кішок глибокий овальний з сіткою + лопатка Lucky Pet Модерн 45x30x15 см Бежево-коричневий (4820268554321)

Код:  468652034
Оцінка користувачів 3.7/5
  • Гліб

Дуже погана якість.

Недоліки:
    Верхня частина не фіксується

Дякуємо, що повідомили.
      Ваші зауваження ми обов’язково передамо виробнику товару

• Олександра С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий

Сам лоток якісний з хорошого пластику. Але прийшов чи то погнутий чи то сам по собі такий є. Верхня кришка не щільно прилягає до лотка. Тримається на двох щакльопках які тяжко защіпаються та не добре тримаються. Є зазори.тому буду користуватися без верхньої накладки.

Дякуємо за Ваш відгук та за те, що допомагаєте нам стати кращими.

• Дмитро З***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Бежевий

Идея верхней части не оправдывает ожидания. Большой зазор между лотком и крышкой, куда попадает большая часть наполнителя рассыпаясь вокруг. Нормально вообще не держится крышка, практически сверху прикладываешь. Из плюсов, сам бортик высокий и в какой-то степени верхняя крышка уменьшает разброс, но реализация печалька.

Переваги:
    Высокий бортик
    Недоліки:
    Верхняя часть плохо крепится и есть зазоры

Дякуємо, що повідомили.
      Ваші зауваження ми обов’язково передамо виробнику товару.

• Николай Е***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Фіолетовий

Поганої якості, оботок не пристає до самого лотка, відмовилаь від замовлення

Дякуємо, що повідомили.
      Ваші зауваження ми обов’язково передамо виробнику товару.

• Татьяна Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий

Туалет прийшов сірий, але значно відрізняється від фото. На фото білий ободок, прийшов повністю сірий, не дуже гарний колір, але головне – це жахливої якості пластик. Він зовсім не коштує цих грошей. Виглядає жахливо!не рекомендую!!

Нам дуже шкода, що Вам не підійшов товар.

• Світлана
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий

Гарний лоток, кішці підійшов, наповнювач не вилітає за лоток.

Дякуємо Вам за оцінку та вибір нашого товару!

• Анна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий

Лоток для кошенят, для дорослого кота він маленький, буду повертати. Хоча сам виріб хорошої якості.

Недоліки:
    Маленький

Дуже вдячні вам за покупку та високу оцінку!

• Поліна А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Рожевий

Лоток прийшов пошкоджений , і нажаль на пошті не було змоги це перевірити . Дуже погано запакували

Переваги:
    Гарний колір
    Недоліки:
    Дешевий пластик

Нам дуже шкода, що ми Вас засмутили.
      На жаль, іноді товари отримують пошкодження при транспортуванні поштою.
      Дякуємо, що повідомили, обов’язково з цим розберемося, щоб не допустити такої ситуації у майбутньому.
      Приносимо наші вибачення!

Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Рожевий

Купила второй туалет по скидке, сейчас они сделаны иначе - сетчатое дно идеально ровное, без выпуклостей, как было осенью в 2023 году. Этот туалет использую с декоративным кроликом, размер и форма туалета просто идеальны для него, ходит в него с удовольствием, в вольере всегда чисто, потому что пеллеты под сетчатым дном. Очень удобно убирать кроличьи "шарики" - ссыпала их с решетки и все! Расстояние в сетке узкое в отличии от большинства подобных туалетов для кошек, и шарики не пролазят через сетку, не застряют в ней. Держать кролика в специальном вольере Trixie с таким туалетом - просто удовольствие, потому что можно чаще и быстрее убирать "шарики", чистить мокрые пеллеты, в комнате нет никакого запаха! В нашем городе нигде таких туалетов нет, спасибо Розетке за возможность покупать их у Вас!

Хочу добавить, что заказывала два туалета для выбора, из этой новой партии, и второй был в фирменной упаковке полностью закрытой, его для меня открыли в точке выдачи и я обнаружила на розовом дне внизу снаружи таулета скол тонкого ободка, сам скол длиной 3 см где-то там же и лежал в упаковке. Очень жалко, что кем-то поврежден отличный новый туалет, проверяйте товар на целостность, вскрывайте упаковку и осматривайте все. Наверно, производителю стоит паковать такие лотки не просто в пакеты, а и в пупырчатую пленку, так будет надежней. Потому что качество туалетов отличное и улучшилось, а при доставке один из товаров испортили. Хорошо, что Розетка дает возможность заказывать в свои точки выдачи несколько товаров для выбора, это очень ценно, спасибо Вам!

Переваги:
    Самый лучший туалет для декоративного кролика! Приятной расцветки, беру именно розовый. Сетчатое дно теперь ровное, без холмов.
    Недоліки:
    Такие туалеты упакованы в пакеты, второй таулет был со сколом внизу снаружи. Советую паковать в пупырчатую пленку.

Дякуємо вам за відгук та поради потенційним покупцям. Ваші зауваження ми обов’язково передамо виробнику товару.

• Валерия Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий

Не знаю чи подобається кішці, але мити його зручно. Не дуже зручно вигрібати щось лопаткою через овальну форму, але звикнути можна. Спочатку не використовувала сітку, просто сипала туди наповнювач. Потім спробувала з сіткою, дуже задоволена, більше не потрібно пилососити по всій квартирі наповнювач. На сітці у деяких місцях було забагато пластику, який закривав отвори у сітці. Довелось кожен отвір вручну «вирізати»

• Оксана Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий

Це не туалет, це космічний корабель). Після маленького дитячого лотка, мій котик швиденько пересів у цей.

Переваги:
    Сітка, бортик. Котику сподобалось.
    Недоліки:
    Бокові застібки незручні.
  • Лоліта Ц***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Фіолетовий

Гарний горщик, купляла для сфінкса, а замінила чихуашка.

Переваги:
    Простота в прибиранні.
    Недоліки:
    Трохи малуватий.

Дуже вдячні вам за покупку та високу оцінку!

• Наталія
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Бежевий

Лоток чудовий!

Дякуємо Вам за оцінку та вибір нашого товару!

• Володимир К***

Киці сподобався!!!

Переваги:
    Має можливість спертись лапками об бортик
    Недоліки:
    Дуже важко відщіпити защіпки

Дякуємо вам за відгук та поради потенційним покупцям.

• Руслан В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий

До якості виконання товару немає жодних питань, так само і до сервісу. Але прочитавши відгуки що туалет норм буде для 6 кг кота вирішив придбати, а він виявився не норм, тісний, тому якщо розглядаєте даний туалет то для котиків в р-н 4 кг буде добре, на більше вже малий.

Переваги:
    У відгуку
    Недоліки:
    У відгуку

Дякуємо вам за відгук та поради потенційним покупцям.

• Элла К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий

Супер ,я жалею что раньше не сделала заказ!! Теперь чистота и экономия !! Спасибо

Недоліки:

Дякуємо за відгук! Ми дуже раді, що ви залишилися задоволені якістю нашого товару.

• Олег К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий

Прийшов з меншим розміром,наш улюбленець не влазить

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в техпідтримку.

• Марта Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий

!!!прийшов товар без однієї бічної защіпки.При отриманні в пункті видачі Розетки було упаковано в кульок.Вдома побачили.Дуууже засмутило!

• Марта Б***

Ще й розмір не такий!!! як зазначалрсь в описі 45 см,менший

Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Рожевий

Заказала для выбора еще два розовых туалета, но все тоже были с выпуклыми местами на решетке, пришлось брать такой, потому что именно этот туалет с решеткой идеален для декоративного кролика. Под решетку сыплю пеллеты, кролик сразу признал новый туалет и стал ходить в него, он живет у нас в вольере, бегает, прыгает сколько хочет. Шарики кролика остаются на решетке, очень легко убирать благодаря ей, также труха с пеллет не пристает к лапкам и не разносится по вольеру, поэтому там с этим туалетом очень чисто. Мне очень нравится расцветка этого туалета, что он прочный и удобный для нашего питомца, очень нас выручил! Поэтому несмотря на то, что решетка с холмами, я ставлю наивысшую оценку. Конечно, туалет за 500 грн должен быть идеальным, непонятно, почему производителю сложно этого добиться во всех розовых туалетах, интересно, какая решетка в других по расцветке.

Переваги:
    Красивая приятная расцветка, прочный, удобный, высокие края, понравился кролику, в вольере намного чище благодаря решетке.
    Недоліки:
    Решетка в трех местах слегка выгнута, холмами.
  • Аліса Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий

довго шукала такий туалет для котів, щоб був з високими бортами і сіткою. зручний як для котів, так і мені для прибирання. дякую за лопатку в комплекті. в сірому кольорі виглядає дуже гарно.

Переваги:
    якість, міцно закривається, не розсипається наповнювач
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Рожевий

Заказала такой лоток в розовом цвете, новинку, пришел в упаковке, выглядит хорошо, но поддон с решеткой в двух местах выгнутый горками. Поэтому не купила, заказала два таких лотка для выбора в следующий раз (в точку выдачи Розетки). Такие дорогие лотки и производитель упаковал и хочет продать лоток с браком! Так что лучше заказывать сразу два на выбор, спасибо Розетке за эту возможность. Жалею, что сразу так не сделала, ждала лоток два дня, теперь ждать еще три дня, а нужен срочно.

Переваги:
    Узкая решетка (идеально для кролика, чтобы убирать его шарики), размер лотка тоже то, что нужно для кролика, красивый, прочный.
    Недоліки:
    Решетка была выгнута в двух местах горками.
  • Светлана Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий

Покупаю уже четвёртый горшок этой серии. Читала предыдущий отзыв и была удивлена. У меня кот 6.5 кг и беженец 8.5 кг. И их милые жопки прекрасно помещаются в горшок.
    Меняю горшок каждые два года, так как пластик, каким бы качественным он не был, рано или поздно впитывает запах. Использую по назначению с сеткой, без наполнителя. Вся "вода" спускается сквозь сетку. Мою прямо над унитазом, используя душевую лейку.
    Один из самых лучших горшков по вменяемой цене. Есть либо дешёвые, которые начинают вонять через пару месяцев, либо дорогие.
    Единственный минус, который могу отметить, это неудобное фиксирование ограничительной крышки. Но мы используем без неё. Поиграемся с ней месяц и снимаем вообще

Переваги:
    Хороший пластик. Вменяемая цена
    Недоліки:
    Читайте отзыв
    • Евгения Г***

Добрый день, а можете подсказать, пожалуйста, какое приблизительно расстояние под сеткой между самой сеткой и дном лотка?)

• Ірина

Не погоджуюсь з приводу того що пластик впитує запах,у мене дешевий лоток вже 7 років ,ніякого запаху.Використовємо без наповнювача,просто мию миючим для унітазу раз на місяць ,а так водою і все..ніяких ароматів пластик не вбирає.

Дякуємо вам за покупку та залишені відгуки !

• Дарья
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий

А у меня три кота, два молодых, один старик. Старик пока из принципа не лезет вообще, а двое молодых крупных котов отлично все дела делают.

Переваги:
    Нам подошёл, но пользуюсь без решетки
  • Иван С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий

Мои кот туда не влазит. Подходит скорее для котят

Переваги:
    Выполняет свою функцию, наверное
    Недоліки:
    Маленький
  • Аліна
    Продавець: Rozetka. Колір: Фіолетовий

Можливо він і не поганий комусь, але верхня частина якийсь недолугий додаток який навіть не тримається кліпсами. Вибачте перевірена за ці гроші розчарована повністю

Нам дуже шкода, що Вам не підійшов товар. Ваші зауваження ми обов’язково передамо на виробництво.

• Наталия С***
    Продавець: Rozetka. Колір: Рожевий

Жахлива якість, розмір не відповідний,прийшов без защібок, низ рожевий , сітка жовта, верх білий, теке відчуття зібрали з 3 різних(((Розмір для хом'яка хіба що(( Навіть не забирали з точки видачі, ще й консультанти кажуть ,що так і повинно бути

Недоліки:
    Не відповідає розміру, не комплект

Дякуємо за зворотній зв’язок. Нам дуже шкода, що товар не виправдав Ваші очікування. Вибачте за незручності. . Ваші зауваження ми обов’язково передамо виробнику товару.

• Олександр
    Продавець: Rozetka. Колір: М'ятний

Лоток не поганий. Але є сумніви щодо його розміру. Не 45 а 40 см в довжину. Фото іншого продавця з розміром додаю.

Недоліки:
    Скоріш за все розетка не вказує точний розмір.