- AI аналіз відгуків29 відгуків: Позитивних 68%, нейтральних 9%, негативних 23%.Виберіть, щоб дізнатися більше
- Тимур К***Відгук від покупця. Продавець: Kangarox. Довжина бинта: 3. Колір: Чорний
Міні все сподобалося дякую що дуже бистро
- Продавець Kangarox
Дякуємо за оцінку! Раді, що змогли бути корисними для вас. Обіцяємо й надалі радувати швидким сервісом та якісними товарами.
- Екатерина В***Відгук від покупця. Продавець: Kangarox. Довжина бинта: 3. Колір: Чорний
Фіксація зап'ястя ідеальна,нічого не перетискає,рука не пріє під час тренувань.Еластичні та добре фіксують руку.Однозначно рекомендую
- Продавець Kangarox
Вдячні за ваші теплі слова! Ми раді, що змогли виправдати ваші очікування. Завжди раді новим замовленням від вас!
- Ольга Т***Відгук від покупця. Продавець: Kangarox. Довжина бинта: 3. Колір: Чорний
Купила на заміну старим і повністю задоволена. Бинти м'які, приємні на дотик, шкіра в них дихає і рука не пріє під час інтенсивного спарингу. Чорний колір практичний, класичний. Липучки великі та зручні, фіксуються швидко. Окрема подяка за швидку доставку — все приїхало вчасно та добре запаковано. Рекомендую!
- Переваги:
- М'яка тканина, комфортна посадка по руці, ціна, швидка доставка
- Продавець Kangarox
Дякуємо за замовлення та відгук! Це допомагає нам ставати кращими щодня. Повертайтеся до нас за новими товарами.
- Ольга Я***Відгук від покупця. Продавець: Kangarox. Довжина бинта: 3. Колір: Чорний
Брала ці бинти для регулярних тренувань. Довжина 3 метри підійшла ідеально, якраз вистачає добре зафіксувати кисть і зап'ястя під рукавиці. Дуже сподобався матеріал — завдяки еластану в складі вони трохи тягнуться, сідають щільно по руці, не перетискають і не сповзають під час роботи. Липучка тримає міцно.
- Переваги:
- Склад (бавовна з еластаном), добре тягнуться, зручна довжина, надійна липучка.
- Недоліки:
- Не виявила
- Продавець Kangarox
Щиро вдячні за відгук! Ваші слова мотивують нас працювати ще краще. Чекаємо вас у нашому інтернет-магазині знову!
- ПавлоВідгук від покупця. Продавець: Kangarox. Довжина бинта: 3. Колір: Чорний
Все супер!
- Продавець Kangarox
Дякуємо за довіру та позитивний відгук! Для нас головне — задоволений клієнт. Сподіваємося на нові замовлення від вас!
- YuliiaВідгук від покупця. Продавець: Kangarox. Довжина бинта: 3. Колір: Чорний
Навіть і не знала , що бінти можуть бути такої поганої якості. Розлізлися після першого тренування та усі в зацепках. Не рекомендую.
- Переваги:
- Зовнішній вигляд
- Недоліки:
- Наталія С***Відгук від покупця. Продавець: Kangarox. Довжина бинта: 3. Колір: Чорний
Якість поганенька, кілька разів забинтувались , пішли стрілки , затяжки .
- Недоліки:
- Затяжки
- Богдан М***Відгук від покупця. Продавець: Kangarox. Довжина бинта: 3. Колір: Чорний
Г***янішої якості я в житті не бачив..
Шви жахливі, нитки лізуть навіть до використання, а що з бинтами сталося після першого тренування ви можете подивитися на фото
Радикально не рекомендую!- Переваги:
- Що, переваги!? Ні, не чули такого
- Анна М***Відгук від покупця. Продавець: Kangarox. Довжина бинта: 3. Колір: Чорний
Замовляла боксерські бинти чоловікові — дуже задоволений. Якісні, добре фіксують руку та не сповзають під час тренувань. Рекомендую
- Переваги:
- Якісні
- Недоліки:
- Не знайшла
- Продавець Kangarox
Щиро вдячні за відгук! Ваші слова мотивують нас працювати ще краще. Чекаємо Вас у нашому магазині знову!
- Лиза М***Відгук від покупця. Продавець: Kangarox. Довжина бинта: 3. Колір: Чорний
якість дуже погана, рвуться після першого тренування. за таку ціну очікувала кращого.
- Переваги:
- дешеві, на перший погляд непогані
- Недоліки:
- швидко рвуться, недовговічні. погана якість
бинти на перший погляд гарні, але вже при першій намотці, трохи розчарувалася. якістт не дуже, с липучкою та сама ситуація. а так в них нічтого особливого. вони непогані, але по ним видно що довго вони не протримаються
- Переваги:
- гарна ціна, непогані
- Недоліки:
- якість не дуже, не довговічні
- Тетяна Н***Відгук від покупця. Продавець: Kangarox. Довжина бинта: 3. Колір: Чорний
Отримали,швидке відправлення.Хороша якість.Чудовий магазин.
- Продавець Kangarox
Вдячні за Ваші теплі слова! Ми раді, що змогли виправдати Ваші очікування. Завжди раді новим замовленням від Вас!
- ІванВідгук від покупця. Продавець: Kangarox. Довжина бинта: 3. Колір: Чорний
Якість погана. Буквально за кілька тренувань вшатались в 0
- Генріх З***Відгук від покупця. Продавець: Kangarox. Довжина бинта: 3. Колір: Чорний
Бинти якісні, для тренувань незамнінна річ
- Продавець Kangarox
- Василь С***Відгук від покупця. Продавець: Kangarox. Довжина бинта: 3. Колір: Чорний
Бинти супер! швидка доставка, рекомендую
- Продавець Kangarox
- Ярослав К***Відгук від покупця. Продавець: Kangarox. Довжина бинта: 3. Колір: Чорний
Товар відповідає опису, якість хороша. Використовую регулярно і нарікань немає
- Продавець Kangarox
Дякуємо, що поділилися своїми враженнями! Нам важлива думка кожного клієнта. Будемо раді бачити Вас знову!
- Надія Р***Відгук від покупця. Продавець: Kangarox. Довжина бинта: 3. Колір: Чорний
Ці бинти реально кайф, добре тягнуться і не спадають під час тренувань
- Продавець Kangarox
Ваш відгук — найкраща оцінка нашої роботи! Щиро дякуємо, що обрали нас. Завжди будемо раді новим замовленням!
- Даниил К***Відгук від покупця. Продавець: Kangarox. Довжина бинта: 3. Колір: Чорний
Бинти реально класні! Використовую на тренуванняз, радий, що взяв саме ці!
- Продавець Kangarox
- СвітланаВідгук від покупця. Продавець: Kangarox. Довжина бинта: 3. Колір: Чорний
Бинти дуже неякісні. Вистачило буквально на пару тренувань.
- Альона Г***Відгук від покупця. Продавець: Kangarox. Довжина бинта: 3. Колір: Чорний
Якість просто жахлива, після декількох тренувань бинти розтягнулися та порвалися( За таку ціну очікувала набагато кращу якість. Не рекомендую!!!
- Давід Б***Відгук від покупця. Продавець: Kangarox. Довжина бинта: 3. Колір: Чорний
Якість погана, зачепив бинт за лепучку і порвались в перший день
- АндрійВідгук від покупця. Продавець: Kangarox. Довжина бинта: 3. Колір: Чорний
Зачіпилась липучка за бинт, що є нормальним - і вже порваний бинт, з першого ж дня. Якість погана
- Переваги:
- Еластичні
- Недоліки:
- Порвались/поторочились вже після першого тренування
- Аліна Ф***Відгук від покупця. Продавець: Kangarox. Довжина бинта: 3. Колір: Чорний
Дякую за швидку доставку та чудову якість.
- Переваги:
- Якість та ціна
- Недоліки:
- Ілля Ч***Відгук від покупця. Продавець: Kangarox. Довжина бинта: 3. Колір: Чорний
дуже приємно в них працювати
- Переваги:
- тягнуться чудово
- Продавець Kangarox
Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно, що Ви задоволені покупкою. Завжди раді бачити Вас знову!
- Лисенко В***Відгук від покупця. Продавець: Kangarox. Довжина бинта: 3. Колір: Чорний
Гарний та якісний товар.
- Продавець Kangarox
- Альона І***Відгук від покупця. Продавець: Kangarox. Довжина бинта: 3. Колір: Чорний
Все супер якість супер
- Переваги:
- Бистро відправляють
- Продавець Kangarox
- Ілля Б***Відгук від покупця. Продавець: Kangarox. Довжина бинта: 3. Колір: Чорний
Супер круто! Якість дуже висока. Син дуже у захваті.
- Переваги:
- Тягнуться. Гарно виглядають
- Недоліки:
- Ніт
- Продавець Kangarox
- Александр И***Відгук від покупця. Продавець: Kangarox. Довжина бинта: 3. Колір: Чорний
Все добре, якісно, м'яко, гарне кріплення.
- Переваги:
- Приємний матеріал
- Недоліки:
- Не виявив
- Тетяна Г***Відгук від покупця. Продавець: Kangarox. Довжина бинта: 3. Колір: Чорний
Дякую, все відмінно!!
- Недоліки:
- Оксана К***Відгук від покупця. Продавець: Kangarox. Довжина бинта: 3. Колір: Чорний
Повністю задоволена покупкою,сину все підійшло,він задоволений ще більше.
- Марія О***Відгук від покупця. Продавець: Kangarox. Довжина бинта: 3. Колір: Чорний
Нормальні бинти на свою ціну. Трішки еластичні. Руку фіксують м'яко, не натирають
- Андрей Я***Відгук від покупця. Продавець: Kangarox. Довжина бинта: 3. Колір: Чорний
Якісні та надійні
Чудово що бинти йдуть в комплекті зі знижкою- Переваги:
- Недоліки:
- Не знайдено
- Наталья П***Відгук від покупця. Продавець: Kangarox. Довжина бинта: 3. Колір: Чорний
Бинти досить плотні, добре фіксують руку. Трохи еластичні, не розмотуються під час тренування
- Переваги:
- співвідношенням ціни та якості
- Карина А***Відгук від покупця. Продавець: Kangarox. Довжина бинта: 3. Колір: Чорний
Все відповідає опису. Якість хороша!
- Продавець Kangarox
Щиро дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно, що вам сподобався товар. Завжди раді вас бачити серед наших клієнтів!
- Таїсія С***Відгук від покупця. Продавець: Kangarox. Довжина бинта: 3. Колір: Чорний
Звичайні бинти, але ,буквально після 1-2 тренування в деяких місцях почали розлазитись
- Переваги:
- Звичайні
- Недоліки:
- після 1-2 тренування в деяких місцях почали розлазитись
- Юрій Ф***Відгук від покупця. Продавець: Kangarox. Довжина бинта: 3. Колір: Чорний
Отличные бинты,уже один раз потренировался,за эти деньги вопросов к ним нет вообще
- Переваги:
- Отличное качество
- Недоліки:
- за эту цену нет