Відгуки покупців про Віброплатформа тренувальна з пультом та еспандерами, фітнес-тренажер вібраційний з дисплеєм і протиковзкою масажною поверхнею для схуднення і зміцнення м’язів, 5 програм Чорний, GVP-651-Black

Оцінка користувачів 4.89/5
  • Відгуки про товар продавця ShemUA
  • Светлана Б***

Дуже задоволена.Дякую

• Сергій Г***

Дякую

• Ірина В***
    Відгук від покупця. Продавець: ShemUA. Колір: Чорний

Ця платформа мені прям дуже сподобалась. Так як маю сидячу роботу то це реально спасіння для мене. Дуже добре розганяє лімфу. Потім відчувається тепло і розслаблення мязів як після тренування. Навіть стрес знімає. Дуже рада що придбала і прям рекомендую, особливо тим хто мало рухається протягом дня.

Переваги:
    Покращує лімфоток і кровообіг. Відчуття прогрітих та розслаблених м'язів як після йоги. Є антицелюлітний і протинабряковий ефект, лімфа розганяється і шкіра дійсно стає більш гладенькою.
    Недоліки:
    Нема жодних.
    • Продавець  ShemUA

Щиро вдячні за ваш відгук та чудові фото і відео! Раді чути, що віброплатформа вам сподобалась й допомагає покращити самопочуття після сидячої роботи. Бажаємо приємного користування!

• ЕДУАРД Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Vormir. Колір: Чорний

Дуже задоволена покупкою, займаюсь на тренажері щодня!

• Катерина Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Принцеса Діана. Колір: графітовий

Класний додаток до вправ. Можна розігрітися перед тренуванням, або розлабитися перед сном.

Переваги:
    Тихо працює, багато режимів. Розганяє лімфу.
  • Оксана Г***
    Відгук від покупця. Продавець: First Toys. Колір: Чорний

Користуюсь декілька днів, але подобається платформа. Вона майже безвучна. Задоволена покупкою

• Оксана М***
    Відгук від покупця. Продавець: First Toys. Колір: Чорний

Товар відповідає дійсності! Легкий в користуванні, нам подобається , і дитині з особливостями дуже подобається . Ціна приємна!
    Швидка доставка, Дякую

• Михаил М***
    Відгук від покупця. Продавець: Принцеса Діана. Колір: графітовий

Повністю задоволений покупкою! Легка у використанні, працює без нарікань. У наявності пульт, що спрощує користування

• Екатерина Т***

Якістьдоставка

Вітаємо, Екатерина!

Дякуємо за ваш відгук!
      Нам дуже приємно, що ви задоволені якістю та доставкою. Бажаємо приємного користування та будемо раді вашим новим замовленням!

• Евгения И***
    Відгук від покупця. Продавець: First Toys. Колір: Чорний

Платформа працює гарно, дякую!

Переваги:
    Багато програм!
  • Людмила Г***
    Відгук від покупця. Продавець: First Toys. Колір: Чорний

Дуже задоволена покупкою! Віброплатформа якісна, працює тихо, багато режимів і рівнів вібрації. Зручний дисплей, Bluetooth — приємний бонус Компактна та проста у використанні. Рекомендую!

• Інна К***
    Відгук від покупця. Продавець: Принцеса Діана. Колір: графітовий

Платформа крута. Продавець відправив миттєво. Дякую.

Недоліки:
    Немає.
    • Продавець  Принцеса Діана

Вітаємо, Інна!

Щиро дякуємо за ваш відгук!
      Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені покупкою та швидкістю відправлення. Бажаємо приємного користування, а якщо виникнуть запитання — завжди раді допомогти!

• Анна А***
    Відгук від покупця. Продавець: Принцеса Діана. Колір: графітовий

Віброплатформа прийшла як на картинці, все працює чудово, дуже швидко відправили, рекомендую

Вітаємо, Анна!

Дякуємо за ваш відгук!
      Раді, що віброплатформа вам сподобалась і все працює чудово. Користуйтеся із задоволенням і дякуємо за рекомендацію!

• Зіновій Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Принцеса Діана. Колір: графітовий

Недоліки:
    Відсутні
    • Продавець  Принцеса Діана

Вітаємо, Зіновій!

Користуйтеся із задоволенням!

• Наталія Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Принцеса Діана. Колір: графітовий

В користуванні платформа 4й день. Досить легка, стійка (у мене кахель на підлозі). Проста в управлінні. З програмами (режимами) допомогла розібратися Каріна служби Турбота .

Переваги:
    Компактність, легкість в управлінні
    Недоліки:
    Поки не виявлені
    • Продавець  Принцеса Діана

Вітаємо, Наталія!

Дякуємо за ваш відгук!
      Раді, що вам зручно користуватися платформою і вона відповідає вашим очікуванням. Особливо приємно чути, що сервіс підтримки був корисним. Бажаємо приємного та ефективного використання!

• Анастасія Г***
    Відгук від покупця. Продавець: First Toys. Колір: Чорний

Суперова якість товару. Чудово запаковано. Мені подобається. Результат відчутно одразу. Дякую за приємну ціну

Переваги:
    Все на найвищому рівні
  • ОКСАНА Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Принцеса Діана. Колір: графітовий

Дуже задоволена)) отримала швидко))) платформа відповідає моїм очікуванням)) дякую))

Вітаємо, Оксана!

Дякуємо за ваш відгук!
      Дуже раді, що платформа вам сподобалась і повністю відповідає очікуванням. Користуйтеся із задоволенням!

• Віталій М***
    Відгук від покупця. Продавець: EasyMart. Колір: Чорний

Хороша річ. Якісний вібро масажер для дому. Займає мало місця і гарна річ для закінчення важкого дня.

Переваги:
    Працює чітко
    Недоліки:
    Невиявлено
  • Тетяна П***
    Відгук від покупця. Продавець: First Toys. Колір: Чорний

Доповнюю відгук за віброплатформу з відео.

Переваги:
    Не великі габарити, функціональна
  • Тетяна П***
    Відгук від покупця. Продавець: First Toys. Колір: Чорний

Давно хотіла собі таку віброплатформу. Купили, і ні разу не пожалкувала, дуже хороша річ. На ній зручно стояти, можна займатись з еспандером в цей час, коли платформа працює, або просто в телефоні щось переглядати. Особливо мені сподобалась планка на платформі, реально працює, це не легко, але воно того стоїть.

Переваги:
    Не багато місця, корисна річ
  • Оксана Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Принцеса Діана. Колір: графітовий

Дуже довольна покупкою.все працює відмінно,ефект супер.Дякую вам!

Вітаємо, Оксана!

Щиро дякуємо вам за відгук!
      Нам дуже приємно чути, що ви залишилися задоволені покупкою і все працює відмінно.
      Бажаємо вам і надалі лише приємного користування та гарних результатів.

• Натали А***
    Відгук від покупця. Продавець: First Toys. Колір: Чорний

Доброго дня, все сподобалось! Дуже гарні відчуття, без зайвих навантажень! Рекомендую! Велике Вам дякую!

• Антон З***
    Відгук від покупця. Продавець: Принцеса Діана. Колір: графітовий

Брали на подарунок, іменинниці дуже сподобалося, вона в захваті! Вже всі спробували як вона працює)

Переваги:
    Зручно що є пульт в комплекті, різноманітні програми та можливість вмикати музику
    Недоліки:
    Відсутні
    • Продавець  Принцеса Діана

Вітаємо, Антон!

Щиро дякуємо вам за такий чудовий відгук!
      Дуже раді, що подарунок сподобався іменинниці та викликав стільки позитивних емоцій.
      Приємно чути, що ви оцінили зручність пульта, різноманітні програми та можливість вмикати музику.
      Бажаємо приємного користування та ще більше яскравих вражень!

• Дмитро
  • Олексій А***
    Відгук від покупця. Продавець: Принцеса Діана. Колір: графітовий

Гарна якість та швидко доставили

Переваги:
    Якість

Вітаємо, Олексій!

Дякуємо за ваш відгук!
      Дуже раді, що ви задоволені якістю віброплатформи та швидкою доставкою. Бажаємо приємного користування!

• Аня К***

Все супер. Працює ідеально. Вся сімʼя задоволена

• Вікторія У***
    Відгук від покупця. Продавець: First Toys. Колір: Чорний

Потрібний девайз для всієї родини, діти після тренувань розслабляються, сама тренуюся - дуже зручно, батьки також знімають набряки, звичайно у повільному режимі, але усім подобається.

Переваги:
    Безшумна, легка у використанні, компактна
    Недоліки:
    Не бачу
  • Вікторія С***
    Відгук від покупця. Продавець: First Toys. Колір: Чорний

В кого сидяча робота дуже допомагає розтрусити тіло, на другий день я відчула значне полегшення, як для похудання щє не знаю, а для масажу круто

Переваги:
    Я працюю сидячі цілий день і в мене почали боліти ноги, замовила вібро платформу і не пошкодувала, відправили швидко і гарно заспокоювали, поки працює все добре і пульт працює, легка у використанні
    Недоліки:
    Поки немає дуже задоволена
  • Яна Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Принцеса Діана. Колір: графітовий

Хороша річ! Ми задоволені. Рекомендую!

Вітаємо, Яна!

Дякуємо за ваш відгук!
      Дуже раді, що ви задоволені. Бажаємо приємного користування!

• Боярчук К***
    Відгук від покупця. Продавець: Принцеса Діана. Колір: графітовий

Задоволена товаром, є великий вибір режимів, гарно виглядає, простий в користуванні

Недоліки:
    Відсутні
    • Продавець  Принцеса Діана

Вітаємо!

Дякуємо за ваш відгук!
      Раді, що ви задоволені віброплатформою, її функціоналом та зручністю у використанні. Бажаємо приємних тренувань і гарних результатів!

• Наталія Ц***
    Відгук від покупця. Продавець: Принцеса Діана. Колір: графітовий

Чудовий тренажер для дому, все працює, швидка доставка.Недоліків немає . РЕКОМЕНДУЮ ЦЮ ВІБРОПЛАТФОРМУ

Вітаємо, Наталія!

Дякуємо вам за такий позитивний відгук!
      Раді, що віброплатформа вам сподобалась, усе працює справно і ви задоволені результатом.
      Бажаємо ефективних тренувань і гарного самопочуття.

• Надія Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Принцеса Діана. Колір: графітовий

Задоволена своїм вибором! Швидко все доставили, дуже зручна, неважка платформа, легко переношу із кімнати в кімнату, працює справно, результат є з першого дня

Вітаємо, Надія!

Щиро дякуємо вам за такий приємний відгук!
      Нам дуже радісно чути, що платформа зручна у використанні, легка та дає помітний результат уже з першого дня.
      Дякуємо, що відзначили швидку доставку — користуйтеся із задоволенням і надалі.

• Анна С***
    Відгук від покупця. Продавець: First Toys. Колір: Чорний

Якщо немає інструкції українською, то, будь ласка, вказуйте це у комплектації.

Переваги:
    Тиха, зручна платформа. Сьогодні отримала та випробувала. Згодом буде видно, скільки прослужить.
    Недоліки:
    Немає інструкції українською.
  • Моніка Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Принцеса Діана. Колір: графітовий

Все працює чудово!.Швидко доставили.Задоволена покупкою.

Переваги:
    Працює тихо.Легка у використанні.

Вітаємо, Моніка!

Щиро дякуємо вам за відгук.
      Раді, що ви залишилися задоволені покупкою та швидкою доставкою.
      Нехай платформа і надалі працює тихо та зручно, приносячи тільки комфорт у використанні.

• Ірина С***
    Відгук від покупця. Продавець: First Toys. Колір: Чорний

Швидко доставили. Чудовий варіант за таку ціну. Наразі все працює, платформою задоволені.

• Марина А***

Якісна комунікація, швидка доставка
    Всі заявлені функції працюють, а сама платформа виглядає стильно і вписалась і інтер'єр
    По ефекту поки нічого сказати не можу, але потенціал точно є)